Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.028
И гори...Jesu svi ovakvi ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И гори...Jesu svi ovakvi ?![]()
intimiziranje sa službenim licem Nije dozvoljeno dok je na zadatku.
Ah te forumske ljubavi ja sam se bila jednom udala na jedan dan za Manga Hiluxto i ja kazem
ali moja prva velika forumska ljubav Dee![]()
možeRazredna, jel mogu ja da izađem sa poslednja dva časa, imam probu folklora ?
I sutra ću možda da kasnim prva dva... moram da ispeglam nošnju za koncert![]()
sjecam se, dobro si izdrzala i taj jedan dan obzirom na to da je i taj dan za ruca pojeo svemoguće vrste luka u XXL količinamaAh te forumske ljubavi ja sam se bila jednom udala na jedan dan za Manga Hilux![]()
Pa nismo se mi ljubilisjecam se, dobro si izdrzala i taj jedan dan obzirom na to da je i taj dan za ruca pojeo svemoguće vrste luka u XXL količinama
"Samo" ste se malo udaliPa nismo se mi ljubili
mi smo se samo udali![]()
Pa nismo se mi ljubili
mi smo se samo udali![]()
Novi momenti...Nisam upućena ko ima lisice, ko drži papagaje, ko jaše "konjeve", ko vija bikove...samo zezaj, preferiram onog jednog s lisicama![]()
Novi momenti...Nisam upućena ko ima lisice, ko drži papagaje, ko jaše "konjeve", ko vija bikove...
Helppppppp, ko je taj?
Zna li ti Tab za njega?![]()
Ja sam htela špenadlu da stavim, ali mi neo nije dala...@mačka zagrebačka
Došao sam jutros na posao u prvu smjenu poslje tri mjeseca.
Sjeo sam na stolicu i bocnula me iglica.
Promijenio sam stolicu i osjetio neki "krc" ispod sebe...neko stavio kokošje jaje...
Sumnjam na @Serafim 00 i na onu nevaljalicu @neoplanta again da me zafrkavaju...
Imaš neke ideje, ili je to rvoje maslo?
![]()
Ja razmišljam kako sada u prvoj smeni?@mačka zagrebačka
Došao sam jutros na posao u prvu smjenu poslje tri mjeseca.
Sjeo sam na stolicu i bocnula me iglica.
Promijenio sam stolicu i osjetio neki "krc" ispod sebe...neko stavio kokošje jaje...
Sumnjam na @Serafim 00 i na onu nevaljalicu @neoplanta again da me zafrkavaju...
Imaš neke ideje, ili je to rvoje maslo?
![]()