- Poruka
- 20.850
Zašto greška?
Njemačka je svoje platila odma nakon poraza.
Više nitko nema prava da bilo šta traži od Njemačke na osnovu nacističkog perioda.
To je prošlo svršeno vrijeme.![]()
АЛИ НДХ-а........................НИЈЕ!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto greška?
Više nitko nema prava da bilo šta traži od Njemačke na osnovu nacističkog perioda.

yebote svaku temu morate da userete sa velikim slovima , prijavama i urlikanjima za ban![]()
Tehnički posmatrano, za ovakav post zaslužio si ban!!!TRAŽIM ZATVARANJE TEME JER IDE U SMIJERU PLJUVAČINE I SVADJE

..kako bi se ti osjecao kad bih ja nazivao Srbiju..četničkom..drzavom...

Ја би заиграо од среће

..naravno ..kad je sam postavljac teme..namjerno nazvao Hrvatskom ..NDH..azijom..
to su urbane legende , em je u to vreme rahmetli Tuki Grobar jos bio ********* i partizan koji je rokao ustase po Blajburgu , em sto se niko u to vreme ne bi usudio da jugoslovenskom i armijskom klubu stavi skroz crne dresove ,po uzoru na ustase ili italijanske fasisteЛик са твог аватара је захтевао да дрес ФК. Партизана буде црне боје. Не са белим пругама који је усвојен, што је њега емотивно погодило.
АЛИ НДХ-а........................НИЈЕ!!!![]()
..naravno ..kad je sam postavljac teme..namjerno nazvao Hrvatskom ..NDH..azijom..
Лик са твог аватара је захтевао да дрес ФК. Партизана буде црне боје. Не са белим пругама који је усвојен, што је њега емотивно погодило.

Ја би заиграо од среће
![]()
..Bilo bi mu drago. Hebote, al ne vidiš da su svi ravnogorci osim par izuzetaka.
Zašto greška?
Di si ti Sinji Srbine! Ziv li si?
Pa nije ni Srbija, iako je isto tako bila marionetska tvorevina u WW2 kao i NDH.
U Srbiji je pobijeno blizu 20.000 Židova.
Možda ih nisu lično Srbi ubili, ali ih je srpska milicija privodila Njemcima, pa tako i oni snose veliki dio krivice.

kakve veze ima , nije ni poljska placala ostetu za geto na njenoj teritoriji iako su strazari bili Poljaci ,a drugo Italija nije prekidala drzavni kontinuitet pre i posle rata i isto je spadala u porazene sile kao i Nemacka samo sa mnogo blazim posledicamapovodom nekih potpuno smesnih replika na temu:
ne. nema u ovome niceg cudnog i stranog medjunardnom pravu. upravo suprotno, hrvatska je jedina drzava koja nije isplatila ratnu stetu u vidu kompenzacija logorasima i moralnih kompenzacija za ono sto se na njenoj teritoriji desavalo posle proglasenja NDH. pravno eliminisati novim ustavom naslednost u smislu ovakve odgovornosti - to nije u kompetenciji hrvatskog ustava vec medjunarodnog prava. tako da, strpite se malo, nije prijatno to znamo, ali takva je procedura, platili su i italijani, iako su bili pametniji 1943, vama je trebao blajburg da biste konacno shvatili na cijoj ste strani...
Pa nije ni Srbija, iako je isto tako bila marionetska tvorevina u WW2 kao i NDH.
Možda ih nisu lično Srbi ubili, ali ih je srpska milicija privodila Njemcima, pa tako i oni snose veliki dio krivice.
Наравно поносан ево ја пристајем да ме увек зовеш четником ,..naravno ..kad je sam postavljac teme..namjerno nazvao Hrvatskom ..NDH..azijom..
Наравно поносан ево ја пристајем да ме увек зовеш четником ,
Питање је како би се ти осећао да те зовемо усташом?
Jesam, jesam. Šta ima kod tebe u rodnoj grudi?
Наравно поносан ево ја пристајем да ме увек зовеш четником ,
Питање је како би се ти осећао да те зовемо усташом?

kakve veze ima , nije ni poljska placala ostetu za geto na njenoj teritoriji iako su strazari bili Poljaci ,a drugo Italija nije prekidala drzavni kontinuitet pre i posle rata i isto je spadala u porazene sile kao i Nemacka samo sa mnogo blazim posledicama