U NOVOJ GODINI OCEKUJEM........

Registra.
Registrovan korisnik
nisu oni krivi
sa njihovom prostodušnošču su se samo surovo poigrali k*rvini sinovi, jeftinom retorikom i vulgarnim, bizarnim izmišljotinama pa ih drže "zarobljene" u neznanju, jer samo tako mogu da opstanu
to što oni rade je ravno zločinu
___________________________________________________________________________________
Njihov predsednički kandidat ima završenu srednju školu.
___________________________________________________________________________________
njihov predsednik je MIZANTROP i LAŽOV kao i onaj bolesnik u Hagu i cela "otadzbinska uprava"

Једно мало питањце:)

Дакле дође снајка Српкиња, држављанка Албаније из Албаније у Србију... она је:

1. Албанка
2. Шиптарка

:) :) :)

sigurno ce reci da je srpkinja, ako se ne stidi da prizna svoju nacionalnu pripadnost, ili ako se je nije odrekla vremenom iz raznih razloga. moze dodati i da je iz albanije, ili da je drzavljanka albanije, ali...
svaki albanac, bio on u srbiji ili makedoniji ili albaniji je albanac. kako se zove pripadnik srpskog naroda koji je rodjen i zivi u hrvatskoj, srbin, hrvat, ili hrvatski srbin. ne zelim da cujem sta ti "mislis" vec kako se on izjasnjava. koliko je meni poznato, on za sebe kaze da je srbin.
ps. ponekad citam razne gluposti, ali posto se meni cini da je cisto zezanje ili ubijanje vremena, ne komentarisem ih. ali kada vidim da se neko trudi da shvati sustinu, tj.zeli da sazna neku malu sitnicu, onda ....

Mogu da poručim ovim nacističkim Radikalima da krenu u ofanzivu. Ako planirate da probijete cifru od 10.000 postova pojedinačno požurite. Nemate još mnogo vremena za skupljanje političkih poena. Kosovo će proglasiti nezavisnost, i to će priznati 90% sveta. Jedva čekam taj dan, da jednom i Srbiji krene na bolje.

Za vaše misli malo ko je zainteresovan, ali vi ih namećete drugima u hiljadama poruka. Da ste normalni ljudi nikada ne biste promovisali politiku koja podržava genocid, Haške zatvorenike, rat, Aziju i ostala Afrička plemena. Vi sami svojim tekstovima pokazujete koliki ste fanatici, i koliko ste opsednuti sa Rusijom.

Ako misliš da nisi bolestan, onda javno reci NE nisam bolestan ali podržavam Šešelja, on je moj IDOL iako je u zatvoru. Nemojte da pričate o zaštiti Kosova, i kršenju međunarodnog prava, dok vam je istovremeno predsednik ratni zločinac. Zbog njega i sličnih nacionalista svi Srbi na Kosovu trpe posledice. Kada je vaša politika ubijala susedne narode tada to nije bilo kršenje međunarodnog prava? Kada ste se junačili to nije bilo kršenje međunarodnog prava? Šta vi sada hoćete, da se sve to zaboravi bez posledica?

Vas vređa istina, jer znate da ste završili političku karijeru proglašenjem nezavisnosti Kosova. Svet hoće da vas istrebi jednom zauvek. Svet ne želi da sarađuje sa primitivcima. Nećete imati više materijala za razglabanje, nećete moći da ratujete, da izazivate nemire i odnosite nove ljudske žrtve. Srbiji će krenuti na bolje a tada uopšte neće biti važno da li je na vlasti Tadić, Čeda ili neko drugi.

Za vaše misli malo ko je zainteresovan, ali vi ih namećete drugima u hiljadama poruka. Da ste normalni ljudi nikada ne biste promovisali politiku koja podržava genocid, Haške zatvorenike, rat, Aziju i ostala Afrička plemena. Vi sami svojim tekstovima pokazujete koliki ste fanatici, i koliko ste opsednuti sa Rusijom.

Ako misliš da nisi bolestan, onda javno reci NE nisam bolestan ali podržavam Šešelja, on je moj IDOL iako je u zatvoru. Nemojte da istovremeno pričate o zaštiti Kosova, i kršenju međunarodnog prava, dok vam je istovremeno predsednik ratni zločinac. Zbog njega i sličnih nacionalista svi Srbi na Kosovu trpe posledice. Kada je vaša politika ubijala susedne narode tada to nije bilo kršenje međunarodnog prava? Kada ste se junačili to nije bilo kršenje međunarodnog prava? Šta vi sada hoćete, da se sve to zaboravi bez posledica?

Vas vređa istina, jer znate da ste završili političku karijeru proglašenjem nezavisnosti Kosova. Svet hoće da vas istrebi jednom zauvek. Svet ne želi da sarađuje sa primitivcima. Nećete imati više materijala za razglabanje, nećete moći da ratujete, da izazivate nemire i odnosite nove ljudske žrtve. Srbiji će krenuti na bolje a tada uopšte neće biti važno da li je na vlasti Tadić, Čeda ili neko drugi.
Ти да си нормалан,никада не би могао да напишеш овакву небулозу!

Ne mogu ti ništa, ali mi je drago da to priznaješ! Sad možeš da pišeš koliko god želiš.

drago mi je i ponoisan sam na ove nase srpske heroje. stideo bih se da podrzavam kukavice poput onih koje sam prethodno naveo. stideo bi se da podrzavam jednog ponosa, musku babu i jajaru koja je pobegla iz rodnog Knina u Srbiju jos 1991 godine. Prezirem kukavice i jajare nespremne da brane rodjeni prag. Pogotovo prezirem profesionalne oficire nespremne da rade ono za sta su ih skolovali . Odbranu sopstvenog ognjista..

To je apsolutna istina. Šešelj je u Hagu, u zatvoru, a vi ste okoreli nacionalisti koji se dive Ratku Mladiću, Karadžiću, Arkanu, Legiji itd. Njima može da se klanja samo fanatik, ravan onom bombašu-samoubici.

svaki je pravi Srbin pre svega nacionalista. Nacionalista je onaj covek koji voli sopstvenu zemlju i narod i koji je spreman da stavi opste interese ispred licnih i da se zrtvuje za zajednicko dobro. Samo veliki ljudi i dobri ljudi mogu da budu nacionalisti.

svaki je pravi Srbin pre svega nacionalista. Nacionalista je onaj covek koji voli sopstvenu zemlju i narod i koji je spreman da stavi opste interese ispred licnih i da se zrtvuje za zajednicko dobro. Samo veliki ljudi i dobri ljudi mogu da budu nacionalisti.

Svi tvoji idoli su sadašnji ili budući robijaši. Da li smatraš da su oni nevini za svoje zločine, i da li je sve to što su uradili u interesu opšteg zajedničkog dobra?

Svi tvoji idoli su sadašnji ili budući robijaši. Da li smatraš da su oni nevini za svoje zločine, i da li je sve to što su uradili u interesu opšteg zajedničkog dobra?

oni nisu nikakvi zlocinci vec heroji. proglaseni su za zlocince od strane nasih neprijatelja i agresora zato sto su branili sopstveni narod i zemlju . proglaseni su zato sto su se suprostavljali neprijatelji u genocidu nad nasim srpskim narodom, zato sto su pokusavali da sprece klanja , silovanja i mucenja balija, ustasa, americkih nemackih i engleskih nacista i terorista nad nevinom sprskom nejaci , nad nasim civilima, zenama, decom i starcima.

zato su ih ti agresori proglasili za zlocince.

oni su radili u nasem interesu , borili su se da spasu nas narod ustasko, ba lijskog i americkog noza.

ja sam ponosan na njih bez obzira sto u toj borbi nisu uspeli jer je okupatorska, agresorska nacisticko anglogermanska sila bila prevelika . ponosan sam na njih zato sto su pokusali i uradili sve sto su mogli.

nisu kao neki sedeli kao pickice u podrumima, ili pili kafice u kaficima u knez mihajlovoj dok na drugim mestima kolju srbe. zato ce oni biti uvek moji heroji.

svaki je pravi Srbin pre svega nacionalista. Nacionalista je onaj covek koji voli sopstvenu zemlju i narod i koji je spreman da stavi opste interese ispred licnih i da se zrtvuje za zajednicko dobro.

ti to kopiraš mitu, pa učiš lekcije napamet
ajde , uzmi malo vazduh:!:
danas na TVu prikazali radikale, kako demonstriraju patriJJJotizam, prilikom lepljenja plakata sa imenom onog fašiste koji je SVOJE LIČNE INTERESE STAVIO ISPRED OPŠTIH:!:
joj Bože dragi kakve face :roll::roll::roll:
posebno me je "fascinirala" jedna "gospodja"koja se javno zahvaljuje vučiću (potrefila iz trećeg puta) što samo radikali, na čelu sa njim brine o tom narodu
socijalni zubi i naočari, pa sve to za 3 broja veći, pa onaj bolesnik, sa facom masovnog ubice, koji bi da se Slavija zove po NACIONALSOCIJALNOM SLUČAJU legiji....
e vala svaki vam je pravi:roll::roll::roll:

oni nisu nikakvi zlocinci vec heroji. proglaseni su za zlocince od strane nasih neprijatelja i agresora zato sto su branili sopstveni narod i zemlju . proglaseni su zato sto su se suprostavljali neprijatelji u genocidu nad nasim srpskim narodom, zato sto su pokusavali da sprece klanja , silovanja i mucenja balija, ustasa, americkih nemackih i engleskih nacista i terorista nad nevinom sprskom nejaci , nad nasim civilima, zenama, decom i starcima.

zato su ih ti agresori proglasili za zlocince.

oni su radili u nasem interesu , borili su se da spasu nas narod ustasko, ba lijskog i americkog noza.

ja sam ponosan na njih bez obzira sto u toj borbi nisu uspeli jer je okupatorska, agresorska nacisticko anglogermanska sila bila prevelika . ponosan sam na njih zato sto su pokusali i uradili sve sto su mogli.

nisu kao neki sedeli kao pickice u podrumima, ili pili kafice u kaficima u knez mihajlovoj dok na drugim mestima kolju srbe. zato ce oni biti uvek moji heroji.

Bitno je da vi radikali priznajete da su vam heroji ljudi odgovorni za etničko čišćenje Hrvata i Muslimana, ljudi koji su klali civile, pucali u Djinđića, crvene beretke i razne druge ratne grupacije....

Kako su to dobri i veliki ljudi, baš su heroji, stvarno su dobrice. A da ih zovemo na rođendan? :wink:

Ako misliš da nisi bolestan, onda javno reci NE nisam bolestan ali podržavam Šešelja, on je moj IDOL iako je u zatvoru. Nemojte da pričate o zaštiti Kosova, i kršenju međunarodnog prava, dok vam je istovremeno predsednik ratni zločinac. Zbog njega i sličnih nacionalista svi Srbi na Kosovu trpe posledice. Kada je vaša politika ubijala susedne narode tada to nije bilo kršenje međunarodnog prava? Kada ste se junačili to nije bilo kršenje međunarodnog prava? Šta vi sada hoćete, da se sve to zaboravi bez posledica?

А ти би психопато могао мало да припазиш шта пишеш - или АКО ТЕ ПУСТЕ ДА И ДАЉЕ ИСПОЉАВАШ СВОЈУ ПАТОЛОШКУ ЛИЧНОСТ, морају да пусте и мене да ти кажем две-три, онако... у поверењу........:twisted::twisted::twisted:

Back