TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je jolly agencija u koju treba imati najvise poverenja. Vise puta sa putovao sa njom i nisam imao problema.

E, na to sto se ima poverenje samo u agencije koje se najvise reklamiraju, oni i hvataju. Uporedite njihove cene za IDENTICNE aranzmane sa nekim drugim agencijama i videcete...Mi smo isli u Istanbul za novu godinu 2007. 5 dana, preko druge agencije (necu sad da je pomenem, da ne bi ispalo da radim za njih) i cena je bila 50E visa preko Jolly-a.
A o Odeonu da i ne govorimo... Prosle godine su odrali ljude sa nama u hotelu za ,cini mi s,e 130E!!!!. U pitanju je Zakintos, avionom.Mi smo opet isli preko iste agencije kao i za Istanbul:)

E, na to sto se ima poverenje samo u agencije koje se najvise reklamiraju, oni i hvataju. Uporedite njihove cene za IDENTICNE aranzmane sa nekim drugim agencijama i videcete...Mi smo isli u Istanbul za novu godinu 2007. 5 dana, preko druge agencije (necu sad da je pomenem, da ne bi ispalo da radim za njih) i cena je bila 50E visa preko Jolly-a.
A o Odeonu da i ne govorimo... Prosle godine su odrali ljude sa nama u hotelu za ,cini mi s,e 130E!!!!. U pitanju je Zakintos, avionom.Mi smo opet isli preko iste agencije kao i za Istanbul:)

OK. Sad nam kaži ime agencije, da putujemo i mi jeftinije :D

Da li je neko čuo za "NUS travel&services"? Od kada radi ta agencija, da li je članica YUTE i ima li neko iskustva sa njima? Hvala unapred.

http://www.nusbg.com/
Ево ти линк, па ишчитај.
Нисам до сад чула за њих, али овде свраћају многи, можда неко има искуства... :)

Nemoj se zavaravati time da je Kon Tiki najbolja agencija. Imaju i oni velikih propusta u radu. Oni su najskuplji. Dobre su i sledeće agencije:
1. Argus tours, Beograd
2. S.A.B., Beograd
3. Contours, Novi Sad
4. i sl.

Bravo , lepo kazes Kontiki i Jolly su ne skuplji od ostalih nego preskupi, sve ove manje su puno povoljnije od njih
http://www.navidiku.rs/Novi-Sad/grad/16/kategorija/146/podkat/526/Turističke agencije iz novog sada
i iz beograda
http://www.navidiku.rs/Beograd/grad/1/kategorija/21/podkat/79/Turisticke agencije
a pored ovih manjih od vecih je zaista povoljan Argus i imao ssam lepa iskustva sanjima, a sto se tice S.A.B.-a vise puta sam se lomio gde cu i preko koga da putujem i skoro uvek su mi bili u uzem izboru, ali se nissam nikad na kraju odlucio za njih :)
E sad da li je to maler za mene ili za njih???
zaista neznam, valjda cu jednom i preko njih ici :)

Htela bih da dodam da sam ove godine putovala sa kontikijem i da nisam zadovoljna.
Prvo vodica sam videla samo jednom. onda mnogo su skupi, i najbitnije ostali su mi duzni 40E. a na kraju boravka je celoj grupi bila obecana soba preko dana kako bi mogli da se presvudemo okupamo... i zeznuli su nas. samo ljih dvoje su dobili jedva ali su morali da dodatno plate...
ehhh. begajte od njih. trazite neke druge, preskupisu!!
pozz
Ja sam isao vise puta preko Kontikija i uvek je sve bilo kao sto smo se dogovorili.
Ta soba, o cemu ti pricas je stvar da li ce hotel dati tu sobu ili ne. Svugde u svetu je normalno da moras napustiti sobu pre 12h.
Sa Kontikijem sam isao i na "bliza" putovanja(Egipat, vise puta) i na interkontinentalna. Planiram i dalje da idem preko njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back