Tužbalica Mica

@mačka zagrebačka
:sad2:
Došao sam jutros na posao u prvu smjenu poslje tri mjeseca.
Sjeo sam na stolicu i bocnula me iglica.
Promijenio sam stolicu i osjetio neki "krc" ispod sebe...neko stavio kokošje jaje...
Sumnjam na @Serafim 00 i na onu nevaljalicu @neoplanta again da me zafrkavaju...
Imaš neke ideje, ili je to rvoje maslo?
;)

:nono2: nemam ideje :rumenko: samo mi nije jasno kako si uspio zaobiči onu koru od banane na podu i flaks koji je rastegnut na putu do stolica :think:

@Serafim 00 @Pinocchio @mačka zagrebačka i girls kompani
Sad sam vas vodila na rekreativnu i nikad više.
evo šta su radile, serafim se dosetila prva a i ko bi drugi
Horsing Around Shaun The Sheep GIF by MOODMAN
Nikad od nas ozbiljne đece biti neće :cool:
Imamo novog učenika ponašajte se kao da ste normalni bar neko vreme
@bernardo dobrodošao u 7-2
stavićemo te da sediš pored @Pinocchio ona je mirna učenica
Ove gore bože sačuvaj al dobro sad
Ako ti treba neka pomoć obrati se bilo kada, razredna Neo.💙

...kao da smo normalni bar neko vreme :zcepanje: Teeeško!
Ispod mirne sto đavola... :zper: Bernardo, sve ću ja potanko da ti objasnim! Ništa se ti ne brini!

Важи, разредна, хвала вам. @Pinocchio ако не будем нешто знао договорићемо се како да ми помажеш

Naravno, kao da sam brat Bing :andjeo:

ne znam za domaći ali predobra stvarčica :rumenko: i kad nastavnica kaže da ce je slog strefiti od nas morate znati da to nije istina :nono2:
njihove generacije prošle su posebnu obuku i imale predmet Ništa nas ne smije iznenaditi tako da se mi slobodno možemo igrati :zurka:

A mene vodili na klackalice i tobogane... e živote lutalico šta sam ja propustila... Nadam se da nije kasno... Razredna, vodite li nas u neki park sa ovakvim ljuljaškama? Treba nam ideja za domaći :cool:

A mene vodili na klackalice i tobogane... e živote lutalico šta sam ja propustila... Nadam se da nije kasno... Razredna, vodite li nas u neki park sa ovakvim ljuljaškama? Treba nam ideja za domaći :cool:

to cemo na nekoj ekskurziji, nisam sigurna da bi razredna mogla ispratiti događanja pa bolje da pustimo da mirno zaspu a mi ćemo onda :tajna:

Back