Turci prete Evropi

Ili kad smo unistili bugarsku vojsku u bici na Velbuzdu pa onda produzili u Trnovo, pa kad je cela vasa aristokratija molila naseg kralja Stefana Decanskog da pripoji bugarsku Srbiji i vlada obema zemljama, a on nije hteo jer mu niste trebali ni za sta? Bre, kakvi ste likovi, nece Srbi cak ni da vas anektiraju. :hahaha: :mrgreen: :per:

ja da sam na tvoje mesto bi se stideo da moja vojska pobegla zajedno sa kralj kroz albanske planine,gola i bosa:)
ali vi slavite i Kosovsku bitku,valjda slavje poraza je neka tradicija kod vas a?:)

Da, ali je vojska onda u povratku kuci unistila bugarsku vojsku, osvojila sve do Sofije i onda pripojila Caribrod i Bosilegrad. Inace, vama se ta vojska pozabavila uzgredno, a onda je produzila do Budimpeste.

Da, ali je vojska onda u povratku kuci unistila bugarsku vojsku, osvojila sve do Sofije i onda pripojila Caribrod i Bosilegrad. Inace, vama se ta vojska pozabavila uzgredno, a onda je produzila do Budimpeste.

vasa krajna tacka u nase zemje je bio Pirot
vi nikad niste pomirisale Sofiju niti pak Caribrod ili Bosilegrad kao sto i grci nisu pomirisale zapadnu Trakiju
ali to na kraj rata su vam poklonile velike sile

isto i Vojvodinu ste tako dobili-na poklon
iako pre toga nikada nije bila vasa

sta imas protiv muslimana,sta toliko se plasis od muslimane?:)
da su nam zivi i zdravi nasi muslimani ne bi imao protiv da je tako ali nije;)
a ja vidim muslimana od jedan popis do drug kako od 12% su postali 10%:)
a i te muslimani koji imamo pola su Bugari/Pomaci

Nemam ja nista protiv njih, ali je naivno misliti da oni nisu pioni u igri Turske protiv naroda Balkana. To sto si ti zaslepljen mrznjom prema Srbima (a sad vidim da si u stvari Makedonac, jos jedan od forumskih zamlata iz te divne drzave) je tvoj problem, ali na srecu, vecina pravih Bugara nisu tako lakomisleni kao ti.

vasa krajna tacka u nase zemje je bio Pirot
vi nikad niste pomirisale Sofiju niti pak Caribrod ili Bosilegrad kao sto i grci nisu pomirisale zapadnu Trakiju
ali to na kraj rata su vam poklonile velike sile

Vojvoda Stepa Stepanovic je spalio sve do Sofije da se osveti za pokolj Srba u Istocnoj Srbiji 1915-1917. Hteo je i Sofiju ali mu nisu dali Englezi. A Pirot je bio deo Srbije od 1878. Nasa krajnja tacka u vasoj zemlji je bio Bitolj, isfrustrirano Makedonce. :D

Nemam ja nista protiv njih, ali je naivno misliti da oni nisu pioni u igri Turske protiv naroda Balkana. To sto si ti zaslepljen mrznjom prema Srbima (a sad vidim da si u stvari Makedonac, jos jedan od forumskih zamlata iz te divne drzave) je tvoj problem, ali na srecu, vecina pravih Bugara nisu tako lakomisleni kao ti.

ma najbolji za balkanske narode bi bilo opet da budemo pod turaka
tada mi Bugari smo bili svi zajedno,niko nije nas asimilirao,ubijao zato sto smo bugare,zabranjivao da pricamo Bugarski,zatvarao nase crkve...
sve se to desilo kad su nase teritorije dosle pod grka i srba

makedonac?sta je to?
jel se maze na hleb ?
ozbiljno daj objasni sta je to ''makedonac''?
jel to neka nacija ili?

Vojvoda Stepa Stepanovic je spalio sve do Sofije da se osveti za pokolj Srba u Istocnoj Srbiji 1915-1917. Hteo je i Sofiju ali mu nisu dali Englezi. A Pirot je bio deo Srbije od 1878. Nasa krajnja tacka u vasoj zemlji je bio Bitolj, isfrustrirano Makedonce. :D

ahahahaha
vi tada ste bili rastureni ko turska u balkanski rat
da tako pobegnes kroz planine -bruka,ponizivanje...
jel to je nesto novo iz Deretica?:)
daj mi neki dokaz neki tekst da vidim :)

jeste zato i kazem da vise od Pirot niste pomirisale-i onda je dosao i Bosilegrad i Caribrod pod okupaciju
po Berlinskog kongresu kad opet bez rat su vam poklonili Pirot,Leskovac i ostale jugoistocne regione gde su ziveli Bugari...

ma najbolji za balkanske narode bi bilo opet da budemo pod turaka
tada mi Bugari smo bili svi zajedno,niko nije nas asimilirao,ubijao zato sto smo bugare,zabranjivao da pricamo Bugarski,zatvarao nase crkve...
sve se to desilo kad su nase teritorije dosle pod grka i srba

makedonac?sta je to?
jel se maze na hleb ?
ozbiljno daj objasni sta je to ''makedonac''?
jel to neka nacija ili?

Makedonci su nacija od oko 1,5 miliona ljudi. Nacija ciji si ti clan, frustrirani stvore. I uglavnom su mnogo dobri ljudi, osim nekih primeraka koji pisu ovde po froumu. U stvari, i oni su dobri, samo malo previse defanzivni. To sto se stidis cinjenice da je Makedonija mala, pa trazis utehu u okolnim narodima, a neces u Srbima jer ti je verovatno neki Srbin oteo ribu pa se okreces Bugarima je tvoj psihicki problem.

A na svu srecu, Bugari ne dele tvoj drugi psihicki problem, zelju da te anektira Turska.

Makedonci su nacija od oko 1,5 miliona ljudi. Nacija ciji si ti clan, frustrirani stvore. I uglavnom su mnogo dobri ljudi, osim nekih primeraka koji pisu ovde po froumu. U stvari, i oni su dobri, samo malo previse defanzivni. To sto se stidis cinjenice da je Makedonija mala, pa trazis utehu u okolnim narodima, a neces u Srbima jer ti je verovatno neki Srbin oteo ribu pa se okreces Bugarima je tvoj psihicki problem.

A na svu srecu, Bugari ne dele tvoj drugi psihicki problem, zelju da te anektira Turska.

makedonci su nacija od 1945:)
idi da kazes ostalim Bugarima sta su makedonci pa da vidis odgovor:)

ne samo nas da anektira,i vas normalno
sve da se vrati do Bec otomanska imperija

ahahahaha
vi tada ste bili rastureni ko turska u balkanski rat
da tako pobegnes kroz planine -bruka,ponizivanje...
jel to je nesto novo iz Deretica?:)
daj mi neki dokaz neki tekst da vidim :)

jeste zato i kazem da vise od Pirot niste pomirisale-i onda je dosao i Bosilegrad i Caribrod pod okupaciju
po Berlinskog kongresu kad opet bez rat su vam poklonili Pirot,Leskovac i ostale jugoistocne regione gde su ziveli Bugari...

Evo linkova:

http://www.lazalazarevic.rs/
http://www.nimh.nih.gov/index.shtml
http://www.djecja-psihijatrija.hr/

Back