- Poruka
- 48.596
udata za pjevca kikireza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste ja kupujem second hand i zato nemam retardiranih problema ko ovo dvoje.missim i pantalone probas u prodavnici pre nego sto ih kupis a neces buduceg muza/zenuSta se to tebe tice.
Ni tebi niko ne prebacuje sto samo kupujes seknd hend.

a najgore u celoj prici je sto kako je on nezasita a ona mu ne da, ima jos da krene da trazi sa strane i pre nego sto se rasture 
Brzo, kratko, malo.

jeste ja kupujem second hand i zato nemam retardiranih problema ko ovo dvoje.missim i pantalone probas u prodavnici pre nego sto ih kupis a neces buduceg muza/zenu
sad ima pohotnog muza kojem se osladila picqa pa se popeo na nju ko na tresnju i yebei ne prestajea najgore u celoj prici je sto kako je on nezasita a ona mu ne da, ima jos da krene da trazi sa strane i pre nego sto se rasture
![]()
Nikada i nije bilo isto.
Mada ne treba to da bude jedini merodavni kvalitet buducih supruznika.
Dzaba su oboje nevini ako im je samo to zajednicko.
Treba da se medjusobno vole, postuju, razumeju...

znaci ti si uso nevin u brak?ne budi naivna.tema je izmisljen problem.Mladi se brzo prilagodjavaju ,narocito ako se vole; ..a vole se ako su nevini.
retardirano se pecas na koske.
Glupo je traziti bilokakav izgovor za saranje.
))))))OvdI nešto ne štima...el ona bila nevina![]()

znaci ti si uso nevin u brak?))))))
ja bih napravila najvecu gresku u zivotu da sam se usla u brak za prvog. nevinost nije nikakav kriterijum da je neko dobar partner za tebe. NIKAKAV. i sad da mi se baci pred noge nevini, rekla bih neka fala uci sa nekim drugim...missim tip koji za 25 godina nije yebo, ko zna na sta lici i sta mu je u glaviili je neka teska bogomoljka muska, jos gore.

ne znaci da nije kvalitetna osoba, slazem se, ali verovatno znaci da mu je zafalilo normalne socijalizacije sa suprotnim polom, posebno ako zivi u nekoj vecoj sredini. u selima kontam da je to drugacije, ne bih znala.... znam i ja jednu nevinu 82 godiste, valjda ceka sve da se uda za ljubav svog zivota ili mozda cak i ne, nemam pojma iskreno. a kad prica o muskarcima ybt ko osnovac kao hihih poslao mi je poruku i onda sam se ja sva zarumenela i onda sam mu rekla ovo ili ono....a ti ne znas ni sta da joj kazes ili preporucis kad potpuno vidis da joj je nedostajalo normalne interakcije sa suprotnim polom, bre sa preko trideset godina ona se prakticno stidi muskaraca ko siparica nekaTo je glavni problem u sustini, ali ne mora da znaci.
Ja imam par drugara koji su hardcore streberi i ceo zivot su u fazonu igrica, a zensko videli nisu, u klubove/kafane/splavove takodje nikad nisu videli, a imaju 25+, ali opet je rec o jako kvalitetnim ljudima koji se eto iz nekog razloga nisu snasli.
Uvek bi bili ispred mnogih ljudi u mojim ocima kada je kvalitet ljudi u pitanju, zato kazem da ne mora da znaci.
Pokusavao sam da ih poteram u nocni zivot, ali to je teze islo.![]()

pa pazi zavisi koliko godina imas....ako imas 20 to je sve ok. ako imas 30,40 to je malo cudno. sve u svoje vreme.Bas ne mirisete tipove koji nisu "frajeri".
Ovi moji uopste ne izgledaju lose.
A i socijalizacija im ne manjka, obrazovani su, imaju dobar vokabular, nacitani su, ali od prakse nista...
Samo teorija.
A bas su super momci btw.

ne znaci da nije kvalitetna osoba, slazem se, ali verovatno znaci da mu je zafalilo normalne socijalizacije sa suprotnim polom, posebno ako zivi u nekoj vecoj sredini. u selima kontam da je to drugacije, ne bih znala.... znam i ja jednu nevinu 82 godiste, valjda ceka sve da se uda za ljubav svog zivota ili mozda cak i ne, nemam pojma iskreno. a kad prica o muskarcima ybt ko osnovac kao hihih poslao mi je poruku i onda sam se ja sva zarumenela i onda sam mu rekla ovo ili ono....a ti ne znas ni sta da joj kazes ili preporucis kad potpuno vidis da joj je nedostajalo normalne interakcije sa suprotnim polom, bre sa preko trideset godina ona se prakticno stidi muskaraca ko siparica nekaja licno u ovom trenutku zivota ne bih volela da moram da se bavim pohotnim momcicima koji jedva docekase da se popnu na zenu...idi begaj, ja sam postena baba, treba mi miran i izivljen deda domacin, a ne svaler u nastanku!
![]()

pa pazi zavisi koliko godina imas....ako imas 20 to je sve ok. ako imas 30,40 to je malo cudno. sve u svoje vreme.
praksa je bitnija od teorije, mada teorija je dobra da imas osnova odakle da krenes! sad samo da ih poguras u zivot i ima da se puste u promet![]()
pa i ne znaju dok ne nauce. niko ne zna zapravo.82 godiste pa nevina
naravno da ce i ona naci isto tako nekog, znam ja dosta slucajeva gde su se takvi nasli ma kolko ona ili on smotan bio
nisu svi seksualne masine i sudeci po statistici ni ne ebz se vise posle par godina u vezi/braku
seksualne masine su uvek aktivne i one bez par puta na dan ili par sata ne prestaju
- - - - - - - - - -
kao sto rece na nekoj temi bas sam za vikend citao neki clanak neke zene koja se razume u tu materiju, iznenadjujuce sta zena kaze da zene ne znaju puno o sebi
e ako one neznaju kako ce od njega da naprave dobrog ljubavnika?

pa i ne znaju dok ne nauce. niko ne zna zapravo.
aj da se nadamo da si u pravu za ovu, bilo bi lepo da nadje nekog za sebe![]()
pa mos ti da naucis i ako si usao nevin u brak ako za pocetak hoces da ucis. sto i dalje ne znaci da ce njegove i njene potrebe biti izjednacene...nekad moze da se potrefi a nekad ne. missim osoba visokog i niskog libida tesko da ce opstati zajedno u tom smislu. sad dosta zena se stidi svog tela i seksualnosti i ne zeli da se istima bavi...i slazem se ako ona ne zna sta hoce, tesko ce njemu pokazati sta treba da radi i obrnuto. neko se oslobodi pre neko kasnije, sve zavisi od coveka. za mene konkretno, to ne bi funkcionisalo.ona je bracni savetitelj a svasta nesto studirala i radila i tema je bila da ljudi koji su 15-20 g u braku dolaze i zale se nisu zadovoljni kratko pre razvoda pre no sto prevare partnere
kaze ajd sto postaje dosadan seks jer nemaju vremena neznaju da si uzmu slobodno vreme za to problemi, posao, deca, vec da zene ne poznaju dovoljno svoje telo a ocekuju od muskarca da on sve zna
kako ako je nevin uso u brak ili nema iskustva?
pa mos ti da naucis i ako si usao nevin u brak ako za pocetak hoces da ucis. sto i dalje ne znaci da ce njegove i njene potrebe biti izjednacene...nekad moze da se potrefi a nekad ne. missim osoba visokog i niskog libida tesko da ce opstati zajedno u tom smislu. sad dosta zena se stidi svog tela i seksualnosti i ne zeli da se istima bavi...i slazem se ako ona ne zna sta hoce, tesko ce njemu pokazati sta treba da radi i obrnuto. neko se oslobodi pre neko kasnije, sve zavisi od coveka. za mene konkretno, to ne bi funkcionisalo.

Šta da rade ove mučene duše u ovoj situaciji??
l
a mozda su oboje amisi.![]()
Mjkok bwe, Amiši se ne razvode.
Nego, pitam se, kako je ona uopšte ustanovila da je on nevin.
Jel zato što nije osuđivan ni pod istragom ili šta?

Mda. To je dobro pitanje....kako je uopste ustanovila?![]()
Pokusavao sam Eriu, pokusavao sam...pa pazi zavisi koliko godina imas....ako imas 20 to je sve ok. ako imas 30,40 to je malo cudno. sve u svoje vreme.
praksa je bitnija od teorije, mada teorija je dobra da imas osnova odakle da krenes! sad samo da ih poguras u zivot i ima da se puste u promet![]()

znaci ti si uso nevin u brak?))))))
ja bih napravila najvecu gresku u zivotu da sam se usla u brak za prvog. nevinost nije nikakav kriterijum da je neko dobar partner za tebe. NIKAKAV. i sad da mi se baci pred noge nevini, rekla bih neka fala uci sa nekim drugim...missim tip koji za 25 godina nije yebo, ko zna na sta lici i sta mu je u glaviili je neka teska bogomoljka muska, jos gore.