tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi trenutno koristimo neke niške jastuke.
Mozda ce Mileva bolje umeti da kaze ako ne procitacu etikete.
napiši naziv tih niških jastuka i gde ih ima
Ja se ukocila na konturu...@tema: ja imam kontur jastuk, doduse, ne Dormeo vec stariji model i meni super odgovara jer se kocim na onim obicnim perjanim jastucima
eee, tako i ja reagovala kad mi rekli cenu![]()
..obrati paznju na "OD 75 000"..
..to su verovatno oni za dechije krevece..![]()
Nisam sigurna ali mislim da se samo ta prostirka od pene ne isplati kad uzmes u obzir koiliko kosta prostirka a koliko dusek, tj. da je bolje onda kupiti dusek ko covek i spavati na tom Dormeu ako si odlucila. Moja majka muku muci sa kicmom i kupila ga je prosle nedelje pa sad jos ne znam da li deluje ali kad sam bila kod nje ja ga pipnem a ono za moj ukus mekano. Tako da, Hellen mozda ce tebi bas i da odgovara. Ja imam neki kvalitetniji dusek ali ne znam koje marke i prilicno sam zadovoljna, i glasam za tvrdje.
Живим у двособоном стану - једно је дечија соба, друго дневна, а ја морам да спавам у дневној.Зато нема могућности за класичан кревет са мадрацем, него имам неки клик-клак лежај који ми је мало тврд за сапвање. Зато питам за ту простирку.
![]()
Што?ову тему ко да је поставио јеленчо, да ли је бољи тврд или мек, широк или дуг, шиљат или туп...
ал добро пошто се ради о кревету, тзв. постељи, гласам за тврдђу подлогу и мањи јастук.
није ми јасно како спавају људи на 2 велика, мека јастука.