u cemu je poenta??

Meni nekako zalosno da devojka od 19 ne moze ili ne zeli da nadje bolje od odrtavelog ozenjenog sa 37....ali dobro njen izbor.....ako zna shta zeli(sex) i samo to i dobije posle nema razloga da kuka shto on "najverovatnije":lol:nece da ostavi zenu.
Startovace te ,ne brini.

Dobro, devojče, znaš li ti šta 'oćeš??!
...ima-sina-od 6- godina-mali je presladak...Sram te bilo! Uhvati nekog svojih godina , ima i tamo preslatkih!
Znaš, muškarcima tih godina, kad su osnovali porodicu, imaju nekakav posao, ustaljen im je život, sve već vidjeno, žena nema da ponudi ništa novo u krevetu...bla...bla...bla...-elem-nekim muškarcima, se smrači pred očima i samo im pred očima osvajanje trofeja- u vidu takvih mladih, naivnih, zelenih ko bršljan devojčica, koje tek što su napunile 18-tu i misle da su posisale svu mudrost ovog sveta...teško klinke zadiviti sa dobrim kolima(kupljenim na kredit), svežnjem evrića u džepu i prodzuklim glasom mačo mena koji mnogo obećava...
Ajde, devojče, pali...Šta hoćeš- podršku? Teško da ćeš je ovde naći.Bar ne od mene...

crazy_malenaaa:
ima sina od 6 god. Mali je presladak.
I ko kaze da ja hocu nesto ozbiljno sa njim?Pa nisam bas maloumna.
Ni sa njim ,ni sa nekim drugim do neke 25....Posle mozda.
Nemam taj trip udaje i radjanja dece.
DANGER, DANGER, treba skloniti malog na vreme, tata ce da je uci, a ona ce da prenosi znanje na sina... It's all in the family...

Markelja:
Ma nije dramaticno, ali npr. bio sam u NS-u. MB bus. Ne znam da li si bila tamo, uglavnom ako jedan uzmimo student(najbolja kategorija) moze da "smuva" neku devojku koja izlazi tamo e, vala
meni kazes markelja?
nisam bila tamo,i ne znam kako je tamo,ali po ovome sto kazes,pretpostavljam sta je to i isto tako pretpostavljam da ja ne bih tamo isla.
a ako sam upravu sa pretpostavkama,onda ja ipak izlazima na drugacija mesta,tako da samo mogu da ti verujem na rec.
a ako si stekao takav utisak,i ako je to sto kazes objektivno,da student ne moze nikog da smuva,mozda je vreme da i ti promenis mesta za izlazenje...i prosiris svoje vidike :razz:

ima-sina-od 6- godina-mali je presladak...Sram te bilo!
i zena mu je lepa.....
Ali nisam nastrana :)
Jednostavno mi se svidja tip....Jel je to smrtni greh?
teško klinke zadiviti sa dobrim kolima(kupljenim na kredit), svežnjem evrića u džepu i prodzuklim glasom mačo mena koji mnogo obećava...

Znam ga 10 god. Kolima???Nije bas.

crazy_malenaaa:
Evo vec mesec dana izlazim da jednim tipom.
Ja imam 19.god,a on 37. On je ozenjen.
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......
Ma jeste gledali prohujalo sa vihorom?
Ret je mnogo stariji bio od skarlet ali su se na kraju uzeli :D

crazy_malenaaa:
Ali nista ne trazi..........Samo se ljubimo....Meni je glupo da ga bilo sta pitam......Divan je prema meni,sve je ok,ali znam da je sex jedino sto moze da ga interesuje kod mene.....Ali ga ne trazi.....A vidjamo se skoro svaki dan......

e i ja imam isto takakv slican problem samo sto sam ja starija od tebe i ovaj ima 38 god i zena mu zivi u SAD-u,..a on se samnom samo ljubi u kolima,..a ja bih tako da ga kresnem, a on sve fino samnom, a meni finoce pun K I WANNA **** ,...ali ne vidjamo se svaki dan :(:(:(

crazy_malenaaa:

i?...shta mi treba da pishemo ovde?...jel to se ti nama hvalish kako eto odvojila si matorca?...mozhda mishljenje?...

ok moje je mishljenje da si 10kre...

Back