U sledeci utorak jedna kometa ce proci sasvim blizu Zemlje.....

O tome ti stalno govorim, samo ti to ne vidiš kad nećeš.
Još ti nije jasno...

Evo, uzmimo ovu temu: Njen naziv je "U sledeći utorak jedna kometa će proći sasvim blizu Zemlje..."
Ovo je kategorička tvrdnja. Ne piše "... jedna kometa će MOŽDA proći ..." niti piše "... postoji mogućnost da će jedna kometa..."

Ako pregledaš ovaj forum, pronaći ćeš stotine takvih naslova, gdje se kategorički tvrdi da će se desiti ovo ili ono, ne da će možda to da se desi.

Ma, džaba ja tebi ovo objašnjavam. Ne shvataš ti te stvari ako se ne uklapaju u tvoj kalup...

How Yes No.. "мале су шансе да преживе и примитивини облици живота". :roll:

Такав удар би дефинитивно уништио нашу цивилизацију али не и живот..па чак ни масоне јер су они своје егзистенције већ осигурали разним подземним бункерима и склоништима..

Вероватно ће у исте бункере повести и слуге..јер како ће уосталом функционисати у новом свету после апокалипсе?

How Yes No. Pa jesu male, kometa koja je udarila u Jupiter je manja od Elenin komete a unistila je sve u krugu od 12.000km, precnik zemlje je oko te cifre....

Daj mi dokaz da ce udariti i da masoni imaju podzemne baze gde ce turiti svoje sex slaves i ko zna sta jos... Koliko ce godina provesti tu i kako ce preziveti Zemlji koja ce biti sprzena?

Verovatno nemas pojma pa samim tim lupas kao Maksim po diviziji...

How Yes No. Pa jesu male, kometa koja je udarila u Jupiter je manja od Elenin komete a unistila je sve u krugu od 12.000km, precnik zemlje je oko te cifre....

Ако ниси знао Јупитер је гасовита планета а то "уништено" у кругу од 12000 км. јесте експлозија усијаних гасова у атомосфери Јупитера побуђена проласком комете а не зона спржене чврсте коре како ти то изгледа замишљаш.

На Земљи би се десило нешто слично као што се дешавало много пута у њеној историји. После удара астероида у Новом Мексику а који је одговоран за нестанак диносауруса Земља није била спржена. Теби је изгледа толико непојмљива могућност да астероид удари у планету Земљу да ниси ни знао да се то дешавало много пута.

Daj mi dokaz da ce udariti i da masoni imaju podzemne baze gde ce turiti svoje sex slaves i ko zna sta jos... Koliko ce godina provesti tu i kako ce preziveti Zemlji koja ce biti sprzena?

Никаква Земља неће бити спржена :lol: а доказ овог другог ти је рецимо читав подзмени град испод аеродрома у Детроиду.

Овако то изгледа дубоко испод Земље...

http://3.***************/_ZT7kJvfty7o/TLOH9FZLG2I/AAAAAAAACKI/Jm65K9NasmQ/s400/mormon+bunker.jpg

Verovatno nemas pojma pa samim tim lupas kao Maksim po diviziji...

Као што видиш једини Максим си ти овде.

Ако ниси знао Јупитер је гасовита планета а то "уништено" у кругу од 12000 км. јесте експлозија усијаних гасова у атомосфери Јупитера побуђена проласком комете а не зона спржене чврсте коре како ти то изгледа замишљаш.

На Земљи би се десило нешто слично као што се дешавало много пута у њеној историји. После удара астероида у Новом Мексику а који је одговоран за нестанак диносауруса Земља није била спржена. Теби је изгледа толико непојмљива могућност да астероид удари у планету Земљу да ниси ни знао да се то дешавало много пута.

Никаква Земља неће бити спржена :lol: а доказ овог другог ти је рецимо читав подзмени град испод аеродрома у Детроиду.

Овако то изгледа дубоко испод Земље...

http://3.***************/_ZT7kJvfty7o/TLOH9FZLG2I/AAAAAAAACKI/Jm65K9NasmQ/s400/mormon+bunker.jpg

Као што видиш једини Максим си ти овде.

A ti izgleda nisi znao da na Jupiteru nema dovoljno kiseonika da se odvija takva reakcija, tj da dodje do zapaljenja gasova.... Zemlja je i te kako bila sprzena,

Ti ces da me ucis sta sam ja znao a sta ne? Smesan si :)

Vidim bas je lep grad....

Znači, polako se ustoličavaju fundamentalni datumi sumraka naše civilizacije koji se ne ostvaruju!

Elem, dan peškira, drugi drugog, se nije desio... niti po hepeningu marširanja poništenih pozadina, niti po datumu.
Utorak, dan za propast cele planete, takođe omaši,
a petak, dan za metak, se nikome od forumskih dilbera ne obistinjuje! Garant!

Velim ja, fundamenti datumski se ne ostvaruju!
Proroci nisu u pravu!

Živeli skeptici!

A ti izgleda nisi znao da na Jupiteru nema dovoljno kiseonika da se odvija takva reakcija, tj da dodje do zapaljenja gasova..

А шта је онда екслодирало на површини атмосфере Јупитера? Или је комета само потонула у њу уз једно "бућ" као у воду , јер јелте тамо нема кисеоника да би било неке експлозије?

Откуд онда оних 12000 километра спржене "површине Јупитера" како ти кажеш? :think:

.. Zemlja je i te kako bila sprzena,

Па откуд ти ту ако је после удара овог астериода пре неких десетак милиона година Земља била спржена у потпуности? :think:

Кратер у Мексику
t3.jpg

А шта је онда екслодирало на површини атмосфере Јупитера? Или је комета само потонула у њу уз једно "бућ" као у воду , јер јелте тамо нема кисеоника да би било неке експлозије?

Откуд онда оних 12000 километра спржене "површине Јупитера" како ти кажеш? :think:

Па откуд ти ту ако је после удара овог астериода пре неких десетак милиона година Земља била спржена у потпуности? :think:

Кратер у Мексику
t3.jpg

Lol, pa taj krater je star kako kazu OVDE oko 50.000godina, takodje nije u Meksiku vec u Arizoni, znas to je savezna drzava u SAD-u... I ako nisi toliko dokon onda ces procitati da je taj krater sirok samo 1.2km i dubok oko 200m a da ga je napravio meteor velicine autobusa.

A ako mislis onaj koji je udario u Jukatan je napravio krater sirine 180km i 10km dubok ( dublji nego sto su Himalaji visoki ), a je oko 150x vece :), "kriv" za izumiranje dinosaurusa onda je to druga stvar.

Eto sada kada si dobio jedan free cas iz geografije i istorije mozda ukapiras nesto..

Poslednja izmena:

Кратер у Мексику
t3.jpg
Иначе у питању је Баринџеров кратер, у Аризони наравно, и права је сића међу кратерима, једино што је ем скорашњи, ем у пустињи, па је добро очуван.

Lol, pa taj krater je star kako kazu OVDE oko 50.000godina, takodje nije u Meksiku vec u Arizoni, znas to je savezna drzava u SAD-u... I ako nisi toliko dokon onda ces procitati da je taj krater sirok samo 1.2km i dubok oko 200m a da ga je napravio meteor velicine autobusa.

A ako mislis onaj koji je udario u Jukatan je napravio krater sirine 180km i 10km dubok ( dublji nego sto su Himalaji visoki ), a je oko 150x vece :), "kriv" za izumiranje dinosaurusa onda je to druga stvar.

Eto sada kada si dobio jedan free cas iz geografije i istorije mozda ukapiras nesto..

Мрзело ме да гуглам по интенету баш ту слику кратера у Мексику. Укуцао сам "Мексико кратер" и изашло је ово. Није битно да ли је то слика баш тог или тог кратера у Аризони. Потпууно небитно.

Поента је да удар астероида или комете не доводи до "спржене земље" и уништења целокупног живота осим микроскопоског како ти кажеш.

Мрзело ме да гуглам по интенету баш ту слику кратера у Мексику. Укуцао сам "Мексико кратер" и изашло је ово. Није битно да ли је то слика баш тог или тог кратера у Аризони. Потпууно небитно.

Поента је да удар астероида или комете не доводи до "спржене земље" и уништења целокупног живота осим микроскопоског како ти кажеш.

Opet lupas gluposti, zar nije lakse priznati da i reci, Ok u pravu si nego stalno pokusavati da se izvuces na fore koje dete prosipa roditeljima kada im razbije omiljenu vazu!!!

I da udar komete i asteroida dovodi do sprzavanja svega u odredjenom precniku, naravno u zavosnosti od velicine, gustine, brzine, i ugla udara tog meteora.

Prolazi jos jedan utorak
Sve ide, znam
Moram biti jak
Al' cuvam jastuk naš
Tek ako zalutaš
A tebe nema i nema te

... ovaaaaj... mislim, Yoda... ako smem da primetim... danas je četvrtak :D Utorak je prošao preključe, novi nas čeka za... ček da prebrojim... 5 dana.
A kometa je već otišla... mora biti da je skrenula levo kod Albukerkija ;););) No, treba biti oprezan, ko zna šta sve taj strašni utorak donosi... :lol::lol::lol:

Мила&драга кометица прохујала је баш оном и онаквом путањом како су прорачунали астрономи из американских, руских, немачких, јапанских и иних опсерваторија.
Није било никакве теорије завере, није било опасности...
И шта ћемо садЕ господо паничари и опсенари?
:think:

Back