Halo travel, najbolja i najusluznija agencija u Nisu!!! Moje iskustvo s njima je na nivou chiste 10-ke! Organizacija nove godine 2009, na Ohridu je bila vrh!!! Ljudi svaka Vam chast!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Trotter
Ja cenim tvoje postove, praviljno razmišljaš i vidi se da si putovao....
Ali.....u ovom slučaju moram da te ispravim, ili bolje rečeno da kažem nešto i iz mog ugla.
1. Vi za 1000 evra (vas troje) ne možete stići tamo. Čak i da uspete da nađete neke povoljne karte, opet ste na istom. Pritom, nemojte zanemariti transfer sa/do aerodroma, koji je uvek značajna stavka.
2. Tačno je da agencije imaju popunjenost čartera 85% (inače mogu samo da se ubiju), ali uzmi u obzir rizik svega toga....Plaćanje aviona fiksno (termin: puno za prazno), isto tako zakup smeštaja po tom principu....plaćanje unapred....ŠTA ako se nešto desi, nema veze šta.....zarazna bolest u Maroku....neki novi rat....kriza....ubiju nam ponovo premijera.....
Nije to tek tako....ja kao dugogodišnji radnik u turizmu to tako gledam.....
P.S. Ipak sam sretan što sam otišao iz branše
Da li neko ima iskustva sa agencijom Spirit travel? Moze li o njoj nesto da mi kaze?
Pozdrav svim forumasima.
Po mom iskustvu najbolji su Kontiki i Sabra.
Ubedljivo najveci bezobrazluk i neprofesionalnost sam videla kod agencije Trim Travel koja je organizovala ekskurziju Filoloske gimnazije i decu smestila u hotel Ilion u Atini. Hotel je na trgu Omonia, poznatom po prostituciji, narkomaniji i sl. a hotel ima i direktora ili vlasnika koji je 2 noci pijan - vrlo pijan - napadao, vredjao decu i profesorke (recima izgazicu vas, zaklati, vi ste za mene komarci i sl.) Agencija odbacuje svaku odgovornost - kazu oni nisu znali to...pa zar nije njihov posao da znaju gde smestaju decu!
Pomenuti hotel jeste bio (ne znam sada) steciste prostitutki i dilera drogom.Davno,sam zvao prijatelja da pitam da mi rezervise na omoniji i odvratio me od tog hotela a kada sam prosao pored njega,,,bilo mi je jasno..tu prostitutke i dileri imaju dogovor sa vlasnikom i placaju mesecno kiriju.uzas je bio...sada,vidim na nekom sajtu da su ga malo uljudili.Sad,mozda je i agenciji "uvalio" lokalni agent. A koliko nije lako agencijama evo primera: dobija agencija poziv od skole da dostavi ponudu za ekskurziju.ucinim uslugu,pozovem gr agenciju u solunu i ljudi za dan poslase ponudu za 70 djaka: hotel 3***,pun pansion za 4 nocenja,izlet sa vodicem na olimp,drugi dan izlet sa vodicem na meteore,treci dan izlet sa vodicem u solun i katerini,placene sve ulaznice(muzeje,diskoteke).cak i lokalni vodic govori srpski jezik.grci nam ponudise cenu za sve to od "X" evra."Neko" diskretno javlja agenciji "ako mislite da uzmete ekskurziju,ponuda ne sme da predje "Y" evra"..(znaci: prevoz klimatizovanim autobusima,voznja po grckoj na izlete,vize,osiguranje,smestaj,ishrana,vodic,ulaznice...). Obzirom,da dosta nas ima decu....sta mislite,koliko je ponudio grk po uceniku a koliko je "sugerisano" da treba da bude? X=? Y=?
Postoji posebna tema o Kritu i tamo ćeš dobiti sve potrebne odgovore (nadam se).Pozdrav svima!
Momak i ja ovog leta idemo na Krit, odlučili smo se za Retimno. U uži izbor su ušla 3 hotela: Liberty, Brascos i Olympic, sva tri su u centru grada, pa ako neko ima bilo kakvo iskustvo ili zna nešto o njima, bila bih zahvalna da mi to i napiše.
Takodje, svaka rečenica o Retimnu - pohvala, nedostatak, savet, je dobrodošla!
Hvala unapred!![]()
Ja sam zadovoljna Argusom, sa njima sam putovala u Bugarsku, Tunis, Egipat i Tursku.
I uvek cu ih izabrati - definitivno, imaju najpovoljnije aranzmane!