Pohvalila bih Argus !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pohvalila bih Argus !
Znas kako perla vazi za jednu od jacih samim tim boljih agencija..ne da ih hvalim boli me uvo ali imao sam priliku pomerati termin zbog povrede koliko se secam odeon agencija..i u prici da li vracaju novac..i koji % zadrzavaju rekose da ni smrt nije opravdanje da oni ispastaju posto ne mogu prodati na vreme aranzman koji se potencijalno otkazuje..imaju oni i za to otkazivanje cenovnik u procentima u zavisnosti od dana pre samog putovanja..debili ali tako je..dok ne uzmu kesh sve super oblecu oko tebe..istog trenutka kad ti skinu s kartice druga je prica i prelaze na nove ovce..tek onda pregledaju dal je sva dokumentacija u redu i tek te onda smaraju i cimaju..odjednom ne znaju sve informacije i prebacuju na vodicha koji je prica za sebe kao i kad se stigne na zeljenu destinaciju gde ne snose nikakvu odgovornost
O Perla Tours-u imam samo reči hvale i preporučujem je svim svojim prijateljima.
Išla bih na zimovanje preko Odeon-a. Ovo otkazivanje o kome pričaš je bilo kod njih? Išla bih sopstvenim prevozom,ali me zanima da li je sve kako kažu što se smeštaja tiče?
Da li je neko još putovao preko Odeona?
jesam ja. sve reci pohvale![]()
Da li je neko putovao preko Elnos Tours-a iz Novog Sada? Kakva su iskustva i sl.
putovala bih za prag preko calypso tours-a jer su najpovoljniji.da li je neko isao sa njima za prag i interesuje me,posto oni nemaju svoju agenciju u novom sadu preporucili su mi maestral.da li ja onda putujem preko maestrala ili preko calypsa i ciji su vodici?mozda sam malo zbrkala pitanje.
Da li je neko putovao preko Elnos Tours-a iz Novog Sada? Kakva su iskustva i sl.