kamili
Zainteresovan član
- Poruka
- 389
Mislim da je jolly agencija u koju treba imati najvise poverenja. Vise puta sa putovao sa njom i nisam imao problema.
Osim onih koji su isli u Tursku preko njih pa dobil hotel koji se jos nije izgradio ...horor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je jolly agencija u koju treba imati najvise poverenja. Vise puta sa putovao sa njom i nisam imao problema.

E, na to sto se ima poverenje samo u agencije koje se najvise reklamiraju, oni i hvataju. Uporedite njihove cene za IDENTICNE aranzmane sa nekim drugim agencijama i videcete...Mi smo isli u Istanbul za novu godinu 2007. 5 dana, preko druge agencije (necu sad da je pomenem, da ne bi ispalo da radim za njih) i cena je bila 50E visa preko Jolly-a.
A o Odeonu da i ne govorimo... Prosle godine su odrali ljude sa nama u hotelu za ,cini mi s,e 130E!!!!. U pitanju je Zakintos, avionom.Mi smo opet isli preko iste agencije kao i za Istanbul![]()
mene je odusevila novosadska agencija navigator.isli smo sa njima na jednodnevni izlet za budimpestu.sve je bilo super,a vodic je nosila sitne kolace i nudila po autobusu,a kasnije je svakome sipala casu vina.osecala sam se kao u avionu.

OK. Sad nam kaži ime agencije, da putujemo i mi jeftinije![]()

Agencija je Follow me...Ne kazem da je sve kod njih jeftinije, verovatno su neki aranzmani i skuplji, ali mi uvek pregledamo sve ponude i vec nekoliko se puta desilo da su bas oni bili najpovoljniji ili prosto imali termin koji nama najvise odgovara![]()

Da li je neko čuo za "NUS travel&services"? Od kada radi ta agencija, da li je članica YUTE i ima li neko iskustva sa njima? Hvala unapred.

Nemoj se zavaravati time da je Kon Tiki najbolja agencija. Imaju i oni velikih propusta u radu. Oni su najskuplji. Dobre su i sledeće agencije:
1. Argus tours, Beograd
2. S.A.B., Beograd
3. Contours, Novi Sad
4. i sl.

Ja sam isao vise puta preko Kontikija i uvek je sve bilo kao sto smo se dogovorili.Htela bih da dodam da sam ove godine putovala sa kontikijem i da nisam zadovoljna.
Prvo vodica sam videla samo jednom. onda mnogo su skupi, i najbitnije ostali su mi duzni 40E. a na kraju boravka je celoj grupi bila obecana soba preko dana kako bi mogli da se presvudemo okupamo... i zeznuli su nas. samo ljih dvoje su dobili jedva ali su morali da dodatno plate...
ehhh. begajte od njih. trazite neke druge, preskupisu!!
pozz