U nedoumici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upoznao si devojku iz inostranstva koja je u tvojoj glavi neki garant za svetlu buducnost tamo negde, a sve vreme si sa drugom, kojoj si uspeo da napravis dete, ovde u jadnoj Srbiji. To znaci da si nevidjeni licemer i lazov, koristoljubiv pod jedan. Pod dva, da si glup do bola. Pod tri, da si seronja i sisa od coveka. Pod cetiri, prezires i sopstvenu zemlju.
Savetujem ti da samog sebe kaznis. Zgazi sebe ko gnjidu.

Brate mojne da mi njaske ... upravo vidim tvoju lokaciju... a to nije za pare i licemerno, aa?... ali ja nisam takav ... zaljubljen sam do usiju u devojku iz inostranstva... bar nece da se umeci kad zatrudni... tamo mora da se radi pa nemaju vremena da jedu...

U nedomuci sta da se uradi. Upoznao sam devojku iz inostranstva i imam nameru da je ozenim.. samo sto se desio problem.. taj problem je devojka sa kojom sam bio do sada i koja je naprasno zatrudnela i nee zeli da prekine trudnocu... sto ce mene dobro da sjjebe posto ne znam sta da uradim... ako ostanem sa njom ima totalno da upropastim svoj zivot u ovoj zemlji.. a opet ne mogu da ostavim dete... sta da uradim?

Ako djevojka koja je zatrudnela zna da je ne volis...ne razumijem njenu zelju da bude i dalje s tobom...a to sto zeli da zadrzi dijete to je njeno pravo,sto ne mislim da ti nemas prava da odlucujes,samo njena odluka je hrabrija...ova druga ako te voli trebalo bi i da razumije ako se sve desilo prije nego sto si bio sa njom...sve zavisi koliko si iskren sa njima...znaci i sa jednom i drugom djevojkom trebas otvoreno razgovarati...to bi bila tvoja hrabrost...to da ti bivsa djevojka upropastava zivot,malo bzvz gledas...ona nije zatrudnela od vazduha...najbitnije je ipak dijete i ne smijes nikad da ga zaboravis,bez obzira sta odlucis...ali tesko da ce ti ono oprostiti ako odes....

U nedomuci sta da se uradi. Upoznao sam devojku iz inostranstva i imam nameru da je ozenim.. samo sto se desio problem.. taj problem je devojka sa kojom sam bio do sada i koja je naprasno zatrudnela i nee zeli da prekine trudnocu... sto ce mene dobro da sjjebe posto ne znam sta da uradim... ako ostanem sa njom ima totalno da upropastim svoj zivot u ovoj zemlji.. a opet ne mogu da ostavim dete... sta da uradim?
Pobegni ko covek, imaces jos klinaca u nekoj drugoj zemlji.

Ako djevojka koja je zatrudnela zna da je ne volis...ne razumijem njenu zelju da bude i dalje s tobom...a to sto zeli da zadrzi dijete to je njeno pravo,sto ne mislim da ti nemas prava da odlucujes,samo njena odluka je hrabrija...ova druga ako te voli trebalo bi i da razumije ako se sve desilo prije nego sto si bio sa njom...sve zavisi koliko si iskren sa njima...znaci i sa jednom i drugom djevojkom trebas otvoreno razgovarati...to bi bila tvoja hrabrost...to da ti bivsa djevojka upropastava zivot,malo bzvz gledas...ona nije zatrudnela od vazduha...najbitnije je ipak dijete i ne smijes nikad da ga zaboravis,bez obzira sta odlucis...ali tesko da ce ti ono oprostiti ako odes....

hteo sam da ostanem sa devojkom kojom sam pre bio... a otkada se pojavila devojka iz inostranstva ispala mi je bolja prilika... zato sam pitao... volim i jednu i drugu... malo vise prvu sa kojom sam duze vremena..samo bre ona je trudna... bas nisam hteo da budem cale u ovim godinama...

hteo sam da ostanem sa devojkom kojom sam pre bio... a otkada se pojavila devojka iz inostranstva ispala mi je bolja prilika... zato sam pitao... volim i jednu i drugu... malo vise prvu sa kojom sam duze vremena..samo bre ona je trudna... bas nisam hteo da budem cale u ovim godinama...

Eeeee mnogo puta nismo u situaciji da biramo...nema tu,ocu-necu....vidjeces kako ces promjeniti misljenje kad se bekac rodi...nema vece srece i bogatstva...i sta ti fali biti mladi tata...samo se malo uozbilji i misli glavom koja ima mozak...to u inostranstvo moze biti samo avantura,i sta dalje...nemoj sutra da se kajes...povjerenje i ljubav je lako izgubiti,ali mnoooogo tesko povratiti...u stvari tebe je samo strah,i mislim da je ova druga samo izgovor....

Brate...nauchi neshto iz situacije...pozzuri da onoj u inostranstvu naprasno napravish bebca...da ne vrda kad chuje za ovo drugo...pa kad se svi umechke, ti put pod noge....u juzznoj afrci se josh mozze nachi posla i sida...

ja imam plan.
ta trudna devojka je saznala za devojku iz inostanstva. i skontala- on ce nju da zeni. aha, super, kako i ja da se docepam inostranstva? pa ona njega na prepad, op-prc, pa bepce! sad on nju i bepce mora u kofer (moze da kaze da su kucni ljubimci) pa u inostranstvo. a sve ce to ova gastrabajkerka d aplaca, cta ima veze :P

ja imam plan.
ta trudna devojka je saznala za devojku iz inostanstva. i skontala- on ce nju da zeni. aha, super, kako i ja da se docepam inostranstva? pa ona njega na prepad, op-prc, pa bepce! sad on nju i bepce mora u kofer (moze da kaze da su kucni ljubimci) pa u inostranstvo. a sve ce to ova gastrabajkerka d aplaca, cta ima veze :P

:rotf: Sve si blesava.....

Brate mojne da mi njaske ... upravo vidim tvoju lokaciju... a to nije za pare i licemerno, aa?... ali ja nisam takav ... zaljubljen sam do usiju u devojku iz inostranstva... bar nece da se umeci kad zatrudni... tamo mora da se radi pa nemaju vremena da jedu...

Gnjido, sto si **** i pravio dete onoj u koju nisi zaljubljen, osim ako nisi retardinjo? Volis da se kockas sa sudbinom. E pa novost je da si IZGUBIO!

Ma tema je navlakusha,zene shta se primate?:lol:

Drugar,samo tako...ozeni i ovu i strankinju i preselite se svo troje u Saudijsku Arabiju pa tamo ozeni josh 2 pored njih.

Gnjido, sto si **** i pravio dete onoj u koju nisi zaljubljen, osim ako nisi retardinjo? Volis da se kockas sa sudbinom. E pa novost je da si IZGUBIO!

alo bre smiri se i ne vredjaj. sto ona mene pre drugog stanja nije pitala da li sam zaljubljen... kako sam mogao da znam da ce da zatrudni... da sam znao odavno bi prekinuo... i sta sad treb da ostanem sa meckom samo da bi ispao dobar covek.. e pa libo me stojko.:evil:

nemoze ona da rodi dete bez moje saglasnosti... to sto je neko idiot pa ne misli od cega ce to dete da hrani... zar treba i ja da budem takav idiot.. neka hvala.

Ne moze, ne moze...Tako je po nasem zakonu...Ako tata kaze da nece bebu - onda beba ne moze da izadje iz stomaka...
A ako beba bas navali, onda tata i doktori zovu policiju da hapse bebu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back