TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znas kako perla vazi za jednu od jacih samim tim boljih agencija..ne da ih hvalim boli me uvo ali imao sam priliku pomerati termin zbog povrede koliko se secam odeon agencija..i u prici da li vracaju novac..i koji % zadrzavaju rekose da ni smrt nije opravdanje da oni ispastaju posto ne mogu prodati na vreme aranzman koji se potencijalno otkazuje..imaju oni i za to otkazivanje cenovnik u procentima u zavisnosti od dana pre samog putovanja..debili ali tako je..dok ne uzmu kesh sve super oblecu oko tebe..istog trenutka kad ti skinu s kartice druga je prica i prelaze na nove ovce..tek onda pregledaju dal je sva dokumentacija u redu i tek te onda smaraju i cimaju..odjednom ne znaju sve informacije i prebacuju na vodicha koji je prica za sebe kao i kad se stigne na zeljenu destinaciju gde ne snose nikakvu odgovornost

O Perla Tours-u imam samo reči hvale i preporučujem je svim svojim prijateljima.

Išla bih na zimovanje preko Odeon-a. Ovo otkazivanje o kome pričaš je bilo kod njih? Išla bih sopstvenim prevozom,ali me zanima da li je sve kako kažu što se smeštaja tiče?

Da li je neko još putovao preko Odeona?

Da li je neko putovao preko Elnos Tours-a iz Novog Sada? Kakva su iskustva i sl.

Елнос турс је по мом мишљењу изузетна агенција.
Све је до танчина уређено, љубазни водичи, поштовање договора, удобни аутобуси...
Све похвале за агенцију.
А искрено, претражила сам цео интернет пре него што сам отишла са њима, и нигде не нађох ниједну критику.

Иначе, колеге из средњих школа преко њих су водили ђаке у Грчку и исто се само похвално изражавају.

putovala bih za prag preko calypso tours-a jer su najpovoljniji.da li je neko isao sa njima za prag i interesuje me,posto oni nemaju svoju agenciju u novom sadu preporucili su mi maestral.da li ja onda putujem preko maestrala ili preko calypsa i ciji su vodici?mozda sam malo zbrkala pitanje.

Ako su ti oni preporucili tu agenciju, onda to znaci da je ta agencija sub-agent Calypsa i ti bi putovala po programu Calypsa sa njihovim vodicima;)

Kod nas ima dosta turistichih agencija koje imaju sasvim solidnu ponudu aranzmana i korektan odnos cene i kvaliteta usluge. Ja bih npr izdvojila Go2 travelling, jer sam letos sa njima bila na Zakintosu, i za NG u Krakovu. Odlicno su organizovani, bave se iskljucivo putovanjima za mlade, tj. party putovanjima. Tako da bih svima koji su uzrasta od 18 do 26/27 a vole dobru zabavu, preporucila Go2!

Postavio sam pitanje pre desetak dana na jednoj od donjih tema,ali kako nema odgovora da pitam na ovoj,cini mi se da je vise posecena.Koju agenciju biste preporucili za organizovanje grupnog letovanja za grupu dece sa roditeljima?
Ako neko ima iskustva sa agencijama koje vrse ovakvu vrstu usluga,i normalno kakva su iskustva.Mozete napisati i koju agenciju ne preporucujete.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back