DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 41.274
Tebi Ruki izgleda nikad nije dosadno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis firminih,onda cukaj njih imas osiguranje, samo se muskarcima skini s grbaceImam 7 svojih uskoro 9
Ali cerka uzela moje i onda moram jedno drugo uzeti iz garaže i biram najstarije koje tik pred da pistane oldtimer
Naravno da ću ja platiti ali to ne menja cinjenicu da je njegov auto oštećen
Inače Neno je majstor i njega sam prvo i nazvala i lepo je rek’o “mami puno si udarila”
Pa vidiš da je žena teški invalid i pokušava na mesto invalida da se parkira
Ja kazem da je Ruki opasna zena ...kao fina, ovo ono ..ne kazem da nije ali opasnija od svih forumasica zajedno.jučer je mačku oprala u veš mašini, danas auto zdimila u stup toliko da majstor ima šta mjesec dana raditi...živjeti sa ruki je poprilično opasno
Срам те било! Одмах си помислио да је жена возач!Pa vidiš da je žena teški invalid i pokušava na mesto invalida da se parkira
Pa piše ti u naslovuСрам те било! Одмах си помислио да је жена возач!
Ко још чита наслове?
Ај онда ево други:
Bolja mi ona italijanka što viče i krlja mali autoКо још чита наслове?
Ај онда ево други:
Ruki,****** miša. Kad ćeš prestati da praviš probleme ?
Шала, не бери бригу.Takodje želim dodati uverite se pre objavljivanja da vaši komentari nisu mizogini
Да ти Лади умјесто браника навариш челичне цијеви, тако не мора да брине.Moja žena kada parkira ladu pita me jesam ja to možda zakačila nešto? A auto se nakrivio koliko se popela na susedni auto/banderu
Onda ja to sutra izvučem odgušivačem klonje ili razmontiram i ispeglam pa prsnem sivim sprejom. Imam ceo set alata za to, peglem onim držačem jarca za krečenje
Menjao sam branik ceo je bio u rupama lada kao da je iz rata izašla kažem ni slučajno nov auto kako da jok kažem da nije za bolje? Par puta je navaljivala na neke pežoe i citroene rekoh to kada ofuljaš odmah limar i lakirer 1000 evra. Smirila se.Да ти Лади умјесто браника навариш челичне цијеви, тако не мора да брине.