tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
pa jeste, nema veze što nema veze sa temom...ops:
a dogovrala sam na skroz drugu temu,ovu nisam ni procitala tada,ali vis moze nesto da se primeni i na ovu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jeste, nema veze što nema veze sa temom...ops:
Upoznao si devojku iz inostranstva koja je u tvojoj glavi neki garant za svetlu buducnost tamo negde, a sve vreme si sa drugom, kojoj si uspeo da napravis dete, ovde u jadnoj Srbiji. To znaci da si nevidjeni licemer i lazov, koristoljubiv pod jedan. Pod dva, da si glup do bola. Pod tri, da si seronja i sisa od coveka. Pod cetiri, prezires i sopstvenu zemlju.
Savetujem ti da samog sebe kaznis. Zgazi sebe ko gnjidu.
U nedomuci sta da se uradi. Upoznao sam devojku iz inostranstva i imam nameru da je ozenim.. samo sto se desio problem.. taj problem je devojka sa kojom sam bio do sada i koja je naprasno zatrudnela i nee zeli da prekine trudnocu... sto ce mene dobro da sjjebe posto ne znam sta da uradim... ako ostanem sa njom ima totalno da upropastim svoj zivot u ovoj zemlji.. a opet ne mogu da ostavim dete... sta da uradim?
Pobegni ko covek, imaces jos klinaca u nekoj drugoj zemlji.U nedomuci sta da se uradi. Upoznao sam devojku iz inostranstva i imam nameru da je ozenim.. samo sto se desio problem.. taj problem je devojka sa kojom sam bio do sada i koja je naprasno zatrudnela i nee zeli da prekine trudnocu... sto ce mene dobro da sjjebe posto ne znam sta da uradim... ako ostanem sa njom ima totalno da upropastim svoj zivot u ovoj zemlji.. a opet ne mogu da ostavim dete... sta da uradim?
Ako djevojka koja je zatrudnela zna da je ne volis...ne razumijem njenu zelju da bude i dalje s tobom...a to sto zeli da zadrzi dijete to je njeno pravo,sto ne mislim da ti nemas prava da odlucujes,samo njena odluka je hrabrija...ova druga ako te voli trebalo bi i da razumije ako se sve desilo prije nego sto si bio sa njom...sve zavisi koliko si iskren sa njima...znaci i sa jednom i drugom djevojkom trebas otvoreno razgovarati...to bi bila tvoja hrabrost...to da ti bivsa djevojka upropastava zivot,malo bzvz gledas...ona nije zatrudnela od vazduha...najbitnije je ipak dijete i ne smijes nikad da ga zaboravis,bez obzira sta odlucis...ali tesko da ce ti ono oprostiti ako odes....
Jesi li siguran da je tvoje?
hteo sam da ostanem sa devojkom kojom sam pre bio... a otkada se pojavila devojka iz inostranstva ispala mi je bolja prilika... zato sam pitao... volim i jednu i drugu... malo vise prvu sa kojom sam duze vremena..samo bre ona je trudna... bas nisam hteo da budem cale u ovim godinama...
Brate...nauchi neshto iz situacije...pozzuri da onoj u inostranstvu naprasno napravish bebca...da ne vrda kad chuje za ovo drugo...pa kad se svi umechke, ti put pod noge....u juzznoj afrci se josh mozze nachi posla i sida...

sa kim sve zene decu prave, ju ju ju....

ja imam plan.
ta trudna devojka je saznala za devojku iz inostanstva. i skontala- on ce nju da zeni. aha, super, kako i ja da se docepam inostranstva? pa ona njega na prepad, op-prc, pa bepce! sad on nju i bepce mora u kofer (moze da kaze da su kucni ljubimci) pa u inostranstvo. a sve ce to ova gastrabajkerka d aplaca, cta ima veze![]()
Sve si blesava.....Brate mojne da mi njaske ... upravo vidim tvoju lokaciju... a to nije za pare i licemerno, aa?... ali ja nisam takav ... zaljubljen sam do usiju u devojku iz inostranstva... bar nece da se umeci kad zatrudni... tamo mora da se radi pa nemaju vremena da jedu...

Gnjido, sto si **** i pravio dete onoj u koju nisi zaljubljen, osim ako nisi retardinjo? Volis da se kockas sa sudbinom. E pa novost je da si IZGUBIO!

A sta ces sa detetom? Kojoj mecki ono ostaje?
alo bre smiri se i ne vredjaj. sto ona mene pre drugog stanja nije pitala da li sam zaljubljen... kako sam mogao da znam da ce da zatrudni... da sam znao odavno bi prekinuo... i sta sad treb da ostanem sa meckom samo da bi ispao dobar covek.. e pa libo me stojko.![]()
nemoze ona da rodi dete bez moje saglasnosti... to sto je neko idiot pa ne misli od cega ce to dete da hrani... zar treba i ja da budem takav idiot.. neka hvala.
Ne moze, ne moze...Tako je po nasem zakonu...Ako tata kaze da nece bebu - onda beba ne moze da izadje iz stomaka...A ako beba bas navali, onda tata i doktori zovu policiju da hapse bebu...