Udariti autom u stub

Menjao sam branik ceo je bio u rupama :lol:
Возим узбрдо иза пеглице, иза мене нова новцата Мазда 323F, црвена, пробне таблице... На врху узбрдице семафор, пеглица балави али шта да је претичем кад је ионако семафор горе... ал овај иза био нешто нервозан, начепи гас, пређе и мене и пеглицу, али кад је смотао да се ували испред пеглице на семафору, закачи је у крај предњег браника. Браник се, наравно, искриви и овај одере Мазду буквално од предњих до задњих фарова. Богами једно прст дебело по цијелој дужини. Стадосмо сви на семафору, овај из пеглице изађе, ногом врати браник и каже добро је, ништа страшно, овај с Маздом само што не заплаче... :mrgreen:

Moja žena kada parkira ladu pita me jesam ja to možda zakačila nešto? A auto se nakrivio koliko se popela na susedni auto/banderu :lol:
Onda ja to sutra izvučem odgušivačem klonje ili razmontiram i ispeglam pa prsnem sivim sprejom. Imam ceo set alata za to, peglem onim držačem jarca za krečenje :mrgreen:
E to je pravi i istiniti zivot.
Kad ti padne tlak,samo ju posalji da ode do grada da kupi sladoled,kad se vrati imas posla na autu i tlak je otisao gore....

Те камерице за вожњу у рикверц морају се подесити да се гасе кад женско вози. По истраживањима спроведеним широм свијета установљено је да су толико привлачне женском полу да се заблену у екран гледајући шта све има позади... да забораве убацити у рикверц и онда страда неки стуб испред возила ког уопће нема на екрану! :mrgreen:
Kamera za vožnju unazad se po pravilu pali tek kad ubaciš u rikverc.

1721568221446.png

Back