Tužilaštvo neće dozvoliti Šešelju da ode iz Haga

Ubistva u hrtkovcima? Oćešreć ubistvo.Drugo za toga ne možeš osuditi većsamo nagađati.osuditi sa dokazima ne,a pretpostavke nisu dokazi.

Više od 15 godina? Koliko tvoj gotovina onda treba da dobije za 2500 ubijenih civila ,i 250000 proteranih u etničkom čišćenju nazvanom udruženi zločinački poduhvat?
Dobio je24 a znamo da će bitismanjeno.Stoga ne buditoliko licemjeran već realan bar po nekad hrvatu!

Ti maltene izejdnači šešeljevu krivicu i dookaze protiv njega sa dokazima protigv gotovine i tolikim brojem žrtava koji su u hilajadama veće kod vašeg generala...

umesto štosi usporedio sa plavšićkomdeder ti licemjerni stvore poredi šešlja sa optužbom gotovine...pa onda lupaj!

..da imalo mislis,nebi mi postavio ovakvo pitanje..Seselj ima identicnu optuzbu kao Plavsicka..u dlaku+ ubojstvo...a sad ti misli..i ostavi se Gotovine..to je poseban slucaj...

Управо у поређењу са пресудом готовини и тежини удруженог злочиначког подухвата,броју мртвих,и стотине хиљада протераних максимум за шешеља може бити 10 година али наглашавам максимум.Па и самом суду је јасно да за шешеља немају ни приближне основе као за готовину,па сада измишљају нове териме као што је на пример "етничко омаловажавање"

хехехе

sta im to sada znaci? :eek:

..heroj,ko i taj tvoj na slici...Seselj je u prvom redu pseto rata,huskac,licemjer,covjek koji bi preko kruha do pogace,karijerist sugavog mozga i bolesnih kompleksa,nalogodavac...sjeti me ako sam sto zaboravio !!!

Лицемер неког назове лицемером?

У реду а шта је онда готовина?

шешељ је како суд наводи наводио људе не српске наицоналности на премештај,где су они који су отишли разменули некретнине и наставили мирно да живе под кровом који је њихово власништво.
не оправдавам то али и сам мораш признати да је то бинго наспрам пола милиона срба из хрватске који су остали без огњишта,и који су удружено протерани што говори звучни запис туђмановог говора.

Тако да....

О чему ти то причаш Хрват?
Ти неког назовеш лицемером?
Не треба много да размишљаш само упореди цифре готовине,2500 мртвих,250000 протераних...

Све ти јасно.Шешељ је већ предуго у затвору,и ово ће бити преседан свакако јер ће човек бити осуђен за термине "етничко омаловажавање,гледање хрвата испод ока,цинизам према хрватима..."

хехехе

..Biljana Plavsic je dobila 11 godina za progone na politickim,rasnim i vjerskim progonima..Seselj ima isto to + ubistva u Hrtkovcima...ispod 15 godina ne moze dobit..samo vise..
Seselj je bio u opoziciji, nije bio u funkciji i nije mogao da izda naredjenja koja su morali biti izvrsavani. Nemojte zaboraviti da se Seselju sudi za verbalni delikt. Nije on imao nikakvu moc da ista organizuje (ne vise od bilo koje druge osobe / javne licnosti).

..da imalo mislis,nebi mi postavio ovakvo pitanje..Seselj ima identicnu optuzbu kao Plavsicka..u dlaku+ ubojstvo...a sad ti misli..i ostavi se Gotovine..to je poseban slucaj...

Да се оставимо готовине? неће моћи,управо у поређењу са његовом казном можемо говорити отприлике о евентуалној казни против шешеља и њеној дужини трајања...

Исто као например у криминалитету,када судија одређује казну за тешке крађе,где се има у виду наравно колико је "тешка",материјална штета,новчана добит...тако и овде постоје разлике у ртаним злочинима по којима се одређује и дужина казне!!!

Ако је готовина осуђен 24 године (а сигурно ће после жалбе бити смањено на максимум 20 година),за убиство 2500 срба и протеривање минимум 250000 Срба,онда у овом штосада набацују шешељу (етничко омаловажавање,подстркивање на премештај становништва...) јасно је да шешељ треба да добије барем 5 пута мању казну.

А он је већ скоро одлежао девет година...

Стога то уопште није сразмерно у погледу са готовином!!!

Па нормално је да успоређујемо,да је Шешељ мање крив ако је и напујдао неког да се убије један хрват у Војводини,и преместе други хрвати из Војводине (у том премештању су лепо заменули куће,нисуотерани преко ноћи ко у олуји и бљеску) него зликовац у удружено мзлочиначком подухвату који је побио 2500 и протерао 250000 срба!!!!!!!

Само реално.Дакле гледано на доказе против готовине,шешељ је невин дечко.

posrbljeni Hrvat ..prodo veru za večeru.....šta reći o takvom čovjeku...pičqetina...:hahaha:

шешељ је из породице Шешлија из села роваца под ловћеном,који су у херцеговни отишли због крвне освете и променули као многи тада презиме тј изменули га,отуда презииме из шешлија прелази у Шешељ.
Толико о товјим лажима.

шешељ је из породице Шешлија из села роваца под ловћеном,који су у херцеговни отишли због крвне освете и променули као многи тада презиме тј изменули га,отуда презииме из шешлија прелази у Шешељ.
Толико о товјим лажима.

zelena si ti devojčica za mene zelena...:hahaha::hahaha:.iako se predstavljaš kao policajac...:hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:
Što se tiče šešeljevog porijekla tu ću da vam kažem onako kako jes,jer sam lično rođen u Crnoj gori kaosvi moji preci,i vrlo dobro poznajem prezimena u Crnoj gori.
Ono što ću vam navesti je zapisano u knjige i tu priče nema!

kada dođemo do slova Š i prezimena šešelj stoji sledeće:
Šešelj, vidi: Šešlija

To nam ukazuje da pogledamo prezime Šešlija,od čega je u stvari nastalo prezime šešelj.

Ajde da pogledamo...
Šešlija, Bratoč, Podosoje, Kukolju, Sudžumu i Bilećima (Nevesinje), Miruše (Nikšić), ranije Milobratović pod Trebjesom (Nikšić), kao: Papić = Šešelj
Šešlija selo Rovci u crnoj gori koji svi slave slavu Sv Luku,što je inače i krsna Šešeljova slava.

Eto kako je promenjeno Šešlija u šešelj što zbog krvnih osvjeta u Crnoj gori i iseljavanja,nije bio redak slučaj.Stoga manite se baba i žaba.Mi iz crne Gore dobro znamo oklen je šešelj i ko je i što je...

Sada sudija objašnjava terim "etničko omalovažavanje",da je to jer je šešelj Hrvate nazvao ustašama a Muslimane Balijama što je kako kaže veoma ružno i pogrdno!!!!

O bože mili....eto zašta će na kraju sve da odgovara kad nemaju zločine i ubistva 2500srba i proterivanje 250000 srba kao što to ima gotovina u udruženom zločinačkom poduhvatu!!!

pišurija :D:D:D

Što se tiče šešeljevog porijekla tu ću da vam kažem onako kako jes,jer sam lično rođen u Crnoj gori kaosvi moji preci,i vrlo dobro poznajem prezimena u Crnoj gori.
Ono što ću vam navesti je zapisano u knjige i tu priče nema!

kada dođemo do slova Š i prezimena šešelj stoji sledeće:
Šešelj, vidi: Šešlija

To nam ukazuje da pogledamo prezime Šešlija,od čega je u stvari nastalo prezime šešelj.

Ajde da pogledamo...
Šešlija, Bratoč, Podosoje, Kukolju, Sudžumu i Bilećima (Nevesinje), Miruše (Nikšić), ranije Milobratović pod Trebjesom (Nikšić), kao: Papić = Šešelj
Šešlija selo Rovci u crnoj gori koji svi slave slavu Sv Luku,što je inače i krsna Šešeljova slava.

Eto kako je promenjeno Šešlija u šešelj što zbog krvnih osvjeta u Crnoj gori i iseljavanja,nije bio redak slučaj.Stoga manite se baba i žaba.Mi iz crne Gore dobro znamo oklen je šešelj i ko je i što je...

sta Hrvati znaju o necijem poreklu? da znaju vise od pola njjih bi se izjasnjavalo kao Srbi

Back