crazy_malenaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 258
Laki kes krediti.
ZASTO SI TOLIKO OPTERECEN PARAMA?
ZASTO SI TOLIKO OPTERECEN PARAMA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
omg, evo ga josh jedan laki keshMarkelja:I ko kaze da ja hocu nesto ozbiljno sa njim?Pa nisam bas maloumna
Pa nisi. To si itekako upravu
Laki kes krediti.![]()

nece da ostavi zenu.mozda splet okolnosti....da tebe jos nisam sreoBanshee:onda si ti jedan nadasve cudan dvadesetodmogodisnji mladic![]()
DANGER, DANGER, treba skloniti malog na vreme, tata ce da je uci, a ona ce da prenosi znanje na sina... It's all in the family...crazy_malenaaa:ima sina od 6 god. Mali je presladak.
I ko kaze da ja hocu nesto ozbiljno sa njim?Pa nisam bas maloumna.
Ni sa njim ,ni sa nekim drugim do neke 25....Posle mozda.
Nemam taj trip udaje i radjanja dece.
Markelja:Novci su ti danas sve. Imas ih sva vrata ti otvorena, nemas ih sedi dole ko te je.be. Srbija a boga mi i sire 2006
pirattik:ma boli te kure, nisi sam
meni kazes markelja?Markelja:Ma nije dramaticno, ali npr. bio sam u NS-u. MB bus. Ne znam da li si bila tamo, uglavnom ako jedan uzmimo student(najbolja kategorija) moze da "smuva" neku devojku koja izlazi tamo e, vala

Banshee:meni kazes markelja?
,da student ne moze nikog da smuva,:razz:
brate sve moze samo ne kod Rajka ono ti je kreten nevidjeni!zulaja:Ajmo brate u sokace kod Rajka na rostilj, i na neko pivo!!!
pirattik:brate sve moze samo ne kod Rajka ono ti je kreten nevidjeni!
Ma jeste gledali prohujalo sa vihorom?crazy_malenaaa:Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......
ma 'de u poslednje vreme ??? jednom sam otis'o, nagovorili me iz drustva. onaj je bolestan 100% Ma glupo je prepricavati sta je on izgovarao i radio - PSIHOPATA!!!!zulaja:E da znas da nesto nije OK sa njim u poslednje vreme...
crazy_malenaaa:Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......

crazy_malenaaa:Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
marina.c:E, moj Aleksej!
Kaže J.Dučić:Nema nijednog ostarelog kralja koji ne bi pristao da bude mlad poručnik!
Koristi svoju mladost dok ne prođe,mani pare!![]()
Banshee:ne bi ti bio kralj ni tada ni sa mnogo vise nula izaza to je ipak potreban i stil
some people are just not ment to be....![]()
zulaja:A zamisli jos i neki hrapavi oralac !!!!