Udariti autom u stub

bitje sve u redu volim te mnogo si krejze ♥ muž ako se ljuti ko ga ebe el mu auto važnii ottebe ejjjjjj

Doso video i samo kaže “dobro si uradila” i smići se

🤷🏻‍♀️

Клима се мијања због Голфске струје па на крају страда Голф, јбг, то ти је неминовни кружни циклус, није до тебе. :lol:
(Ок, нећу више! :lol:)

Malo je prešao ima klimu realno super je

Došao i junior :) pitam Kolko će to Neno koštati ? Kaže Neni to je majko završena priča nema tu popravke tjeraj to kući u garažu ako kiša padne i udje voda nećeš ga ni upaliti,

Zao mi, iskreno

Malo je prešao ima klimu realno super je

Došao i junior :) pitam Kolko će to Neno koštati ? Kaže Neni to je majko završena priča nema tu popravke tjeraj to kući u garažu ako kiša padne i udje voda nećeš ga ni upaliti,

Zao mi, iskreno
Нађи ти неког Босанца у близини, нема тог Голфа ког они неће скрпити. Не шалим се сад. :ok:

Šta se smeješ troši ko upaljač a ima svu opremu abs, šiber, klimu itd.
Још важније је шта све НЕМА, а нема сва она електронска срања која више не можеш избјећи све и да платиш двоструко од најлуксузнијег пакета опреме.

Moram priznati slike mu nisam poslala i on konta ogrebana i malo nabila

Medjutim :roll:
445810658_122152876736088736_5153194926919556298_n-jpg.1565716

:lol:

Zato se uvek i smejem na onaj vic "vidiš karmin na košulji, ali ne vidiš stub!"

Meni se desilo da na poligonu, gde goslovno možeš manju cesnu okrenuti ili neki manji aviončić i autobus, devojka okreće Punta i ide pravo pun gas u rikverc u moja vrata po nekih 60 stepeni. Ja legnem na sirenu i ona stane doslovno 2cm od mene otprilike, ja krenem da pizdim i ona kao "izvini, nisam videla", rekoh u sebi "Pa to i jeste problem legendo, da li si normalna"...

Back