Шта је највредније што сте поклонили својој емотивно/сексуалној партнерки?

To gde je ispunjena osecanjima koja nije ni znala da ih ima. Ne kmoli da joj ih neko verbalizuje i nadje tacku na njoj i u njoj i onda lepo ispuni kao sto se zemlja u saksiji zaliva i onda kroz pete, kolena, sve do temena i nazad do solar pleksusa svaki taj oset poput suncevog zraka koji dodatkne svaku poru na kozi i rasiri je i napravi da se oseti tako posebnom i zivom i zenstvenom i onda da lebdi iznutra ispunjena, nasmejana tim valovima. Bas kao talas koji miluje, pipav, morski s mirisima. I onda da u tom stanju kada otvori oci budem ja koji je drzi za ruke i vidim nasmejan taj osmeh u njenim ocima i preoznamo se kao dva srodna bica.

Paročistač?
Ne valja?
Pa u principu je precenjen i ne radi. Zavisi šta čistiš, naravno, ali u većini slučajeva je potpuno besmisleno koristiti ga.

U 90% situacija brže je i bolje krpa (mikrofiber), deterdžent, sunđer, nešto za kamenac, rastvarač masti.

Para je samo obična voda, a voda čak i da bi dezinfikovala nešto kad je u obliku pare na 100 stepeni, mora da se aplicira jako sporo. Jedan sekund pare ne može ništa da ubije. pošto para sama po sebi ne uklanja ništa, treba ti neki surfaktant da ukloni prljavštinu, i neki abraziv da je pomeri s mesta kad dobije svoju klizavu "opnu".

Što bi rekli, reci mi šta hoćeš da očistiš i ja ću ti reći kako.

Pa u principu je precenjen i ne radi. Zavisi šta čistiš, naravno, ali u većini slučajeva je potpuno besmisleno koristiti ga.

U 90% situacija brže je i bolje krpa (mikrofiber), deterdžent, sunđer, nešto za kamenac, rastvarač masti.

Para je samo obična voda, a voda čak i da bi dezinfikovala nešto kad je u obliku pare na 100 stepeni, mora da se aplicira jako sporo. Jedan sekund pare ne može ništa da ubije. pošto para sama po sebi ne uklanja ništa, treba ti neki surfaktant da ukloni prljavštinu, i neki abraziv da je pomeri s mesta kad dobije svoju klizavu "opnu".

Što bi rekli, reci mi šta hoćeš da očistiš i ja ću ti reći kako.
Mislio sam na površine tipa nameštaj, meblo, auto sedišta etc...
Možda I neka keramika radi otklanjanja kamenca i slično

Back