Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.661
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bi znacilo da ne postoji obostrano zadovoljstvo,sto ne verujem da je istina..
Oftopičkparočistač
To ne radi nažalost. xDOftopičk
To bih voleo da imam
Paročistač?To ne radi nažalost. xD
Taman sam mislila to da mu poklonim kao najvrednije kad ono...ne valja....Paročistač?
Ne valja?

Pa u principu je precenjen i ne radi. Zavisi šta čistiš, naravno, ali u većini slučajeva je potpuno besmisleno koristiti ga.Paročistač?
Ne valja?
Blago njoj, i zelim ti da je nadjesAko je nađem
Pokloniću joj nebo, sebe i sreću

jel ovo poruka da bi htela da mi budeš seksualna partnerka?Oftopičk
To bih voleo da imam
Mislio sam na površine tipa nameštaj, meblo, auto sedišta etc...Pa u principu je precenjen i ne radi. Zavisi šta čistiš, naravno, ali u većini slučajeva je potpuno besmisleno koristiti ga.
U 90% situacija brže je i bolje krpa (mikrofiber), deterdžent, sunđer, nešto za kamenac, rastvarač masti.
Para je samo obična voda, a voda čak i da bi dezinfikovala nešto kad je u obliku pare na 100 stepeni, mora da se aplicira jako sporo. Jedan sekund pare ne može ništa da ubije. pošto para sama po sebi ne uklanja ništa, treba ti neki surfaktant da ukloni prljavštinu, i neki abraziv da je pomeri s mesta kad dobije svoju klizavu "opnu".
Što bi rekli, reci mi šta hoćeš da očistiš i ja ću ti reći kako.
Nopejel ovo poruka da bi htela da mi budeš seksualna partnerka?
Nokte kosu usta ne?Nisam neke skupe poklone kupovala, uglavnom knjige, karte, naliv-pera
Pešo pa nismo nas dve polusvetNokte kosu usta ne?