gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Nigdje Isus za sebe nije rekao da je Mihailo.To je Biblijsko jer sve pise u Bibliji
a trojstvo je pagansko
To je vasa paganstina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nigdje Isus za sebe nije rekao da je Mihailo.To je Biblijsko jer sve pise u Bibliji
a trojstvo je pagansko
jeste u Bibliji pise a paganstina je ono stovi uciteNigdje Isus za sebe nije rekao da je Mihailo.
Pa citiraj gdje je to rekao. Smeta vam istina.jeste u Bibliji pise a paganstina je ono stovi ucite
Gubis se jer ti smeta istinaPa citiraj gdje je to rekao.
Ti gubis kompas jer ne znas istinu. I vidis duple nikove.Gubis se jer ti smeta istina
Jel tvoj nick raznosac pica ili Saletov
gubis se ne razmisljas trezvenoTi gubis kompas jer ne znas istinu. I vidis duple nikove.
Zao mi je sto nisi trezvena. Kako ti mozemo pomoci?gubis se ne razmisljas trezveno
Дао сам ти главни део основе на којој је заснована тринитарна доктрина, коју је црква дефинисала уз помоћ Светог Предања које је примила од апостола. Једноставнијег објашњења нема. Ако се крстимо у име Оца, Сина и Светог Духа, а само је један Бог и у Његово име све чинимо, то је онда јасни показатељ (уз све остале показатеље из Библије) да су Отац, Син и Свети Дух три личности Бога. Свако другачије тумачење би суштински нарушавало тај склад, па је према томе немогуће тумачити другачије, и зато таквим тумачењима настају јереси које не могу да објасне несклад и контрадикције који су присутни у њиховим доктринама.Pitao sam jer ne znam, potrudio sam se toliko.
U redu, mogu ja to isto pitanje da guglam do besvesti ali onda šta ću ovde?
Izvini ...lapsus linguaeSalvador je Dali, pitanje u gramatici je "da li je?"
Zavladala epidemija, prvo je bilo ono "JeR si dobro" sad
Poštovanje, izvinjavam se i ja.Izvini ...lapsus linguaepenzionerka u osmoj deceniji
Ja sam ateista.To su svojstva Boga da je savrsen i sve sto stvara je savrseno.
Bože me prosti, nasmeja meJa sam ateista.
Da razbijem malo ovu sumornu temu dečijim biserima D.R.
"Baka nam je otisla na onaj svet
sad i mi imamo nekog u inostranstvu"
"Ja nemam više baku nju su posadili na groblju".
Eto ipak je vredelo ovo moje učešće na tvojoj temi.Sa ovim verovatno završavam učešće u njoj,iako sam od svojih baka nasledila mnogo pametnih i mudrih savetaBože me prosti, nasmeja me![]()
Padom u greh pra roditelji su prouzrokovali da ljudi postanu smrtna bica.Da li je neko o ovome razmišljao? Ja danas. Valjda većina ljudi smrt doživljava odnosno prihvata "zdravo za gotovo", dok se ti isti ljudi polomiše oko pitanja da li život ima smisao.
Želeo bih da ne žurite sa odgovorima.
Jovan 15,4 | Budite u meni i ja ću u vama. Kao što loza ne može roda roditi sama od sebe ako ne bude na čokotu, tako i vi ako na meni ne budete. |
a beba od par dana, zavisi od kojih roditelja?A ta mogucnost se zove zivotni vek.
Dakle svako ima vreme da donese svoju odluku.
Pisali smo o tome vec mnogo puta.a beba od par dana, zavisi od kojih roditelja?
1. Korincanima 7,14 | Jer se posveti muž nekršten ženom krštenom, i posveti se žena nekrštena od muža krštenoga; jer inače djeca vaša bila bi nečista, a sad su sveta. |
Rimljanima 2,14 | Jer kad neznabošci ne imajući zakona sami od sebe čine što je po zakonu, oni zakona ne imajući sami su sebi zakon: |
Rimljanima 2,15 | Oni dokazuju da je ono napisano u srcima njihovijem što se čini po zakonu, budući da im savjest svjedoči, i misli među sobom tuže se ili pravdaju) |
znači da nismo grešni po rođenju.posto njihova deca nemaju priliku da upoznaju pravu ostinu a umru.
Verujem da se njima ne moze presuditi negativno jer nisu ucinili svoj greh za koji su odgovorni tek kada su punoletni.
Posto mi nismo krivi zbog odluke pra roditelja a ipak smo svi zgresili.
Nismo gresni dok ne ucinimo svoj greh, ali imamo smrtnu prirodu od proraroditeljaznači da nismo grešni po rođenju.
kako onda izjavljuješ
Juda 1,14 | Ali i za ovakve prorokova Enoh, sedmi od Adama, govoreći: gle, ide Gospod s hiljadama svetijeh anđela svojijeh |
Juda 1,15 | Da učini sud svima, i da pokara sve bezbožnike za sva njihova bezbožna djela kojima bezbožnost činiše, i za sve ružne riječi njihove koje bezbožni grješnici govoriše na nj. |
Jevrejima 11,5 | Vjerom bi Enoh prenesen da ne vidi smrti; i ne nađe se, jer ga Bog premjesti, jer prije nego ga premjesti, dobi svjedočanstvo da ugodi Bogu. |
naravno da imaš smrtnu prirodu, u protivnom bi sa kurajberom delio krevet sada.Nismo gresni dok ne uvinimo svoj greh, ali imamo smrtnu prirodu
A gde sam rekao da nemam da bi ti mogao da kazes, naravno?naravno da imaš smrtnu prirodu, u protivnom bi sa kurajberom delio krevet sada.