rz brzotrz 1972
Poznat
- Poruka
- 8.563
A objektivna Lagerta znala nekada lajkovati postove koje sam pisao protiv Vucica,a bas nijedan kada sam pisao protiv zgubidana.Ok, mnogo vam dosadnoodoh da se zabavljam
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A objektivna Lagerta znala nekada lajkovati postove koje sam pisao protiv Vucica,a bas nijedan kada sam pisao protiv zgubidana.Ok, mnogo vam dosadnoodoh da se zabavljam
![]()
To se prvi put desilo u istoriji i to bas kod nasMozes li ti da otpustis radnika ako te pokrade i pobije nemarnim radom slucajne prolaznike?
I dalje se ja sa tobom slažem za ponešto, ali evo, za ovo ne. Posebno jer je Vučić počeo sve studente da zove zgudbidanima. Mislim da je moje pravo da smatram da to je to samo propaganda koja je negde i prošla.A objektivna Lagerta znala nekada lajkovati postove koje sam pisao protiv Vucica,a bas nijedan kada sam pisao protiv zgubidana.
I treba da se plašišTužno je kada se pokaže toliki strah od nečijeg pisanja...ciao...

Studente ili blokadere??I dalje se ja sa tobom slažem za ponešto, ali evo, za ovo ne. Posebno jer je Vučić počeo sve studente da zove zgudbidanima. Mislim da je moje pravo da smatram da to je to samo propaganda koja je negde i prošla.
On je studente tako nazvao jer su oni pozvali na blokiranje...Studente ili blokadere??
Neće nikad imat većinu.
Trenutno studenti nisu medju blokaderima ili gresim??On je studente tako nazvao jer su oni pozvali na blokiranje...
Ок, чекам одговор кад прође паузаMuzicka pauza.
Jao ode vrati se ode vrati seOn je studente tako nazvao jer su oni pozvali na blokiranje...

Treba li to da ignorisemo?Da zivimo u bezakonju?Da kad te neko zajase ne mozes da ga skines sa grbace?To se prvi put desilo u istoriji i to bas kod nas
tužno je što niste napisali ni reč o rezultatima pompeznog odlaska u Strazbur šatro bajsevimaTužno je kada se pokaže toliki strah od nečijeg pisanja...ciao...
Ne traba da trazimo povod za sranje,da napravimo jos vise zrtavaTreba li to da ignorisemo?
Trenutno studenti jesu među blokaderima. Jesi li možda čitao o ovim brojnim hapšenjima baš studenata? A i više ne blokiraju, već su pred institucijama protesti i to već poslednjih mesec dana.Trenutno studenti nisu medju blokaderima ili gresim??
Vecina nas vidi da je vlast korumpirana i da kradu pare,ali ovo u sta su se pretvorili protesti ne podrzavamo.I dalje se ja sa tobom slažem za ponešto, ali evo, za ovo ne. Posebno jer je Vučić počeo sve studente da zove zgudbidanima. Mislim da je moje pravo da smatram da to je to samo propaganda koja je negde i prošla.
E sad te već razumem, ti smatraš da studenti nemaju plan i da se nasilje dešava jer su studenti to izazvali, jesam li dobro razumela?Vecina nas vidi da je vlast korumpirana i da kradu pare,ali ovo u sta su se pretvorili protesti ne podrzavamo.
Ja sam od simpatizera studenata presao u neutralne.Nisam bio na protestima ali sam bio simpatizer.
Stojko, baš mi se pije kafatužno je što niste napisali ni reč o rezultatima pompeznog odlaska u Strazbur šatro bajsevima
a još tužnije je zapravo čija su najgrlatija "deca", znaju da će mama & tata brzo da potegnu...
Zamsili, kako sam bezobrazna, nalazim se na temi, na javnom forumu i kvarim ''atmosveru'' svojim neslaganjemJao ode vrati se ode vrati se
Odo ja kad nećeš ti ne mogu vise da se smaram...
pih živote parče stiropora Mozes li mi odgovoriti zasto sumnjas da su otisli bajsevima u Strazbur?tužno je što niste napisali ni reč o rezultatima pompeznog odlaska u Strazbur šatro bajsevima
a još tužnije je zapravo čija su najgrlatija "deca", znaju da će mama & tata brzo da potegnu...
Ево слажем се.Pa neće i svakim danom im se šanse smanjuju.
Svi pametni od integriteta su se povukli i ko im je ostao da predstavlja tu opciju, 'bem li ga kako je više i nazvati.
Studentska lista nije jer su studente potisnuli, zamenili najgorima, blokaderi je toliko jadno i nepopularno trenutno i evo ne znam pod kojim imenom će izaći ako se do izbora i ne ugase potpuno.
Vučić već sada može glat da ih dobije.
ja skuvao posle posla dobro me podseti da se oladilaStojko, baš mi se pije kafa![]()

Jos kad bi mogla sama sebe da banujesZamsili, kako sam bezobrazna, nalazim se na temi, na javnom forumu i kvarim ''atmosveru'' svojim neslaganjempih živote parče stiropora
![]()
Ne podrzavam nasilje.E sad te već razumem, ti smatraš da studenti nemaju plan i da se nasilje dešava jer su studenti to izazvali, jesam li dobro razumela?
Da, po vašoj željiJos kad bi mogla sama sebe da banujes![]()
znaš koliko puta sam poželela da se samobanujem da ne čitam pojedine ''karanfile i karanfilke'' odavde