U što se zaljubljujemo?

Što je to što nas privuče kod našeg partnera? Odgovora je hiljadu jer smo svi različiti i svaka osoba nas privuče na drugačiji način i zbog drugačijeg razloga, ali ipak postoji nekoliko razloga koji najčešće pale...
Osećaj sigurnosti, prijateljstvo, način na koji nas tretira, poštovanje koje pokazuje prema nama (i drugima), samopouzdanje, nežnost i romantična priroda, fizički izgled, razumevanje, ...dobar sex, ....itd
Što je vas privuklo vašem partneru?

p.s. ukoliko je bila ova ili slicna tema, zao mi je ...BRISI!

U Iluzije:-(!...sutra cu vec misliti drugacije ali ovo je "instant"misao...;)

Vecina ne zeli da prizna da je izgled ipak jedna od najvaznijih tachki. Ako ne i najvaznjija. Sve je to lepo, sve te balade o tome kako je "bitnije" da je neko kao osoba super a da je manje vazno kako izgleda. Pricha za malu decu. To je po mom mishljenju ustvari izgovor za one koji nemogu sebi da priushte nekog ko izgleda atraktivno. Mene josh ni jednom u zivotu nije privukla devojka koja ne izgleda dobro ali je recimo super osoba. Za druzenje da, ali nishta vishe od toga. Budimo realni... Sad ce naravno drvlje i kamenje po meni ali to i ochekujem. Bitno je i to kakva je osoba, ne kazem, ali smatram da je, hteli mi to sebi da priznamo ili ne, izgled osobe ono prvo shto nas privuche. To je sasvim prirodno.

1) Izgled 2) ponashanje

Što je to što nas privuče kod našeg partnera? Odgovora je hiljadu jer smo svi različiti i svaka osoba nas privuče na drugačiji način i zbog drugačijeg razloga, ali ipak postoji nekoliko razloga koji najčešće pale...
Osećaj sigurnosti, prijateljstvo, način na koji nas tretira, poštovanje koje pokazuje prema nama (i drugima), samopouzdanje, nežnost i romantična priroda, fizički izgled, razumevanje, ...dobar sex, ....itd
Što je vas privuklo vašem partneru?

p.s. ukoliko je bila ova ili slicna tema, zao mi je ...BRISI!

zaljubim se...pazi kad nemam pojma u šta se tačno zaljubim...:roll:
od svega po malo: nešto od izgleda, oči, usne, ruke, osmjeh, pa onda glas, ponašanje, stavovi i razmišljanje, (naravno) nježnost, poštovanje, razumijevanje, pa i prijateljstvo, dobra komunikacija, i osjećaj sigurnosti...ali to je onda već ljubav, a ne zaljubljenost :heart:

zavisi kojom glavom se za ljubljujem

donjom - nagonska i trenutna zaljubljenost - npr . video zgodnu ribu i naravno rade nagoni pa ono uhhhh kako bih je ...

gornjom - dosta dugotrajnija zaljubljenost - npr . kadu tu istu zgodnu devojčicu upozna krenem u spiku s njom i ne prodje me trenutna zaljubljenost ( može proći ukoliko je tupča) već naprotiv, dama me potpuno opčini i pričom, načinom razmišljanja,stavom...
kao npr. ovde na forumu kako me je osvojila Olja :heart: stavom i načinom razmišljanja...

zavisi kojom glavom se za ljubljujem

donjom - nagonska i trenutna zaljubljenost - npr . video zgodnu ribu i naravno rade nagoni pa ono uhhhh kako bih je ...

gornjom - dosta dugotrajnija zaljubljenost - npr . kadu tu istu zgodnu devojčicu upozna krenem u spiku s njom i ne prodje me trenutna zaljubljenost ( može proći ukoliko je tupča) već naprotiv, dama me potpuno opčini i pričom, načinom razmišljanja,stavom...
kao npr. ovde na forumu kako me je osvojila Olja :heart: stavom i načinom razmišljanja...

a pazi jos sam i zgodna riba :mrgreen:.....onda koje tu glave dolaze u obzir? :lol:

Back