sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Devilishgirl:to sto si ti paranoican, ne znaci da svi treba da budu hehehe..
Tebi je sigurno neko LSD ubacio u caj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilishgirl:to sto si ti paranoican, ne znaci da svi treba da budu hehehe..
blondi:rep?! :shock:
E to za Zabare je istina,imao sam priliku to da vidim. Koji su oni lozane, a sexualni odnos imaju prvi put ako im se posreci u20 toj, a majke ih jos uvek kupaju.sinnke:Znas sta je, nase su krivo vaspitane od malih nogu ih matere uce da budu krpelji i pijavice.
Da sto manje rade a sto vise se okoriste. I kad nestane love odmah im je ceo svet kriv.
Znas kako kazu kod nas novac je ***** u kuci.
Kad covek poslusa tekstove nase muzike shvatit ce da smo mi patetican narod, sto znaci da je u toj ******* ljubavi uvek neko nekog ***** u mozak.
Za nas su strankinje, one su zeljne dobrog *****, a i znaju da smo mi vrhunski yebaci.
Kod njih je to puno postenije sve se odmah zna.
A za nase zene su dobri talijani jel oni su pickopacenici i oni mogu trpeti prohteve nasih i maltretiranje.
Krivo smo geografski rasporedjeni. Trebali bi napraviti change. Samo ja vise volim austrijanke one su mi nekako cistije od talijanki.
hemoroid:E to za Zabare je istina,imao sam priliku to da vidim. Koji su oni lozane, a sexualni odnos imaju prvi put ako im se posreci u20 toj, a majke ih jos uvek kupaju.
Neznam zasto se nase zene loze na latino tip, oni su stvarno dno.Izene su im isto isfolirane, muce one jadnike i nevode dovoljno racuna o sebi dok ne dodje dan D, vreme za udaju. To je negde oko 36/7 i onda se sve farbaju u plavo i idu u teretanu i kvarcuju se da bi sto bolje izgledale i samo love, Ali Kintu.Sve zene severnije su mnogo bolje i otvorenije, za nas mozda i malo vise slobodne ali kad se naviknes,onda boljeg nema.
sinnke:Gledaj nase se loze na talijane zato sto nikad nisu bile tamo nego su se naslusale prica o njima. Oni su svi niski i crni ko gavrani. U pravu si za severnije zene. Bolje su i kao majke i kao zene.
sinnke:Za nas su strankinje, one su zeljne dobrog *****, a i znaju da smo mi vrhunski yebaci.
To sto ja nekome verujem mozda nije merilo istine ali ja ni za sta u zivotu nisam objektivna nego sam subjektivna.Sta mene briga sta je istina.Sve je relativno.sinnke:To sto ti nekom verujes, nije merilo istine.
ovo je tako srpska konstatacija...luckastalutkica:To sto ja nekome verujem mozda nije merilo istine ali ja ni za sta u zivotu nisam objektivna nego sam subjektivna.Sta mene briga sta je istina.Sve je relativno.
luckastalutkica:To sto ja nekome verujem mozda nije merilo istine ali ja ni za sta u zivotu nisam objektivna nego sam subjektivna.Sta mene briga sta je istina.Sve je relativno.
E,bre ceo zivot se kao nesto cimam da skontam stvari objektivno, a ti mi razyebes koncepciju na jen,dva...luckastalutkica:To sto ja nekome verujem mozda nije merilo istine ali ja ni za sta u zivotu nisam objektivna nego sam subjektivna.Sta mene briga sta je istina.Sve je relativno.
hulahopka:E,bre ceo zivot se kao nesto cimam da skontam stvari objektivno, a ti mi razyebes koncepciju na jen,dva...
hulahopka:Ajmo,ajde..ajmo,ajde..svi u napad do pobede....to mi bruji u usima dva dana vec...jel moze ta?