*Zašto ste monogami?
Palim se na monogame i monogamiju.. ono baš baš.. znači ogavno mi je da i kao singlica svako malo menjam spolovila, da me tuca malo jedan pa malo drugi.. pa dalje neki novi itd.. Ako sam u vezi dno mi je da varam.. da me pored partnera pune i komšija, ili kolega, ili drugarići i ostali *ebonamernici.
Volim brate da ovisim samo o jednom ku*rcu.
*Možda treba da se vole dvoje ali da imaju još partnera.
Možda.
Evo vi ovde uglavnom to praktikujete.
Trljati onu stvar i primati veliki broj penisa u toku svoga životnoga veka ili masturbirati po raznoraznim vaginama i tako se zadovoljavati.. menjati, stalno probati nove jer svaka dosadi. I vama lepo.
Nisu svi u tom fazonu.
* Što se vezujete? Hehe
Ne znam, valjda sam taj monosklop ličnosti i karaktera naginje ka tome.. a i teško nalazimo *ebače.. pa kad nađemo zakačimo se na njih ko krlje.
Kao neko ko je u ozbiljnim godinama, plus životno olupana, a i udaljila sam se od rl muvanja uživo.. na sve to ovde sam upijala samo negativu (ne znam da li ste svesni koliko bljujete lošu energiju.. iz vaših priča rastu mi samo osećaj jadnosti, niže vrednosti, poniženosti, nepoželjnosti, posramljenosti.. iskreno, ne'am predstavu na šta padaju te silne žene na koje vi mj-či naskačete)
U takvom 'nikomeneće' klimavom stanju normalno da će me lako smotati neko ko nije mj-ač i kome se dopadnem (ne samo fizički)
* Što prisvajate sebi njega ili nju?
Ko koga prisvaja? Naopako..
Mada.. jasno je na šta ciljaš.. Treba deliti partnera sa drugima, ne biti sebičan. Ti recimo širokoumno nemaš ništa protiv da tvoju devojku oprcavaju i drugi *ebači.. šta ima veze.. svi smo mi naši, a?
Da ti baba nešto kaže.. monoprimitivci sami svojom voljom žele da razmenjuju telesne tečnosti sa samo jednom osobom.. to nas loži.. to nam je cilj, naći odgovarajuću osobu, a ne *ebati se buvajući unaokolo kad nas zasvrbi ona stvar.
Većina vas ovde je totalno drugačijih poimanja mž odnosa..

jes trpanje po diktatu nagona

nou veza

jes *ebanjenje na prvom dejtu

nou monoseks

jes menjanje partnera i paralelne *ebačine

nou privlačnost na više nivoa da bi do *ebanja uopšte došlo..

jes da se kresnete par puta pa laganeze zamočate taj svoj izbor.. dig'o vam se, otresali ste ga neko vreme i 'ajmo dalje.. dosadila vam ta pi*čka.
Ove

'jes' radnje ne samo da ne podržavam, nego mi se pra'o da ti kažem malko i gade.
Ali eto.. nikoga zaboga ne prisvajate.. to mu dođe kao neka mj-ačka ultimativna velikodušnost, šta li. Partner kraj vas ima svu slobodu ovog sveta.. I ok.. nemam ništa protiv.. vaš izbor.
Evo neka bude da mi mono prisvajamo.. Baš volim da budem prisvojena, to me radi.. radi.. radi..
*Da li su ljudi po prirodi monogami, ako nisu, onda je to odgovor.
Ma slobodno, bre, reci da nisu.. šta mi se tu nešto kao ženiraš.. pa bar na ovom forumu ste svi vaši, svoji na svome. Zaluta ponekad neka mono slučajnost, ali to je već akcident.
Ovo što se mi mono *ebemo samo sa jednom personom po mj krstarici je protivprirodni blud. Opet, eto, nama je vaš je*barluk totalni trnof.. teško sra*nje..
* Ne treba da ste egoisti i da mislite da je partner samo vaš.
I evo ga opet..
Ajmo prosto.. iz svog ugla ću. Monoopštenje je meni, slobodno se može reći u rangu seksualne orijentacije, prvorazrednog fetiša.. znači ili tako ili nikako.
Posmatrajmo npr ovaj forum.. sve go multi*ebač u ponudi.. ima i pametnih, duhovitih, načitanih, elokventnih, zabavnih. Kad bih videla fotografije 90% vas bi glat prošlo.. nemam neke zahteve što se fizičkog izgleda tiče.. Ono što pišete vas za *ebanje u startu diskvalifikuje. Isto tako smo mi mono vama fujčina.
Krstaričku mj gomilu doživljavam bespolno, poj*ebala bih se samo sa dvojicom (i slovima: samodvakomaTa) a čitala sam.. nemam pojma.. recimo postove 50 i više forumaša.. Znači samo 2 muškarca su mi privukla pažnju za tu neku bilo kakvu mž razmenu.. Jedan bi bez po muke mogao da me smandrlja, sav je baš onakav kakav i treba da bude.. Drugi je totalno specifičan i ne bi mi bilo zazorno čak ni da ga ja startujem i smaram i spopadam i pišem mu i zavodim ga.. E, ima i treći koji mi je strava, ali on me u životu ne bi pogledao pa ga zato ne uzimam u razmatranje.
Sve ovo hipotetički pričam, ipak sam ja baba koja ne muva onlajn (sa gore izdvojenim forumašima sam po temama zanemarljivo malo komunicirala).
Ovo ostalo..... ma bre, ne postoji.. iako su svi po svojoj proceni fini i krasni.. mega *ebači i obdareni zavodnici.. prevrnuli svako po dva-tri buljuka žena..
* Ni ljubomora nije poželjna.
Nije.
I evooogaC.. daj da se bar oko jedne stvari odmah složimo..