Te sankcije Rusiji ne stete nikako, te sankcije stete Srbiji, Amerikancima ponestalo sankcija..pa ajd malo i ovo, i jesu olos, sta treba da kupijemo njihov preskupi gas, ko njihove EU sluge? Rusi neprijateljatelji jer nam nude jeftin gas? Kako ti izvrces stvari , nemam reci.
I sad krivi Ruse za svo zlo koje nam je Amerika ucinila, krivi Ruse sto Ametikanci podrzavaju genocid u Gazi... mani me americke pravdoljubivosti, sankcije su iskljucivo uperene protiv nas. A Gasprom kao kompanija gleda svoj interes. Joj, kakvo izvlacenje iz konteksta ... tvoj logika je kem mi Ameticki medved odgrize nogu morao je, al sram bilo tuskog komarca sto me je uboo.
Rusi su uvek nudili fer i postenu ekonomsku saradnju, za razliku od tvojih. I da bio sam nedavno h Moskvi, tako da americki san nekom drugom prosipaj, ni jedan americki grad ne moze da prismrdi, cisto, uredno, moderno, sredjeno, nema smeca, nema grafita, nema beskucnika.. Srbija je na losoj lokaciji, vetrometona, al ko ima Amerika za partnera, ne treba mu neprijatelj. I manje prati americke medije, poceces da razmisljas kao Amerikanac, a to nije dobro. Propaganda nikom nista dobro nije donela.