u cemu je poenta??

Markelja:
Ma nije dramaticno, ali npr. bio sam u NS-u. MB bus. Ne znam da li si bila tamo, uglavnom ako jedan uzmimo student(najbolja kategorija) moze da "smuva" neku devojku koja izlazi tamo e, vala

Know what U mean!!

A znas za Makijato.

jednom tako sedim pijem kafu a neki sedi (sed) matorac obradjuj neki ribu mladju od mene, tek je upisala fax.......

Joj covece kako su zene glupe, a on njoj prodaje tako neke trule price, a ona da gleda kao boga!!!!

marina.c:
Dobro, devojče, znaš li ti šta 'oćeš??!
...ima-sina-od 6- godina-mali je presladak...Sram te bilo! Uhvati nekog svojih godina , ima i tamo preslatkih!
Znaš, muškarcima tih godina, kad su osnovali porodicu, imaju nekakav posao, ustaljen im je život, sve već vidjeno, žena nema da ponudi ništa novo u krevetu...bla...bla...bla...-elem-nekim muškarcima, se smrači pred očima i samo im pred očima osvajanje trofeja- u vidu takvih mladih, naivnih, zelenih ko bršljan devojčica, koje tek što su napunile 18-tu i misle da su posisale svu mudrost ovog sveta...teško klinke zadiviti sa dobrim kolima(kupljenim na kredit), svežnjem evrića u džepu i prodzuklim glasom mačo mena koji mnogo obećava...
Ajde, devojče, pali...Šta hoćeš- podršku? Teško da ćeš je ovde naći.Bar ne od mene...

Hihihi bravo MArina ala sio joj skresala!

crazy_malenaaa:
ok moje je mishljenje da si 10kre...

ZBOG TOGA STO MI SE SVIDJA TIP?

Ti nisi kako treba. Devojke kojima se svidjau 10-20 godina satriji tipovi treba da se lece.

Dok je to kod muskarac drugacije. Ja volim starije zenske, ali to je nesto sasvim drugacije. To vec ide jedno sa drugim!! :lol:

crazy_malenaaa:
ok moje je mishljenje da si 10kre...

ZBOG TOGA STO MI SE SVIDJA TIP?
Pazi i meni se svidja i Ferari i 1000000000E pa cu ih imati samo ako opljackam neku banku... pa boze JA TO VOLIM i TO MI SE SVIDJA, a to sto cu za manje od 10min da zaglavim na dozivotnu corku, to nema veze ipak to je FERARI!.....

isti slucaj je sa tomom! Ti si potencijalni problem u toj porodici to moras da shvatis! Tek kad to shvatis promenices misljenje!

Zamisli samo kako bi se osecala kad se udas pa te muz vara sa nekom kllinkom koja ne zna ni sline da obrise.... ne bi ti bilo svejedno!

Stvari moras da gledas iz vise uglova, u suprotnom ces potonuti kao Titanik! Ako je tebi dobro i lepo ne znaci da je i drugima!

pozzzz

crazy_malenaaa:
Zamisli samo kako bi se osecala kad se udas pa te muz vara sa nekom kllinkom koja ne zna ni sline da obrise.... ne bi ti bilo svejedno!

to je postalo tako normalno.
E ajde ti lepo dodji kod mene da te ja naucim nekim stvarima pa se vrati kod tatice ;) ok?

Mislim da tebi treba pravi doca....

ps: bices u sigurnim rukama!

crazy_malenaaa:
Marina ne treba da se brine,nije njen muzzz

Ma, nije stvar u mome mužu, krezava malecka!!!
Takvih na*ičnjaka ko ti bilo oduvek i biće.Nije sve počelo u ovo"tvoje vreme" i sa tvojom generacijom.I takvih muškaraca. Ne plašim se ja za svoga muža- ako neke stvari hoće da se dese, one se dese, lutko. I sa koleginicom, poslovnom partnerkom pa i sa klinkom od 18+.Ja tu ne mogu neke stvari da sprečim. I ne pokušavam. Celu priču sagledavam iz tvog ugla.Sviđa ti se oženjen muškarac koji se, zaboga, samo ljubi s tobom. I ti sad imaš dilemu- normalan li je ili nije...Ma normalan je lutko, sto posto! Malo zabave ( za koju se ne sazna) -nikom ne škodi.Pa, klinke se danas satiru od*rca- kažu Andjeli.
Al' šta je s tobom? Šta to nije kod tebe u redu pa opipavaš đavolji teren? E, kad taj odgovor daš sebi, onda ovakva pitanja neće više da te muče...
Uči lutko! Radi na sebi u svakom pogledu. Da budeš riba jednog dana kad porasteš. A onda ćeš videti kako ćeš lako moći da biraš prave stvari! :razz:

Nemoj Marina toliko da se uzbudjujes,nije zdravo.
Meni je sve to zanimljivo.Ja studiram u Italiji,tako su momci dno dna.Moras da imas na umu da sam ja jos uvek dete.Ali svidja mi se tip.
Jbg.Da je njemu brak ok,ne bi trazio nesto sa strane.
Ne razumem njega,ali ni sebe.Ali mi je LEPOOOOOOOOO

crazy_malenaaa:
Nemoj Marina toliko da se uzbudjujes,nije zdravo.
Meni je sve to zanimljivo.Ja studiram u Italiji,tako su momci dno dna.Moras da imas na umu da sam ja jos uvek dete.Ali svidja mi se tip.
Jbg.Da je njemu brak ok,ne bi trazio nesto sa strane.
Ne razumem njega,ali ni sebe.Ali mi je LEPOOOOOOOOO

Dobro. Ljubi se onda... šta da ti kažem! :roll:

Back