U nedoumici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pazi, u celoj prici ona idiot jer je napravio trudnom. ajde elektrodo odseci sebi ****** da ne moramo mi ovde te prljave zahvate. ajde ne brukaj plemeniti i uzviseni muski rod. ajde bre idi negde daleko da ne sramotis majku i oca i prababu koja te zelela. idi bre imbecilu negde gde niko nece znati za tebe. u neku pecinu na primer. to je za tebe, sirovino.

Preventivno ili ne, odvratan je način na koje žene hoće da zadrže momke pored sebe. Kao... jao dragi... da znaš šte mi se deslio juče... doktor mi rek'o da sam trudna...

M'rš more!

da brate... ona kao nije znala... ma bre ima dileja od devojaka koje se prangijaju godinama... a ne citaju kako da se stite... mi muski tada najjebemo kao vaspitani smo da budemo glava porodice...sa zenama ...a ovo su bre skotovi..
necu da se obazirem na pisanje... ne zanima me misljenje neke dileje od devojke... zanima me odgovor normalnih ljudi..

vas par sto vredjate...recite to vasim momcima...a jes da smete...da vam ne prilepe par vaspitnih...

da brate... ona kao nije znala... ma bre ima dileja od devojaka koje se prangijaju godinama... a ne citaju kako da se stite... mi muski tada najjebemo kao vaspitani smo da budemo glava porodice...sa zenama ...a ovo su bre skotovi..
necu da se obazirem na pisanje... ne zanima me misljenje neke dileje od devojke... zanima me odgovor normalnih ljudi..

vas par sto vredjate...recite to vasim momcima...a jes da smete...da vam ne prilepe par vaspitnih...

i ja se pitam - što onda uopšte uče da čitaju :think: ccc

Jesi ti cuo nekad za kondom? Osim sto stiti od trudnoce stiti i od polno prenosivih bolesti..
Posto su zene vec tako lose, mozda bi mogao da pocnes da ga koristis - za slucaj da neka pozeli da te uhvati na trudnocu....

U nedomuci sta da se uradi. Upoznao sam devojku iz inostranstva i imam nameru da je ozenim.. samo sto se desio problem.. taj problem je devojka sa kojom sam bio do sada i koja je naprasno zatrudnela i nee zeli da prekine trudnocu... sto ce mene dobro da sjjebe posto ne znam sta da uradim... ako ostanem sa njom ima totalno da upropastim svoj zivot u ovoj zemlji.. a opet ne mogu da ostavim dete... sta da uradim?

Kako moze da nece da prekine trudnocu? Ako je svesna situacije da ti ne zelis da budes sa njom. Ma ko je sisa onda nek rodi a tebe bas zabole pa nek glumi ludilo samoj sebi.

Tačno, tačno... ali ona mora da bude svesna da on uvek može lako otići... pa zato i imamo veliki broj abortusa i "kontejner beba"...

...jako su vam ruzni komentari..pitam se da li imate majke i sestre...
...ipak, ovo je odlican nacin da - devojke koje to ne rade - vide iz kojih razloga bi obavezno trebalo da koriste kontraceptivna sredstva kako bi sacuvale svoje reproduktivno zdravlje...a o psihickom kad im se dese neodgovorni muskarci, koji ospu paljbu po njima da ne pricam...
...a sto se tice beba bacenih u djubre ili kontejner trebalo bi da znas da to rade psihicki nestabilne osobe.. ni jedna zena koja je psihicki normalna ne bi bacila bebu...

Kako moze da nece da prekine trudnocu? Ako je svesna situacije da ti ne zelis da budes sa njom. Ma ko je sisa onda nek rodi a tebe bas zabole pa nek glumi ludilo samoj sebi.

slazem se...sta ce joj takav covek da joj ceo zivot zagoracava uvredama da ga je uhvatila na bebu...kao da ju je sama napravila...ispada kao da vi muskarci jos uvek niste culi da bebe ne dolaze iz kupusa...

S kim se ti svađaš, ZORO, ja lepo napisah da ga prizna ako je njegovo.

Ma ti bre pises provokativne postove pa se pravis naivna. Ne treba da ga prizna ako je ona vec toliki snob da namerno nije htela da abortira i nije njega nista slusala ni pitala tad. Sta je on? Neka lutka koja samo treba da kaze "da draga" na sta god ona smisli? Jeste trt. Ima i muskarac pravo na svoj izbor.

U nedomuci sta da se uradi. Upoznao sam devojku iz inostranstva i imam nameru da je ozenim.. samo sto se desio problem.. taj problem je devojka sa kojom sam bio do sada i koja je naprasno zatrudnela i nee zeli da prekine trudnocu... sto ce mene dobro da sjjebe posto ne znam sta da uradim... ako ostanem sa njom ima totalno da upropastim svoj zivot u ovoj zemlji.. a opet ne mogu da ostavim dete... sta da uradim?
Povraća mi se.

Ma ti bre pises provokativne postove pa se pravis naivna. Ne treba da ga prizna ako je ona vec toliki snob da namerno nije htela da abortira i nije njega nista slusala ni pitala tad. Sta je on? Neka lutka koja samo treba da kaze "da draga" na sta god ona smisli? Jeste trt. Ima i muskarac pravo na svoj izbor.
Ja pišem provokativne postove? :rotf:
Šta ti je, majke ti, u mom postu provokativno?

Znači, ona je SNOB jer neće da abortira i nije njega ništa slušala ni pitala tad.
Divno, svaki dan čovek ovde nauči nešto novo. :-)

Preventivno ili ne, odvratan je način na koje žene hoće da zadrže momke pored sebe. Kao... jao dragi... da znaš šte mi se deslio juče... doktor mi rek'o da sam trudna...

M'rš more!

"nacin da zadrze momke pored sebe..." ma da da...al u filmovima...:mrgreen:
mada, kakav "momak" takav "nacin"...- ako su oboje toliko...nepismeni
kanda su se nasli...sta ti je "ljubav" jbte...:lol::lol::lol:

btw kapiram da za nju ipak ima nade
(cim se rijesi bijede - ne mislim na bebu, beba je kul..., vec na "anonimnog donatora sperme", cisto da se zna),
al za...erektrodu..jok...:roll:

Poslednja izmena:
E, da, ZORO, za tvoju informaciju, muškarac može da prizna (svoje) dete milom ili silom, tj. da svojevoljno pristane na utvrđivanje očinstva ili da ga sud primora na to (ako već ne može da se dogovori sa majkom deteta ni na koji drugi način, što je, ipak moraš priznati, glupo). :-)

Ja mislim da od devojaka koje imaju u glavi ideju o pecanju tipa na bebu treba bezati glavom bez obzira. :lol:

I meni se povraca od cura sa takvim idejama. To je nesto najjadnije sto neka devojka moze da uradi.

Ja pišem provokativne postove? :rotf:
Šta ti je, majke ti, u mom postu provokativno?
Slažem se.
Neka rodi, a ti elektrodo onda lepo priznaj to dete, ako je tvoje, i super. :-)
Ovaj post ti je provokacija zato sto je iz prethodnog koji si citirala njime jasno bilo receno da ne treba da ga prizna, osim ako cemo u nedogled da se pravimo ludi. Nismo bas toliko zeleni. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back