U NOVOJ GODINI OCEKUJEM........

Где само повеза "Азију и остала афричка племена" (:confused:), са овим осталим? :roll:

И, која је веза, иначе, Азије и афричких племена? ;)

Азија = Африка? А, да. :roll: :-D

Па,то је сигурно онај "младидемократа".:)
Видиш да су му све на месту...:lol:

Где само повеза "Азију и остала афричка племена" (:confused:), са овим осталим? :roll:

И, која је веза, иначе, Азије и афричких племена? ;)

Азија = Африка? А, да. :roll: :-D
To je доказ да је Винету најобичнији расиста. Још један за игнор листу.

svaki je pravi Srbin pre svega nacionalista. Nacionalista je onaj covek koji voli sopstvenu zemlju i narod i koji je spreman da stavi opste interese ispred licnih i da se zrtvuje za zajednicko dobro. Samo veliki ljudi i dobri ljudi mogu da budu nacionalisti.
Тачно.

Али, то никако нису ни СМ, ни Шешељ, ни Легија, ни Аркан...

Они су управо - окаљали српско, компромитовали појам национализма.

Као што су и све друго упропастили.

Они су управо - ПРОТИВСРПСКИ. Уосталом - противљудски.

Da je Ratko Mladić heroj on bi se predao, ne bi dozvolio da ceo narod ispašta zbog jednog čoveka, i ne bi se sakrio kao poslednja kukavica.
То, да ли је херој, или не, не зависи од тога да ли би се предао или не.

Наиван (или злонамеран) свако ко мисли да је то тако "једносмерно".

Откуд уопште ми можемо са сигурношћу знати ко је све уплетен и тзв. "скривање" и тзв. "тражење" Младића?

Уосталом, читава та прича је једна од оних сложенијих, тако да...

То, да ли је херој, или не, не зависи од тога да ли би се предао или не.

Наиван (или злонамеран) свако ко мисли да је то тако "једносмерно".

Откуд уопште ми можемо са сигурношћу знати ко је све уплетен и тзв. "скривање" и тзв. "тражење" Младића?

Уосталом, читава та прича је једна од оних сложенијих, тако да...

e sad, ko je upleten a ko raspleten...:confused: može da se tupi do besvesti :confused:
ovde je stvar kristalno jasna
p*čka zlikovačka ne sme da se preda!!
potrošio se, junačeći se na deci, ženama, nemoćnima a i po nekom sebi ravnom

Vi da ste branili Srbiju, vi ne biste imali priliku sada da pišete. Da je Ratko Mladić heroj on bi se predao, ne bi dozvolio da ceo narod ispašta zbog jednog čoveka, i ne bi se sakrio kao poslednja kukavica.

hahha kakva demagogija i patetika majko mila.

ajde ti jadnicak mi reci da li znas u jednom narodu ovog sveta licnost koja uziva status heroja a da se predala?

samo se kukavice i p.ckice predaju. heroji se bore uvek do kraja - do pobede ili sopstvene pogibije.

zato je ratko mladic heroj jer se ne pradaje, bori se do kraja. a ti si to sto jesi. a najbolje sam znas sta si.

e sad, ko je upleten a ko raspleten...:confused: može da se tupi do besvesti :confused:
Не треба да се "тупи".

Довољно је само једанпут рећи - ствар је комплексна.

И остало све из тога произилази.

ovde je stvar kristalno jasna
Дакле, није "јасна". "Кристално" поготово не.

p*čka zlikovačka ne sme da se preda!!
Можда и не сме. Али, како рекох, веома је могуће да ни то нема везе с његовим личним намерама. Ко зна зашто све "не сме", и због кога.

Afganistan, Armenija, Azerbejdžan, Bahrein, Bangladeš, Brunej, Butan, Egipat, Filipini, Gruzija, Indija, Indonezija, Irak, Iran, Istočni Timor, Izrael, Japan, Jemen, Jordan, Južna Koreja, Kambodža, Katar , Kazahstan, Kina, Kipar, Kirgistan, Kuvajt, Laos, Libanon, Maldivi, Malezija, Mjanmar, Mongolija ,Nepal, Oman, Pakistan, Rusija, Saudijska Arabija, Singapur, Sirija, Sjeverna Koreja, Šri Lanka, Tadžikistan, Tajland, Turkmenistan, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Uzbekistan,Vijetnam!

Ostali vaši prijatelji Afrička plemena poput: Zulu, Xhosa, Ndebele, Tswana, Pedi, Venda, Sotho, Ndebele, San i Tsonga, Akan, Nilotik ....

Nabavite luk i strelu! Sa radikalima idemo u lov na zebre :)

П. С.

Младић није херој.

(рекох одавно - критеријуми за хероја мени су врло високи, и он свакако није међу њима)

Али, не мислим ни да је... оно друго...

Како рекох - то је један од оних комплекснијих случајева. С много страна.

Afganistan, Armenija, Azerbejdžan, Bahrein, Bangladeš, Brunej, Butan, Egipat, Filipini, Gruzija, Indija, Indonezija, Irak, Iran, Istočni Timor, Izrael, Japan, Jemen, Jordan, Južna Koreja, Kambodža, Katar , Kazahstan, Kina, Kipar, Kirgistan, Kuvajt, Laos, Libanon, Maldivi, Malezija, Mjanmar, Mongolija ,Nepal, Oman, Pakistan, Rusija, Saudijska Arabija, Singapur, Sirija, Sjeverna Koreja, Šri Lanka, Tadžikistan, Tajland, Turkmenistan, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Uzbekistan,Vijetnam!

Ostali vaši prijatelji Afrička plemena poput: Zulu, Xhosa, Ndebele, Tswana, Pedi, Venda, Sotho, Ndebele, San i Tsonga, Akan, Nilotik ....
Шта су сад опет скривили ови? ;) :roll:

А, иначе, добар "копи-пејст"...;) :-D

samo se kukavice i p.ckice predaju. heroji se bore uvek do kraja - do pobede ili sopstvene pogibije.

zato je ratko mladic heroj jer se ne pradaje, bori se do kraja. a ti si to sto jesi. a najbolje sam znas sta si.

Pa gde se ta nesreca od Mladica bori??:D:D:D:D:D
Po novobeogradskim podrumima , veserajima, i kanalizacijama???.......yebote, postace mutant, ko nindja kornjaca.......:D:D:D:D

ajde ti jadnicak mi reci da li znas u jednom narodu ovog sveta licnost koja uziva status heroja a da se predala?

Шта се чудиш, доказано је да дрога директно изазива шизофренију и зато је код наркоса све наопичке - па тако и ово, као БУДИ ХРАБАР ПА СЕ ПРЕДАЈ... тотално лудило...:lol::lol::lol:

Само ме интересује шта ће ови навијачи да раде када једнога дана буду сазнали да су и Караџић и Младић све време у Америци.......ахахахахааа..........................

Znam, taj narod je Srbija. Ličnost koja uživa status heroja je Vojislav Šešelj, to si ponosno izjavio, a on se predao za razliku od Mladića.

Шта су сад опет скривили ови? ;) :roll:

А, иначе, добар "копи-пејст"...;) :-D

Vidim u ovim plemenima mogućnost za veoma dobre spoljno trgovinske odnose, npr. jeftinije banane. Slonove i kamile možemo uvesti kao prevozno sredstvo, ili menjati se za Yuga pošto oni vole da se trampe. Ja ću sigurno dati glas radikalima pošto bih voleo da usavršim njihove drevne rituale, vudu magiju... :) Haug

Znam, taj narod je Srbija. Ličnost koja uživa status heroja je Vojislav Šešelj, to si ponosno izjavio, a on se predao za razliku od Mladića.

Сваки ратни херој, било ког народа, одговоран је за смрт десетина ако не и милиона људи.

Ако узмемо Маршала Жукова, он је одоговоран за смрт.. колико? 500-1,000,000 немаца? А само у Битци за Берлин изгубио је 250,000 сопствених војника.
Још када видиш да су се руси зверски односили према заробљеним немцима...

Ако хоћеш поређење, после славне Стаљинградске битке, у заробљеништво је отишло 100,000 немаца. Терани су 3,000 км по снегу, пешице. Након 10 година су пуштени. У Немачку се вратило 6,000

Дакле...

А са друге стране ваздухопловни маршлал "Бомбардер" Харис колико је спалио живих људи у Дрездену? 100,000? за једну ноћ...

Vidim u ovim plemenima mogućnost za veoma dobre spoljno trgovinske odnose, npr. jeftinije banane. Slonove i kamile možemo uvesti kao prevozno sredstvo, ili menjati se za Yuga pošto oni vole da se trampe. Ja ću sigurno dati glas radikalima pošto bih voleo da usavršim njihove drevne rituale, vudu magiju... :) Haug
А, и дај им вала, више, ионако сте исти. Тако да треба то да потврдиш и својим гласом. ;) :roll:

Али, да поновим: немој ова племена, ни крива ни дужна да мешаш у све то, какве везе имају с радикалима, доиста, имате неку конфузију у глави. :-D

Шта се чудиш, доказано је да дрога директно изазива шизофренију и зато је код наркоса све наопичке - па тако и ово, као БУДИ ХРАБАР ПА СЕ ПРЕДАЈ... тотално лудило...:lol::lol::lol:

Само ме интересује шта ће ови навијачи да раде када једнога дана буду сазнали да су и Караџић и Младић све време у Америци..:D...ахахахахааа..........................

tri metra pod zemljom.........

ahahahahahahahahahaha
:D:D:D:D:D:D

Back