Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
N I K A D A N E T R E B A D I C I R U K U N A Z E N S K O.......!!!!!!!!!!!!!!!!........
A u samoodbrani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
N I K A D A N E T R E B A D I C I R U K U N A Z E N S K O.......!!!!!!!!!!!!!!!!........
Onda je satari!![]()
ni tada bubasvabo!A u samoodbrani?
Skroz se slazem, to sam i ja rekla, ako ima mooda da se raspravlja i koorchi kao musko, onda neka bude spremna i na odgovor. Najgore su te koje se kriju iza: "Ne smes me udariti, ja sam zensko!".
How sweet...ops:
stvarno ne znam sta bi mogla da uradi, ali taj bes vise govori o tebi nego o njoj. mislim bes je uvek losa reakcija koja ti govori o tvojoj nemoci. u krajnjoj liniji nemoci da reagujes drugacije. bolje. kada dodje do besa nekako je konstruktivnije malo razmisliti o sebi i sta do tog besa dovodi a ne eliminisati drugu osobu koja navodno izaziva bes.
o.k,znaci da te je kojim slucajem Legija pljunuo u lice i nazvao te droljom,ti bi ga udario ili mu "odgovorio" (sta god to znacilo), keep it real bitch!!!Ukratko, ako zena iz bilo kog razloga uradi ono zbog cega bih udario i muskarca (a to su stvarno extremne stvari ili izjave) tesko bih se uzdrzao a da joj ne odgovorim kao i bilo kom muskarcu.
o.k,znaci da te je kojim slucajem Legija pljunuo u lice i nazvao te droljom,ti bi ga udario ili mu "odgovorio" (sta god to znacilo), keep it real bitch!!!
da...bukvalista sam.
ajde Gari idi kleci na kukuruzu,nemas to u sebi,a pokusavas da budes duhovit..ne ide ti!
o.k,znaci da te je kojim slucajem Legija pljunuo u lice i nazvao te droljom,ti bi ga udario ili mu "odgovorio" (sta god to znacilo), keep it real bitch!!!
da...bukvalista sam.
Moj moto je - prvi put kad pozelim da je udarim OSTAVLJAM JE! Bezbolno i humano.
stvarno ne znam sta bi mogla da uradi, ali taj bes vise govori o tebi nego o njoj. mislim bes je uvek losa reakcija koja ti govori o tvojoj nemoci. u krajnjoj liniji nemoci da reagujes drugacije. bolje. kada dodje do besa nekako je konstruktivnije malo razmisliti o sebi i sta do tog besa dovodi a ne eliminisati drugu osobu koja navodno izaziva bes.
postavlja se pitanje da li su takvi roditelji sposobni za roditeljstvo? kakvom ponasanju ucis dete tukuci ga? da li je to ljubav ako nemas dovoljno snage da resis situaciju na drugi nacin nego pribegavas nasilju?
Muskarci imaju relativno slabe zivce, brzo planu!
Ali zene nekada zaista pretjeraju, neke vise vole da zvocaju nego vazduh da udisu!
Mene je sestra, svojim ponasanjem, uspjela dovesti u to stanje da je udarim, ali ozbiljno udarim, i da sam muskarac u toj situaciji se ne bih iskontrolisala, tj.cinjenica da je slabiji pol me ne bi zaustavila.
Ali mene muskarac da udari, a da pri tom nije moj otac........ne znam kako bih reagovala, ne znam ni kao bih da dovela u to stanje!
Ne smes dati nikom da te udari. A cim ti dajes ocu da te mlati daces i decku. No dobro bar se vidi u tebi da si prava zena i da znas di ti je mesto, ako nista drugo.
Ovo boldovano mi, sinnke, nije jasno!
Otac i decko, to su dva razlicita svijeta, decka ja biram, oca ne!
Tukao me je, kao vola u kupusu, ali ja tu nista nisam mogla, osim da pjevusim 'nista me ne boli, nista me ne boli' i tim ga jos vise razjarim!
Ovo boldovano mi, sinnke, nije jasno!
Otac i decko, to su dva razlicita svijeta, decka ja biram, oca ne!
Tukao me je, kao vola u kupusu, ali ja tu nista nisam mogla, osim da pjevusim 'nista me ne boli, nista me ne boli' i tim ga jos vise razjarim!
Da si mu vratila, ne bi te vise tukao. Mene je mater tukla i sto me vise tukla, ja sam bio gori. I kad sam imao 13 godina uhvatim je za ruke i kazem, sad sam jaci i odustani od dosadasnje torture. Nije vise, a tada sam i ja postao bolji.
Mora da je dosta piJo onu vasu rakijicu...![]()