Udariti autom u stub

Ja imam dvorište puno stubova najviše volim ove što su u potrazi za besplatnim parkingom:mrgreen: , prođe i otkine točak. Ja siđem pa kako on nisam vido pa kako slep čovek može da ima dozvolu tako da mu presedne život. Od skoro ih pitam jesu li drogirani?

Uglavnom kritične stubove sam ukopao do kine i skratio toliko da će pre da polomi blok motora i otkine točak nego da će ga izvaliti.

Jedan lik nije vido lanac (slep a vozi) pa kada je udario farovi mu izleteli 20 metara :lol:

Успут, давно било, друг мазнуо кола старом да оде у град... и нађе нас успаничен, неко га чукнуо на паркингу, кад је кренуо кући види улубљено... није много, само браник и мало фарба... дај да идемо с њим да то некако испегламо да врати кола уредна... нађемо једног који је био лимар, с њим у гаражу, пеглај, дрндај... скоцка се то како треба, овај задовољан, вратиће кола уредно, све ок.
Елем, сутрадан код њега шоу. Пига га стари да није случајно узимао кола, овај као ма не, ни говора... Каже стари мало ми чудно, јуче сам закачио стубић кад сам паркирао и искривио браник, данас гледам, нема ништа! :mrgreen:

Moja žena kada parkira ladu pita me jesam ja to možda zakačila nešto? A auto se nakrivio koliko se popela na susedni auto/banderu :lol:
Onda ja to sutra izvučem odgušivačem klonje ili razmontiram i ispeglam pa prsnem sivim sprejom. Imam ceo set alata za to, peglem onim držačem jarca za krečenje :mrgreen:
Да ти Лади умјесто браника навариш челичне цијеви, тако не мора да брине. :lol:

Да ти Лади умјесто браника навариш челичне цијеви, тако не мора да брине. :lol:
Menjao sam branik ceo je bio u rupama :lol: lada kao da je iz rata izašla kažem ni slučajno nov auto kako da jok kažem da nije za bolje? 🤔 Par puta je navaljivala na neke pežoe i citroene rekoh to kada ofuljaš odmah limar i lakirer 1000 evra. Smirila se.

Back