U nedostatku svojih napadaju neutralne

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zgubidani ne vole Cacije i neutralne.
Neutralni ne vole zgubidane i cacije.
Hoces da se umorim i zaspem.
Немој да спаваш на послу :mrgreen:
Све сам ја то разумео ко кога не воли.
Само нисам схватио која је разлика између згубидана и неутралних?
Како си ти објаснио:
Згубидани не воле власт.
Неутрални не воле власт.
Али мора да постоји нешто по чеми се разликују?

Како си ти објаснио:
Згубидани не воле власт.
Неутрални не воле власт.
Mora samo da se umre,sve ostalo je relevantno:D

Како си ти објаснио:
Згубидани не воле власт.
Неутрални не воле власт.
Odaberi muzicki predah
Nesta od Bjesova,Goblina ili Ritam nereda.
Ja cu poslusati
Lutak iskrivljenog lica gdje su Bjesovi obradili pjesmu od Gorana B. I Majki

Како си ти објаснио:
Згубидани не воле власт.
Неутрални не воле власт.

Zgubidani će glasati za bilo koga a ko je protiv Vučića. Neutralni , u većini, žele da imaju normalnu opciju koja će naslediti Vučića. Za sada imamo dve opcije: lošu i goru. Po volji izabrati koja je loša a koja gora.

Zgubidani će glasati za bilo koga a ko je protiv Vučića. Neutralni , u većini, žele da imaju normalnu opciju koja će naslediti Vučića. Za sada imamo dve opcije: lošu i goru. Po volji izabrati koja je loša a koja gora.
Али то не можемо знати док се не распишу избори?
Ко беше неће да распише изборе? ;)

Od cega mi to sebe branimo kad smo neutralni??
Немам појма, али само наводим неспорну чињеницу да вас три ”неутрална” одговарате на моју поруку.
А анализу остављам стручнијима, ваљда струци верујемо и даље :mrgreen:

Како си ти објаснио:
Згубидани не воле власт.
Неутрални не воле власт.
Neutralni su protiv nasilja.

Нисам, баш ми је симпа то што браните један другог.
На једну моју поруку тројица ”неутралних” одговарају симултано ;)
Hajd' da i ja tebe pitam.
Gdje izgubiste narod koji je opravdano ustao protiv vlasti?
Gdje je ona masa ljudi?Zasto je dosta ljudi od podrzavalaca studenata sa pocetka preslo u neutralne?
Nijedan zgubidan ne vjeruje u ovo posljednje ali je to istina.

Немам појма, али само наводим неспорну чињеницу да вас три ”неутрална” одговарате на моју поруку.
А анализу остављам стручнијима, ваљда струци верујемо и даље :mrgreen:
A sta ti trazis ovde kad si opredeljen??
Malo da provociras ili???

Realno stanje u Srbiji politicki nije dobro, pogotovo zadnjih meseci zbog protesta i Vucicevog odbijanja bilo kakvog dijaloga. No, on jeste pokazao toliko puta da ga zabole ona stvar za druge u politickom zivotu te drzave da nista od njega ne cudi. Da je normalan, iole demokratiji okrenut politicar postojao bi neki dijalog izmedju njega i opozicije pa bi sa Djilasom ili Ponosem isao da igra golf ili da bar daje baksis pevaljkama u kafani dok utroje lumpuju. Ako ne vec ponudio i njima deo kolaca koji se zove vlast odnosno odgovornost za neke odluke u ime te drzave, opstine ili u krajnjem slucaju mesne zajednice Lapovo. Tolika gramzivost za svim nivoima vlasti odavno nije zabelezena, ne znam koliki je stepen njegove sujete kad licno vodi izbore i u tom Lapovu iako nista sustinski u Srbiji ne zavisi od njih. (da ne bude zabune - nemam nista protiv toga Lapova, mada je to mozda jedina varos u Srbiji u kojoj nikad nisam bio, nemam pojma kako se to desilo).

OK, svi politicari sveta se trude da sto duze ostanu na vlasti, po mogucstvu dok im ne dosadi, tako je svugde. Ima svugde pokusaja podmetanja, otkrivanja afera, onemogucavanja protivnika, pravljenja neprirodnih koalicija... no u Srbiji je sve to na nivou koji je mozda vidjen samo u juznoamerickim, africkim i par okolnih, balkanskih, drzava. A posebno su nalozeni "navijaci", simpatizeri jedne ili druge strane, jedni drugima vade oci, srecom za sad samo na interMetu.

Druga bitna stvar je korupcija u drzavi, ima je svugde od opstinskog sluzbenika na salteru pa do glave drzave. Bilo je nje i ranije (moja malenkost se iselila drugi put iz te dzrave zato sto sam maltretiran zbog smetnji nekome da uzme svoj % od posla) no sad je vidljivija zato sto danas svaka shusha ima interMet i moze dojaviti sta se desava u njegovoj firmi/ustanovi. Ne kazem da je to losa stvar, naprotiv, ali percepcija korupcije je mnogo veca nego pre 10 ili 20 godina. Pogotovo sto su danas otisle "kocnice" jer se ljudi vise ne boje da objavljuju anonimno online i izmisljene stvari ili samo nagadjanja bez ikakve potvrde da se to i stvarno desilo (ziveo VPN i lazni nalozi na mrezama). Neko veruje u bas sve sto se objavi na mrezama ili portalima koje posecuje, neko ne, neko pokusava i da proveri pricu.

Realno, stanje u Srbiji je poprilicno bolje kada sam se ja iselio odatle, 2007-me, ljudi imaju i bolje zarade, mnogi moji poznanici su dosli do krova nad glavom da li kroz kredite ili preprodaje nekretnina i doplate, vise putuju po svetu, voze bolje automobile, mnogima deca studiraju negde napolju iako oni sami ne spadaju u bogatune... Beograd i Novi Sad ( i sve one varosi oko i izmedju njih, u Lapovo nisam zalazio pa ne znam stepen napretka/nazadka) izgledaju mnogo bolje nego pre 10-20 godina, izgradjeni su neki drumovi, podignuti neki mostovi, blokovi, fabrike... pali su vam doduse i neki objekti ali to su ionako krivi zuti a ne AV, svakako :D

Sve to je moglo biti i bolje i spektakularnije a ponajvise za narod tu korisnije. No, Srbija se i dalje vrti izmedju Kosova i Rusije sa jedne sttrane i EU sa druge. Niko jos, bar od onih bitnih, nije izasao i glasno rekao "ne treba mi da idemo u Evropu, mi smo vec u njoj ali treba da se ponasamo kao Evropljani i sta treba da uradimo da nas oni prihvate". I to je osnov, da je narod tu za EU bilo bi i demokratije, ne bi bilo AV-a i ne bi se ovde napusavali ko je za ovo ili ono a ko je negde drugde.

Back