pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.856
ne kinezko dečko, ima u sverige šta oćešOriginalnih kineskih pa to sam i mislio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kinezko dečko, ima u sverige šta oćešOriginalnih kineskih pa to sam i mislio
ruki jer me volish?
Tako kaže policija u izveštaju i oba puta smo normalno naplatili štetu.Dada nego ceo svet na zemaljskoj kugli.
ja tebe wowim nema weze
Pa ova tema zabavnija nego cela politika...Те камерице за вожњу у рикверц морају се подесити да се гасе кад женско вози. По истраживањима спроведеним широм свијета установљено је да су толико привлачне женском полу да се заблену у екран гледајући шта све има позади... да забораве убацити у рикверц и онда страда неки стуб испред возила ког уопће нема на екрану!![]()
Sorry nije zluradost, nego samo opazanje, nezavisno od stete na tvojim kolima..
Kao francuske komedije zamene...
Паде ми на памет давни афоризам, развојни пут многих тадашњих „буџа”:ja iz zezanja zabijem moj volvo u zid i odvalim malter (ovoga mi krsta)
auto se samo odbije, branik ne ogrebem
u banderu neću el će me tuže da platim banderu
jadan onaj ko udari u mene u saobraćaju

Јбг, стављају ове малецке стубиће на свака два метра само да их неко закачи, ђубрад!A ovakav je stub
![]()

Јбг, стављају ове малецке стубиће на свака два метра само да их неко закачи, ђубрад!![]()
Још су и покретни?! Какви скотови...Ne idi mi na živce nisam videla gledala sam ogledala i nije ga bilo

jao ruki đe su ti oči aman
bitje sve u redu volim te mnogo si krejze ♥ muž ako se ljuti ko ga ebe el mu auto važnii ottebe ejjjjjjProšlu noć je bilo veoma sparno i frajer ugasi ventilator čim zaspim i jutros kad sam ustala vidim da nisam dobro spavala i tako stvari krenu naopako
![]()
Клима се мијања због Голфске струје па на крају страда Голф, јбг, то ти је неминовни кружни циклус, није до тебе.Prošlu noć je bilo veoma sparno i frajer ugasi ventilator čim zaspim i jutros kad sam ustala vidim da nisam dobro spavala i tako stvari krenu naopako
![]()

)