Тврд или мек?

Nece duso ako lezis na stomaku,zdravo za kicmu.lepo kaze izreka:Tvrd u spavacoj sobi,mir u kuci.Zena zadovoljna,odmorna,nema migrene...nista joj ne fali ,samo leprsa i pevusi po kuci.
Provereno u praksi,nista na rec ne verujem.
:cmok::gace::zag::manikir::ok:

Ја чула да кажу:,,И лабави може да забави!''

Ааааааа, о душеку је реч! Е, ту сам већ одговорила...
 
Писала сам већ о овоме на Адаптацији, али могу поново.

Цео живот сам сам спавала на каучу и било ми је доста тога. Одлучила сам да коначно купим поштен кревет и поштен душек. Тражећи душек, легала сам на буквално сваки изложени душек у граду и на крају се одлучила на један од првих које сам пробала - Симпов душек од мемори пене са језгром од кокосовог лишћа. То ми је био најудобнији душек и удобнији чак и од Дормеа, који сам такође пробала, а скупљи је. То је тврд душек, идеалан је за брачни кревет, јер меморијска пена не преноси покрете, тј. ако се један партнер помера, неће се угибати душек испод другог.

Узели смо и Симпове јастуке од меморијске пене, задовољни смо и њима.

Дормеом као фирмом нисам задовољна. Имам ону неку њихову ћебад, чим смо их купили, поруб се опарао на неколико места, а после неколико месеци коришћења, пуњење испада и формира грудвице на површини. Такође, пар људи ми је рекло да њихови јастуци од пене смрде.:think:
 
Такође, пар људи ми је рекло да њихови јастуци од пене смрде.:think:

Ja imam dormeove jastuke i ne bih rekla da smrde. Ali ja na njima ne mogu da spavam. Prve nedelje kada sam ih koristila, svako jutro sam se budila sa bolovima u vratu i vratnom delu kicme, a posledica - uzasna glavobolja tokom dana.

Mada moram da ih pohvalim. Imamo ih vec godinu i po dana i cak ni onaj koji moj muz koristi uopste nije promenio oblik. Isti je kao kad smo ga kupili.
 
Naš prijatelj radi posao koji zahteva celodnevno sedenje, strašno pati od bolova u leđima, posebno
u vratnom delu... Pritom, spava na nekoj krntiji od kreveta, koji super izgleda ali je užasno neudoban..
Kupili su tu prostirku, kako kaže, drugi je čovek, izuzetno je udobno za spavanje...

Mi imamo par Dormeo jastuka, ja ne koristim jer nisam navikla a ni pokušala da se naviknem, ali zato
mm već godinama ne želi drugačije jastuke, kaže da ga manje boli glava od kada spava na njima...
 
Хвала. :D Погледала сам!

И даље ми некако у глави она Дормео простирка.... Сачекаћу још пар недеља да видим како ћу стајати са финансијама, па ћу је можда узети....(немам услова за мадрац, спавам у дневној соби).
 

Back
Top