Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.915
Bolje i to nego da brojis ovceZgubidani ne vole Cacije i neutralne.![]()
Neutralni ne vole zgubidane i cacije.
Hoces da se umorim i zaspem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje i to nego da brojis ovceZgubidani ne vole Cacije i neutralne.![]()
Немој да спаваш на послуZgubidani ne vole Cacije i neutralne.
Mora samo da se umre,sve ostalo je relevantnoНемој да спаваш на послу
Све сам ја то разумео ко кога не воли.
Само нисам схватио која је разлика између згубидана и неутралних?
Како си ти објаснио:
Згубидани не воле власт.
Неутрални не воле власт.
Али мора да постоји нешто по чеми се разликују?
Аха, сад сам разумео, неутрални сте ви што једни другима помажете у одговарању на непријатна питања?Mora samo da se umre![]()
Odličan nadimak.Meni lepše zvuči lelemud...
Odaberi muzicki predahНемој да спаваш на послу
Како си ти објаснио:
Згубидани не воле власт.
Неутрални не воле власт.
Sto si ljubomoran??Аха, сад сам разумео, неутрални сте ви што једни другима помажете у одговарању на непријатна питања?![]()
Немој да спаваш на послу
Како си ти објаснио:
Згубидани не воле власт.
Неутрални не воле власт.
A teško ce je i dobiti sa etiketiranjem,vredjanjem i pretnjama.U tome i jest glavni problem.
Bez neutralnih nemaju većinu.
U centar,samo oni to ne kapiraju tj prave se da nekapirajuZgubidani će glasati za bilo koga a ko je protiv Vučića. Neutralni , u većini, žele da imaju normalnu opciju koja će naslediti Vučića. Za sada imamo dve opcije: lošu i goru. Po volji izabrati koja je loša a koja gora.
Нисам, баш ми је симпа то што браните један другог.Sto si ljubomoran??
Od cega mi to sebe branimo kad smo neutralni??Нисам, баш ми је симпа то што браните један другог.
На једну моју поруку тројица ”неутралних” одговарају симултано![]()
Али то не можемо знати док се не распишу избори?Zgubidani će glasati za bilo koga a ko je protiv Vučića. Neutralni , u većini, žele da imaju normalnu opciju koja će naslediti Vučića. Za sada imamo dve opcije: lošu i goru. Po volji izabrati koja je loša a koja gora.
Neutralni monopol na temuOdličan nadimak.
Imaju 100 otvorenih tema i odma se nakace ko pijavice na jednu ovakvu.
Lelemudi...

Neće nikad imat većinu.A teško ce je i dobiti sa etiketiranjem,vredjanjem i pretnjama.
Posto ona lagera broji nek doda i jos jedno "zgadili mi se"
Немам појма, али само наводим неспорну чињеницу да вас три ”неутрална” одговарате на моју поруку.Od cega mi to sebe branimo kad smo neutralni??

Neutralni su protiv nasilja.Немој да спаваш на послу
Како си ти објаснио:
Згубидани не воле власт.
Неутрални не воле власт.
Hajd' da i ja tebe pitam.Нисам, баш ми је симпа то што браните један другог.
На једну моју поруку тројица ”неутралних” одговарају симултано![]()
A sta ti trazis ovde kad si opredeljen??Немам појма, али само наводим неспорну чињеницу да вас три ”неутрална” одговарате на моју поруку.
А анализу остављам стручнијима, ваљда струци верујемо и даље![]()
I to mi je sasvim ok, jedino me intersuje znaju li odakle nasilje? Ako znaju pa im smeta, onda pozdravljam takve neutralne.Neutralni su protiv nasilja.
Cuj monopol.Neutralni monopol na temu![]()
A šta je sa tobom, je l ovo tema samo za pojedine? Odakle ideja da nekoga ''proterujete'' sa teme jer ste vi ,šta..? Čovek vas nijednom rečju nije ni provocirao ni vređao, samo ne misli isto kao vi...A sta ti trazis ovde kad si opredeljen??
Malo da provociras ili???
Odgovorio bi,al zašto bi se trudio napisat post kad znam da ćeš ga obrisat.I to mi je sasvim ok, jedino me intersuje znaju li odakle nasilje? Ako znaju pa im smeta, onda pozdravljam takve neutralne.
Konstantno spominje da smo se urotili protiv njega,deluje mi izgubljeno a ti ga branisA šta je sa tobom, je l ovo tema samo za pojedine? Odakle ideja da nekoga ''proterujete'' sa teme jer ste vi ,šta..? Čovek vas nijednom rečju nije ni provocirao ni vređao, samo ne misli isto kao vi...