u cemu je poenta??

iskreno se nadam da nas ovo samo neko loži i da nije istina.

1. postoji nešto zbog čega su devojke u svojim teen godinama
posebno poželjne.

2.muškarci kad pređu te godine, ako su normalni ljudi prestaju da gledaju tako mlade devojke kao moguće partnere. Ako su imali sreće da u tim godinama imaju devojke
onda super ali posle - ne.
Normalan čovek zna i oseća da na tako mlade devojke nema pravo.
ne po zakonu, nego po osećaju, po prirodi!

3. iskreno, ne znam da li bih mogao da odbijem nekog slatkog 19-godišnjeg
anđela, kad bi mi se ponudila.

4. zato, beži od tog pedofila dok još možeš.

kažeš zna te od 10. godine
samo se ljubite !

ma beži od njega dok te nije silovao i upakovao u najlon džak!

marina.c:
Ma, nije stvar u mome mužu, krezava malecka!!!
Takvih na*ičnjaka ko ti bilo oduvek i biće.Nije sve počelo u ovo"tvoje vreme" i sa tvojom generacijom.I takvih muškaraca. Ne plašim se ja za svoga muža- ako neke stvari hoće da se dese, one se dese, lutko. I sa koleginicom, poslovnom partnerkom pa i sa klinkom od 18+.Ja tu ne mogu neke stvari da sprečim. I ne pokušavam. Celu priču sagledavam iz tvog ugla.Sviđa ti se oženjen muškarac koji se, zaboga, samo ljubi s tobom. I ti sad imaš dilemu- normalan li je ili nije...Ma normalan je lutko, sto posto! Malo zabave ( za koju se ne sazna) -nikom ne škodi.Pa, klinke se danas satiru od*rca- kažu Andjeli.
Al' šta je s tobom? Šta to nije kod tebe u redu pa opipavaš đavolji teren? E, kad taj odgovor daš sebi, onda ovakva pitanja neće više da te muče...
Uči lutko! Radi na sebi u svakom pogledu. Da budeš riba jednog dana kad porasteš. A onda ćeš videti kako ćeš lako moći da biraš prave stvari! :razz:

Ee Marina, Marina....

Znas ti znanje. Ja i ti kada bi krenuli da furamo.... Gde bi nam bio kraj! :lol:

crazy_malenaaa:
Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......
Auuu, ne mogu reci da ti je pametno sto se zabavljas sa ozenjenim covekom, a plus jod vise od duplo starijim od tebe, ali to je tvoj izbor jel te... Ako te zanima seks, sto o tome ne popricas iskreno s njim? Valjda postoji nacin da ga pitas....

Back