U NOVOJ GODINI OCEKUJEM........

Za to ćeš morati da sačekaš da se on zasiti moći. A to će biti nikad, jer, kako Sigmund Frojd kaže: ''Ljudsko biće se rađa prokleto.'' :D

edit: Ovo se odnosilo na post:
''Ja u Novoj Godini ocekujem da Irona smene s mesta moderatora.Besmisleno je da forumasi pisu a on brise bez ikakvog racionalnog razloga...Bas me zanima zasto je zatvorena tema "Srecna Nova Godina" ''

Ja u Novoj Godini ocekujem da Irona smene s mesta moderatora.Besmisleno je da forumasi pisu a on brise bez ikakvog racionalnog razloga...Bas me zanima zasto je zatvorena tema "Srecna Nova Godina"

Ista želja i isto pitanje. Valjda ovo ima sada neku referendumsku snagu i da nam se odgovori...
Nego dok čekamo, moram sa vama ovo da podelim. sad mis stiglo, a ima veze sa temom, objasniću kakve...

Elem... Mladi terazijski Crnogorac brzo uspeo u zivotu i postao direktor tek oformljene firme. Pun sebe, spakovan, miriše, prvi dan na poslu u tek otvorenoj firmi.

Kaze mu sekretarica: "Gospodne direktore, cekaju vas stranke".

Veli joj nas junak: " Neka udju, neće napolju da drežde".

Udju stranke, sjednu.

Veli opet ovaj naš: " Samo minut me pričekajte, imam neki važni razgovor da obavim".

Okrene broj, tetralno, pun sebe: "Alo, jel to Vojo Koštunica? Dje si Vojo, dje si rode, Bato odje... Čuješ, da te zamolim, ako kako možeš da se ne gložiš sa ovim mojima dolje.. Ti znaš.. Ajd, jesi li si obećao? Fala, Vojo".

Spusti slusalicu, nasmiješi se strankama, ponovo okrece broj: " Alo, Milo, dje si.. Bato odje.. Vidji da ti rečem, ti znaš sto sam ja tebi i sto si ti meni.. Ne bi bilo dobro da se kačiš sa ovima odje. Zbog mene, molim te. Vojo mi je da garancije.. Nećeš, sokole. E vazda ti fala".

Slavodobitno spušta slušlacu pred opčinjenim strankama. Obrati im se: " Izvolite. šta mogu da uradim za vas?

Diže se jedan: " MI smo iz pošte, dosli smo da vam priključimo telefon."

...

Dakle, očekujem od Nove godine da se više smejemo i radujemo. Da se manje drugima divimo i da uopšte drugima ne zavidimo. Da ne lažemo, nije to karakteristika Srba nikad bila, bar ne primarna : ) I da ne brinemo tuđe brige, nego drugima da se osmehujemo, a na sebe veoma ozbiljno, samokritično i odgovorno da gledamo. Da sredimo malo sopstveno dvorište. Doduše, neće to ići tako lako dok ne počistimo sopstveni prag od sopstvenog šljama. Za početak, očekujem da ovoga puta DOOOOOOBRO razmislimo koga zaokružujemo. Taj neko će, pre svega, biti slika nas samih. demokratija je OGROMNA samoodgovornost. Što meljeeeeeeem...

Dakle, očekujem od Nove godine da se više smejemo i radujemo. Da se manje drugima divimo i da uopšte drugima ne zavidimo. Da ne lažemo, nije to karakteristika Srba nikad bila, bar ne primarna : ) I da ne brinemo tuđe brige, nego drugima da se osmehujemo, a na sebe veoma ozbiljno, samokritično i odgovorno da gledamo. Da sredimo malo sopstveno dvorište. Doduše, neće to ići tako lako dok ne počistimo sopstveni prag od sopstvenog šljama. Za početak, očekujem da ovoga puta DOOOOOOBRO razmislimo koga zaokružujemo. Taj neko će, pre svega, biti slika nas samih. demokratija je OGROMNA samoodgovornost. Što meljeeeeeeem...

Mozda meljes, ali pametno i mudro.

... ПОБЕДУ ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ:p, а са том победом онда наравно иде и већи стандард грађана, отварање нових радних места, веће плате, решавање статуса Косова и Метохије (наравно по повељи УН 1244), као и коначни обрачун са ДОС криминалцима и мафијашима,...биће то интересантно гледати ко је све пљачкао ову земљу и овај народ.

Живели:grin:

... ПОБЕДУ ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ:p, а са том победом онда наравно иде и већи стандард грађана, отварање нових радних места, веће плате, решавање статуса Косова и Метохије (наравно по повељи УН 1244), као и коначни обрачун са ДОС криминалцима и мафијашима,...биће то интересантно гледати ко је све пљачкао ову земљу и овај народ.

Izbori su ozbiljna stvar. Nemoj da si duhovit na tu temu...

Да, има то има... :roll:

...Код браће Грима. ;) :lol:

Sve ovo samo bez Tomislava Nikolića...nikad mi se nije dopadao. Da je Maja Gojković na tom mestu i da se kandiduje, bez oklevanja bih izašla na izbore i zaokružila njeno ime.:smile:

Ajmo nazad, na temu.

Čitam neki dan, fol, proročanstva-šta čeka Srbiju u 2008-oj godini? OK, tema je za kultne stvari, ali pazi ovo:

-biće velikih iznenadjenja u januaru po pitanju izbora
-biće velika nesloga medju strankama, teško će doći do koalicija
-otkriće se zapanjujuće stvari o nekim političarima
-biće nemira na Kosovu i u Vojvodini
-SPO će vaskrsnuti, svi će se otimati za koaliciju sa njima
-ako prepustimo mladjim političarima pregovore o Kosovu, promeniće se tok pregovora u našu korist
-potpuno će se rasvetliti ubistvo Djindjića
-biće više hrane ove godine
-ko bude ulagao u proizvodnju hrane, prosperiraće
-poplave i požari, ali ne u meri kao u okruženju
-standard neće porasti
-zakukaće mnogi koji su uzeli dugoročne kredite, naročito hipotekarne
-biće socijalnih nemira
-itd, itd.

Generalno - izvući ćemo živu glavu...

Eh, proroci, recite nam nešto što ne znamo...:wink:

Ajmo nazad, na temu.

Čitam neki dan, fol, proročanstva-šta čeka Srbiju u 2008-oj godini? OK, tema je za kultne stvari, ali pazi ovo:

-ako prepustimo mladjim političarima pregovore o Kosovu, promeniće se tok pregovora u našu korist
-standard neće porasti
-biće socijalnih nemira
-itd, itd.

Који су то "пророци"?
УДБ, "Ција", "КГБ"? МОССАД? ;)

Ajmo nazad, na temu.

-ako prepustimo mladjim političarima pregovore o Kosovu, promeniće se tok pregovora u našu koris

Meni ovo extra! :lol:

Šta kaže, mlađim političarima, a? :wink:
I povampireni Vuk ? :lol:

Ajmo nazad, na temu.

-standard neće porasti
-biće socijalnih nemira
-itd, itd.

ili bar nešto što želimo da čujemo
ima ovde i dobrih prognoza, samo ako se prva obistini :lol::lol:

Imam čudan utisak kako će u 2008-oj, neka nevidljiva ruka brisati sve više i više postova na pdf-u politika... :roll:

U novoj godini očekujem da neko stane na put toj, nevidljivoj ruci...

Pa moraju obrisati kad smo počeli promašivati temu...mislim, udaljismo se od politike, a počesmo o ličnim stvarima. Povuklo nas ovo očekivanje iz naslova teme...Nepristojno i nije po pravilima. Tako treba. Disciplina. Nećemo više.

Dakle, očekujem u 2008-oj da nam se ispune neočekivana očekivanja!

rećna Nova 1998.
Svetislav Basara

Kao da isuviše kasno shvatamo da se ovde više ne govori o Kosovu i o patriotizmu, već o kosovskoj patriotskoj ideologiji. Ako patriotizam nije nešto zajedničko svim pripadnicima jedne zajednice, ako se uzurpira i tako reći privatizuje, on postaje partikularna ideologija koja prikriva mnoge niske interese i strasti, sve više razarajuću strukturu realne države.
_____________________________________________________________________________________
e ovo je ta ključna stvar koju bi trebalo da razumeju oni koji dozvoljavaju da im život prodje u strašnoj zabludi, i oni koji nasedaju na "narodski rečnik" naročito onaj prostački, koji je jako "pitak" širokim masama!
tupe oni o Kosovu jer pripremaju teren za jeftino pravdanje, tipa; mi smo sve dali od sebe ali izdajnici, plaćenici, sluge..... pa nije se moglo...
bravo Basara!

-SPO će vaskrsnuti, svi će se otimati za koaliciju sa njima!
Ovo je tacno,mada ne znam koliko ima smisla sada i ovde obelodaniti neke stvari kojekakvim umisljenim politickim kvazianaliticarima.
Tadic je vec nekoliko puta u zadnjih mesec dana molio Vuka za podrsku u prvom krugu,ali je bio odbijen!
SPO je vec napravio predizbornu koaliciju za pokrajinske izbore,a u pregovorima su sa trecom strankom...mogao bih da vam kazem i koliko je ko dobio procenata u toj raspodeli,ali uskoro cete imati priliku da se sami u to uverite.
P.S.Ja ne verujem u horoskope,gatare,vracare,"astrologe"....ali ce biti velikih iznenadjenja!

-SPO će vaskrsnuti, svi će se otimati za koaliciju sa njima!
Ovo je tacno,mada ne znam koliko ima smisla sada i ovde obelodaniti neke stvari kojekakvim umisljenim politickim kvazianaliticarima.
Tadic je vec nekoliko puta u zadnjih mesec dana molio Vuka za podrsku u prvom krugu,ali je bio odbijen!
SPO je vec napravio predizbornu koaliciju za pokrajinske izbore,a u pregovorima su sa trecom strankom...mogao bih da vam kazem i koliko je ko dobio procenata u toj raspodeli,ali uskoro cete imati priliku da se sami u to uverite.
P.S.Ja ne verujem u horoskope,gatare,vracare,"astrologe"....ali ce biti velikih iznenadjenja!
:shock:
Sta je Vuk vam dao malo koksa iz licne zalihe za novu godinu ,pa vas je ubedio u vaskrs :mrgreen::mrgreen:

- NIS ce se prodati rusima
A ja sam odlucio ove godine, da definitivno, spakujem kofere, i odvedem porodicu u neku lepsu zemlju........;)

Napisite sta su vasa.......realna ocekivanja. Sta ce se dogadjati u srbiji , u novoj 2008 godini?

Moja želja je da zaista ti, i tebi slični spakujete kofere i odete u neku lepu zemlju (po mogućstvu što dalju), kako bi mi koji ostajemo u Srbiji 2008. godinu proveli bez smaranja od strane tebe i tebi sličnih, a i Čeda valjda ne bi imao cenzus, tako da bi ubili dve muve jednim udarcem. :D

Back