loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.873
Šta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh sreća, šta je to srećaaaaKoliko sreca je potrebno da covek shvati sto je uopste sreca?
Eh sreća, šta je to srećaaaane pitaj se filozofski nego muško ženski
sreca ne dolazi od drugih.Šta mislite o tome?
Pa da. To je to. U suštini. Ali da li je muškarac srećan ako je ona srećna? I koliko je to važno?Ako želiš da budeš srećan tako što je učiniš srećnom onda je zadovolji pre nego što se ti zadovoljiš dok traje seks = ljubav. Prosto i jednostavno. Hehe Hvala na pažnji. Case closed. Haha
Pa to zavisi od ega a ne od ljubavi. Ako imaš ego, nemaš ljubav u pravoj količini. Jedno i drugo ne idu zajedno.Pa da. To je to. U suštini. Ali da li je muškarac srećan ako je ona srećna? I koliko je to važno?
Хмм, ово је јакоо дискутабилно.Ja sam na primer anti egoista odnosno altruista i jako sam srećan kad nekog učinim srećnim.
Kad dajemДвосмерна улица је у питању.
Да ли вас више испуни задовољством кад добијете поклон или када дајете...
Лепо. А да ли умеш да примиш поклон?Kad dajem![]()
Колико већаZnači za sreću treba tako malo. Malo je to veća stvar.
Umem.Лепо. А да ли умеш да примиш поклон?
Jel počelo propitivanje?Колико већа
КогаJel počelo propitivanje?
Skup poklon obaveže na neki čudan načinUmem.
Jedino sto nisam odusevljen kada dobijem skup poklon, ali sam odusevljen kada vidim da je poklon, kakav god bio, zaista od srca.
Kada nekome kupujem ili pravim poklon, ulazem emociju i zelju da tog nekog usrećim. I zato i mene cini srecnom kad osetim tu emociju u poklonu koji dobijem.
Ljudi ovde. Jesi li odgovorila na pitanje?
Претпоставка је да си такав и у односима, љубавном, пријатељском..Umem.
Jedino sto nisam odusevljen kada dobijem skup poklon, ali sam odusevljen kada vidim da je poklon, kakav god bio, zaista od srca.
Kada nekome kupujem ili pravim poklon, ulazem emociju i zelju da tog nekog usrećim. I zato i mene cini srecnom kad osetim tu emociju u poklonu koji dobijem.