- Poruka
- 6.984
I sad vise nikom ne sme da se svidja osmeh? :|
Govorim za sebe...
aaaaaaaa.....mala sala,a prosao je 1....ne jezi se vec juri dipl.ing....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad vise nikom ne sme da se svidja osmeh? :|
Govorim za sebe...
Hvala.
Volecemo se nas dvoje u nekom drugom zivotu.![]()

dogovoreno,cekam te...![]()
ti si vec tamo?

jednom nogom,krecem da mirisem ljubicice od dole![]()
Koliko god mi teško bilo da priznam... ali ovaj put si u pravu KeboZaljubljujemo se u sebe.
Zaljubljenost je krajnji egoizam.

oci boje duuuugee sad mi trebajuuu, srce puno tuuuugee............![]()
pogledati prvi post....obavezno... : )
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6300680#post6300680

ZLO nikada ne spava: )

Što je to što nas privuče kod našeg partnera? Odgovora je hiljadu jer smo svi različiti i svaka osoba nas privuče na drugačiji način i zbog drugačijeg razloga, ali ipak postoji nekoliko razloga koji najčešće pale...
Osećaj sigurnosti, prijateljstvo, način na koji nas tretira, poštovanje koje pokazuje prema nama (i drugima), samopouzdanje, nežnost i romantična priroda, fizički izgled, razumevanje, ...dobar sex, ....itd
Što je vas privuklo vašem partneru?
p.s. ukoliko je bila ova ili slicna tema, zao mi je ...BRISI!
e vise stvarno nemam pojma........a mozda nikad ni necu imati......
U vezi teme ili?
....kao neposlusnu :rolleyes:.........Ja se zaljubljujem u neuhvatljivost...posebnost...snagu![]()
.....i da je toliko brz da nemogu da nadonesivam toliko kupusa koliko on moze da ga izgazi
.....Što je to što nas privuče kod našeg partnera? Odgovora je hiljadu jer smo svi različiti i svaka osoba nas privuče na drugačiji način i zbog drugačijeg razloga, ali ipak postoji nekoliko razloga koji najčešće pale...
Osećaj sigurnosti, prijateljstvo, način na koji nas tretira, poštovanje koje pokazuje prema nama (i drugima), samopouzdanje, nežnost i romantična priroda, fizički izgled, razumevanje, ...dobar sex, ....itd
Što je vas privuklo vašem partneru?
p.s. ukoliko je bila ova ili slicna tema, zao mi je ...BRISI!

stavom i načinom razmišljanja...zavisi kojom glavom se za ljubljujem
donjom - nagonska i trenutna zaljubljenost - npr . video zgodnu ribu i naravno rade nagoni pa ono uhhhh kako bih je ...
gornjom - dosta dugotrajnija zaljubljenost - npr . kadu tu istu zgodnu devojčicu upozna krenem u spiku s njom i ne prodje me trenutna zaljubljenost ( može proći ukoliko je tupča) već naprotiv, dama me potpuno opčini i pričom, načinom razmišljanja,stavom...
kao npr. ovde na forumu kako me je osvojila Oljastavom i načinom razmišljanja...
.....onda koje tu glave dolaze u obzir?