u cemu je poenta??

bas nisu dosadni mladji :D
bas su kulji od matorih.i veseliji.
meni je tih 37 godina malo previse.nekako mi bi se gadilo da ga pipam :? mislim...18 godina razlike je verovatno uradilo svoje....mogo bi cale da ti bude...mislim da je u toj vezi on malo cudan.ozenjen,ima 18 godina mladju devojku....slazem se sto neko rece da ulazi u krizu srednjih godina...e nas koliko sam puta cula da muskarci tu oko 45 godine rade bas te stvari...kupuju nova kola,nalaze mladje cure...valjda ulaze u klimaks :lol:
al ako je to tvoj izbor,sta ima veze...mada ja to ne bih previse ozbiljno shvatala.

a zasto ste se svi zakacili za lovu :roll:
jbt vi muskarci svi do jednog da ste zene bili bi kur.ve :x
da bas ne mozete da shvatite da ne traze zene u muskarcima uvek lovu pa cak iako oni bili stariji,stvarno mi nije jasno :neutral:
nego na taj nacin pravdate izgleda svoje neuspehe :)

Banshee:
bas nisu dosadni mladji :D
bas su kulji od matorih.i veseliji.
meni je tih 37 godina malo previse.nekako mi bi se gadilo da ga pipam :? mislim...18 godina razlike je verovatno uradilo svoje....mogo bi cale da ti bude...mislim da je u toj vezi on malo cudan.ozenjen,ima 18 godina mladju devojku....slazem se sto neko rece da ulazi u krizu srednjih godina...e nas koliko sam puta cula da muskarci tu oko 45 godine rade bas te stvari...kupuju nova kola,nalaze mladje cure...valjda ulaze u klimaks :lol:
al ako je to tvoj izbor,sta ima veze...mada ja to ne bih previse ozbiljno shvatala.

...nekako mi bi se gadilo da ga pipam...

Idi, begaj...

Silent Bob:
Ja sam musko i u zenama trazim lovu... Ljubav ne postoji, a da se ja zbog hormonskog poremecaja koji prolazi brze nego sto dolazi, za ceo zivot zajebem - ne dolazi u obzir, zato ja jurim bogate... SPONZORKO...
zigolo :D :lol:
pa moras da spavas sa bogatim godpoDZama i da im masiras ledja i stopala :D

marina.c:
...nekako mi bi se gadilo da ga pipam...

Idi, begaj...

ja odma pomislim...npr...ja 30 on 48 :shock: ja 40 on 58 :shock: :shock: ja 50 on 68 :shock: :!: ja 68 on odavno nije medju nama :D

a jel taj tip ima decu? a jel se druzis sa njegovom decom? ono idete malo u dgra, provod, flertujete u gradu, onda oni idu da spavaju u svoj krevet a ti sa njihovim tatom u njegov krevet.... a onda jednog dana ti njemu rodis dete a i njegove cerke njemu rode unuka i zamisli sad njegove unuke njega zovu deda a tvoje cerke njega zovu tata, a ista generacija.... a njegove cerke ga zovu tata a ti ga zoves dragi.... a ista ste generacija..... do jaja a?
a jos bolje ako ima sina....uuuu pa onda malo kod sina pa malo kod tate, pa vidis ko je bolji pa zezas ovog drugog i tako.. zayebavancija

a jel taj tip ima decu? a jel se druzis sa njegovom decom? ono idete malo u dgra, provod, flertujete u gradu, onda oni idu da spavaju u svoj krevet a ti sa njihovim tatom u njegov krevet.... a onda jednog dana ti njemu rodis dete a i njegove cerke njemu rode unuka i zamisli sad njegove unuke njega zovu deda a tvoje cerke njega zovu tata, a ista generacija.... a njegove cerke ga zovu tata a ti ga zoves dragi.... a ista ste generacija..... do jaja a?
a jos bolje ako ima sina....uuuu pa onda malo kod sina pa malo kod tate, pa vidis ko je bolji pa zezas ovog drugog i tako.. zayebavancija

ima sina od 6 god. Mali je presladak.
I ko kaze da ja hocu nesto ozbiljno sa njim?Pa nisam bas maloumna.
Ni sa njim ,ni sa nekim drugim do neke 25....Posle mozda.
Nemam taj trip udaje i radjanja dece.

Back