Udario sam devojku

Skroz se slazem, to sam i ja rekla, ako ima mooda da se raspravlja i koorchi kao musko, onda neka bude spremna i na odgovor. Najgore su te koje se kriju iza: "Ne smes me udariti, ja sam zensko!".

How sweet... :oops:

stvarno ne znam sta bi mogla da uradi, ali taj bes vise govori o tebi nego o njoj. mislim bes je uvek losa reakcija koja ti govori o tvojoj nemoci. u krajnjoj liniji nemoci da reagujes drugacije. bolje. kada dodje do besa nekako je konstruktivnije malo razmisliti o sebi i sta do tog besa dovodi a ne eliminisati drugu osobu koja navodno izaziva bes.

Upravo sam na to mislio Dano.

Alal, da sad ne pojasnjavam ono sto je Dana razumela, a ti nisi. Ili da odgovorim u tvom stilu, da se upitas kako nisi razumela na sta mislim i da to govori o tebi :razz::razz:
Ja sam samo covek, nisam monah niti zivim u nirvani i naravno da ima stvari koje mogu da me razbesne. Tebe kao nista ne razbesni. Ma daj..

Ukratko, ako zena iz bilo kog razloga uradi ono zbog cega bih udario i muskarca (a to su stvarno extremne stvari ili izjave) tesko bih se uzdrzao a da joj ne odgovorim kao i bilo kom muskarcu.
Ponavljam, postovanje je uvek uzajamno a pravila o nevredjanju i postovanju tudjeg dostojanstva i fizickom nenapadanju vaze u svakom slucaju.
Ako ja to sebi ne dozvoljavam, ne dozvoljavam ni drugome, kog god da je pola.

Ukratko, ako zena iz bilo kog razloga uradi ono zbog cega bih udario i muskarca (a to su stvarno extremne stvari ili izjave) tesko bih se uzdrzao a da joj ne odgovorim kao i bilo kom muskarcu.
o.k,znaci da te je kojim slucajem Legija pljunuo u lice i nazvao te droljom,ti bi ga udario ili mu "odgovorio" (sta god to znacilo), keep it real bitch!!!

da...bukvalista sam.

Hahahahah.
Kako volim vas koji se pravite da ste iznad svega i da ste nevidjeni gentlemani, koji nikad, ah nikad u zivotu ne bi digli ruku na zensko. Prosto, nema te situacije, nema tih reci koje bi vas na to navele.
Vi bi se samo nasmejali uglom usana i jos je poljubili sto je bila tako slatka da vam recimo opsuje majku, zenu, dete itd itd.
I ne znam sto se uvek zamislja da je ta zena neka mlada, zgodna, lepa, pametna. Kad bih rekao da je ona neka debela, dlakava, matora zena iz komsiluka koja vam zbog necega sto uradi vase dete psuje i kune familiju i tada bi ste se nasmejali uglom usana, poljubili je i rekli joj kako je slatka.

Dobro, priznajem ti da si ti pravo musko a da sam ja zdapi koja tuce zene a pred muskarcima koji su profesionalne ubice nema muda.
Ti verovatno imas, jer ti si pravo musko.

o.k,znaci da te je kojim slucajem Legija pljunuo u lice i nazvao te droljom,ti bi ga udario ili mu "odgovorio" (sta god to znacilo), keep it real bitch!!!

da...bukvalista sam.

To sto si ti kukavica i ne bi smeo vratit Legiji udarac ili bilo kome, to ne znaci da ima ljudi koji mu ne bi vratili.

To se samo u nasoj zemlji dize neko u nebesa i dugo hara pod svojim "imenom", a znas zasto, zato sto nas narod nema muda, bez obzira sto se prica na sve strane o toj hrabrosti, no to je cista laz, nema muda, jer da ima, onda ne bi u drugom sv. ratu dvoje svaba vodilo 100 ljudi na streljanje.

stvarno ne znam sta bi mogla da uradi, ali taj bes vise govori o tebi nego o njoj. mislim bes je uvek losa reakcija koja ti govori o tvojoj nemoci. u krajnjoj liniji nemoci da reagujes drugacije. bolje. kada dodje do besa nekako je konstruktivnije malo razmisliti o sebi i sta do tog besa dovodi a ne eliminisati drugu osobu koja navodno izaziva bes.

Dobro je Lyon rekao, svako se moze iznervirat da poludi, mene ne moze (bar do sada) iznervirat ni jedna zena da bi je udario, jedan od razloga je taj kad pocne pljuvat po meni i nikako da me pusti da dodjem do reci, ali onda ja podviknem i ona stane, izgleda da imam ucinkovit glas.
Druga stvar ne moze me nijedna ovako preyebat i samim tim ne moze me iznervirat, ali vecinu ljudi zene mogu iznervirat, to sam milion puta video, jer nemaju tu moc u sebi pa da ih preyebu recima da one ostanu bez teksta i tupo gledaju kao mutave kokoshi. Takvi ljudi kad ih zene pocnu maltretirat, trebaju bas to uraditi Ostaviti ih, jer to je bolje nego da ih udare - ili da oni pucaju iznutra.

Samo takve zene ne vole da ih tip ostavi, jer cesto nisu u prilici brzo naci drugog na kome ce se izivljavati.

postavlja se pitanje da li su takvi roditelji sposobni za roditeljstvo? kakvom ponasanju ucis dete tukuci ga? da li je to ljubav ako nemas dovoljno snage da resis situaciju na drugi nacin nego pribegavas nasilju?

Ti bas ostro reagujes, na odredjene komentre na ovoj temi. Sto mi govori da tebe ili decko mlati ili pre da si ti njega maltretirala, a on te je nakon toga ostavio pa ti je sad muka, jer nemas se na kome prazniti.

Muskarci imaju relativno slabe zivce, brzo planu!
Ali zene nekada zaista pretjeraju, neke vise vole da zvocaju nego vazduh da udisu!
Mene je sestra, svojim ponasanjem, uspjela dovesti u to stanje da je udarim, ali ozbiljno udarim, i da sam muskarac u toj situaciji se ne bih iskontrolisala, tj.cinjenica da je slabiji pol me ne bi zaustavila.
Ali mene muskarac da udari, a da pri tom nije moj otac........ne znam kako bih reagovala, ne znam ni kao bih da dovela u to stanje!

Muskarci imaju relativno slabe zivce, brzo planu!
Ali zene nekada zaista pretjeraju, neke vise vole da zvocaju nego vazduh da udisu!
Mene je sestra, svojim ponasanjem, uspjela dovesti u to stanje da je udarim, ali ozbiljno udarim, i da sam muskarac u toj situaciji se ne bih iskontrolisala, tj.cinjenica da je slabiji pol me ne bi zaustavila.
Ali mene muskarac da udari, a da pri tom nije moj otac........ne znam kako bih reagovala, ne znam ni kao bih da dovela u to stanje!

Ne smes dati nikom da te udari. A cim ti dajes ocu da te mlati daces i decku. No dobro bar se vidi u tebi da si prava zena i da znas di ti je mesto, ako nista drugo.

Ne smes dati nikom da te udari. A cim ti dajes ocu da te mlati daces i decku. No dobro bar se vidi u tebi da si prava zena i da znas di ti je mesto, ako nista drugo.

Ovo boldovano mi, sinnke, nije jasno!
Otac i decko, to su dva razlicita svijeta, decka ja biram, oca ne!
Tukao me je, kao vola u kupusu, ali ja tu nista nisam mogla, osim da pjevusim 'nista me ne boli, nista me ne boli' i tim ga jos vise razjarim!

Ovo boldovano mi, sinnke, nije jasno!
Otac i decko, to su dva razlicita svijeta, decka ja biram, oca ne!
Tukao me je, kao vola u kupusu, ali ja tu nista nisam mogla, osim da pjevusim 'nista me ne boli, nista me ne boli' i tim ga jos vise razjarim!

Da si mu vratila, ne bi te vise tukao. Mene je mater tukla i sto me vise tukla, ja sam bio gori. I kad sam imao 13 godina uhvatim je za ruke i kazem, sad sam jaci i odustani od dosadasnje torture. Nije vise, a tada sam i ja postao bolji.

Da si mu vratila, ne bi te vise tukao. Mene je mater tukla i sto me vise tukla, ja sam bio gori. I kad sam imao 13 godina uhvatim je za ruke i kazem, sad sam jaci i odustani od dosadasnje torture. Nije vise, a tada sam i ja postao bolji.

Polomio bi me od batina!
Sinnke, muskarac koji dize ruku na zensko dijete je slab muskarac........ja to vidim danas, i ne zalim sto nisam uzvratila, znam da je slab, i kao takvom mu danas jedino mogu biti podrska i u dubbini duse ga zaliti, a pri tom dati sve od sebe da ne dodjem u situaciju da zavrsim sa njemu slicnim!

svasta ovde moze da se procita.
ako te neko (bilo musko bilo zensko) onim sto KAZE iznervira toliko da ga/je UDARIS, onda si pajser bez samokontrole. i pride glup.
druga prica je ako neko uzima sebi za pravo da te udara samo zato sto misli da neces da uzvratis...

Back