Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Veliki deo život spavah skoro na dasci ,imao problema sa kičmom i ok mi je mnogo bolje nego mek dušek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја некако навикла на мек, мада сви кажу да је бољи тврд.
Е, откад сам купила нови кревет стално се будим са боловима у леђима јер је много тврђи од претходног а мени то не одговара.
Па хтедох да вас питам имате ли искустава са оним анатомским душецима, јастуцима или простиркама од ''мемори пене'' који се у последње време често рекламирају.
Била сам на некој Вулмарк промоцији, све оно лепо изгледа, али цијенааа - ситница!
Гледала сам мало и те Дормео керефеке, али не знам исплати ли се дати паре за анатомски јастук или, рецимо, простирку од ''мемори пене''...
Користи ли неко те артикле и да ли сте задовољни?
Kupovala sam dusek pre nekih godinu dana po principu "pokazite mi koji su najtvrdji". I izabrala sam najtvrdji od najtvrdjihPrvih dana sam se privikavala pa je bilo i malo bolova ali sad ga ni za sta ne bih menjala. STo se tice jastuka i tu volim tvrdje, vec duze vreme koristim neki koji ima u sredini za glavu ispupcenje pa ide kao udubljenje a sa strane je izdugnut tako da bas odgovara da se nasloni glava. Al sam objasnila
![]()
Jel moze nesto vise o ovome, kako to mogu da se naruce Ikeini proizvodi?sajt ti pomaze da odredis koja vrsta duseka ti treba.
narucivanje IKEA proizvoda nije nikakav problem, brze stigne i jeftinije je od mnogih lokalnih!!!
i kod nas postoje oni skupi duseci od par hiljada evra,
Dusek se ne kupujea vala ni ne odreduje preko sajta.sajt ti pomaze da odredis koja vrsta duseka ti treba.
narucivanje IKEA proizvoda nije nikakav problem, brze stigne i jeftinije je od mnogih lokalnih!!!
i kod nas postoje oni skupi duseci od par hiljada evra,
Mi trenutno koristimo neke niške jastuke.
Mozda ce Mileva bolje umeti da kaze ako ne procitacu etikete.
napiši naziv tih niških jastuka i gde ih ima
Sad cu da skinem navlake da vidim sta pise![]()
Pa ako ima ista javicu.
Ima Ikea i kvalitethih prozivoda, ovi novi Sultan duseci su svakako jedni od njih, a nisu bas ni jeftini...Dusek se ne kupujea vala ni ne odreduje preko sajta.
Dusek se proba pre upotrebe .
Nikad ne bi kupila na nevidjeno takvu stvar.
Osim toga opste je poznato kog kvaliteta e Ikea i smatram da se stvar kao dusek tamo ne kupuje.
Cena ne treba da bude odrednica za kupovinu duseka ...bar ne ako iole volis svoju kičmu .
Dusek se ne kupujea vala ni ne odreduje preko sajta.
Dusek se proba pre upotrebe .
Nikad ne bi kupila na nevidjeno takvu stvar.
Osim toga opste je poznato kog kvaliteta e Ikea i smatram da se stvar kao dusek tamo ne kupuje.
Cena ne treba da bude odrednica za kupovinu duseka ...bar ne ako iole volis svoju kičmu .
Koliko sam ja razumeo, letvice su vise zbog fleksibilnosti, ne zbog disanja duseka.letvice- dusek dise![]()
Spavam na najtvrdjem i najjeftinijem IKEA duseku (i ja sam, kao techduk, uradila onaj njihov proracun: kolika kilaza "pada" na dusek itd.)... do ovih zdravstvenih nisam ni dobacila, jer sam smrzla kada sam videla cene ... radije bih spavala na podua za jastuk mi je svejedno... iako se najbolje osecam kada spavam bez jastuka.
Pazi da se ne ugusisjastuk mi sluzi da se prekrijem preko glave kada ljubica pocne da hrce)) znaci, mora biti perjani
Гледала сам мало и те Дормео керефеке, али не знам исплати ли се дати паре за анатомски јастук или, рецимо, простирку од ''мемори пене''...
Ја некако навикла на мек, мада сви кажу да је бољи тврд.
Е, откад сам купила нови кревет стално се будим са боловима у леђима јер је много тврђи од претходног а мени то не одговара.
Па хтедох да вас питам имате ли искустава са оним анатомским душецима, јастуцима или простиркама од ''мемори пене'' који се у последње време често рекламирају.
Била сам на некој Вулмарк промоцији, све оно лепо изгледа, али цијенааа - ситница!
Навикла да спавам на тврдом, и одувек волела само тврд!
Али, ја имам неки ортопедски душек са дуплим пуњењем већ пар година, није улегао ни милиметар!
Чула сам све најбоље о Дормео душецима, али их нисам пробала.
Obezbedi sebi tvrd,bices uvek zadovoljna i nikad nece glava da te zaboli.Garantovano!
potpuno off topic ali ne volem stvari koje se prodaju preko tv shopa.
i koje je smislila NASA ili Rusi...
vezano za temu, verujem da navika i godine imaju uticaja
ali ljudima nikad ugoditi
evo, npr "neke" forumašice poseduju netapaciranu liniju
a onda se čude što im je dušek tvrd![]()
Али леђа хоће....![]()
Nece duso ako lezis na stomaku,zdravo za kicmu.lepo kaze izreka:Tvrd u spavacoj sobi,mir u kuci.Zena zadovoljna,odmorna,nema migrene...nista joj ne fali ,samo leprsa i pevusi po kuci.
Provereno u praksi,nista na rec ne verujem.
![]()