Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
sta je srbi
usrali ste se a?![]()
Pa vi cete biti prvi na udaru, Tuto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je srbi
usrali ste se a?![]()

tamo daleko...po krfu lutam ja
da,secam se,secam se vrlo dobro
srpsko junastvo nam je dobro poznato![]()

tamo daleko...po krfu lutam ja
da,secam se,secam se vrlo dobro
srpsko junastvo nam je dobro poznato![]()

Pa vi cete biti prvi na udaru, Tuto...![]()

nekako ne vidim taj udar,samo vidim kako Erdogan vam dolazi ko sultan u Novi Pazar i kako onaj muftija vam preti![]()

Naravno sve za Srbiju, po Albaniji, po Krfu, po Kritu...vasa nemoc se pokazuje u tome sto ste uvek na strani zla...i uvek dobijete po nosu![]()
Naravno sve za Srbiju, po Albaniji, po Krfu, po Kritu...vasa nemoc se pokazuje u tome sto ste uvek na strani zla...i uvek dobijete po nosu![]()

ja da sam na tvoje mesto bi se stideo da moja vojska pobegla zajedno sa kralj kroz albanske planine,gola i bosa
ali vi slavite i Kosovsku bitku,valjda slavje poraza je neka tradicija kod vas a?![]()
A ja vidim da se u Bugarskoj radja vise muslimanske nego bugarske dece.![]()

Da, ali je vojska onda u povratku kuci unistila bugarsku vojsku, osvojila sve do Sofije i onda pripojila Caribrod i Bosilegrad. Inace, vama se ta vojska pozabavila uzgredno, a onda je produzila do Budimpeste.
sta imas protiv muslimana,sta toliko se plasis od muslimane?
da su nam zivi i zdravi nasi muslimani ne bi imao protiv da je tako ali nije![]()
a ja vidim muslimana od jedan popis do drug kako od 12% su postali 10%
a i te muslimani koji imamo pola su Bugari/Pomaci
vasa krajna tacka u nase zemje je bio Pirot
vi nikad niste pomirisale Sofiju niti pak Caribrod ili Bosilegrad kao sto i grci nisu pomirisale zapadnu Trakiju
ali to na kraj rata su vam poklonile velike sile
Nemam ja nista protiv njih, ali je naivno misliti da oni nisu pioni u igri Turske protiv naroda Balkana. To sto si ti zaslepljen mrznjom prema Srbima (a sad vidim da si u stvari Makedonac, jos jedan od forumskih zamlata iz te divne drzave) je tvoj problem, ali na srecu, vecina pravih Bugara nisu tako lakomisleni kao ti.
nekako ne vidim taj udar,samo vidim kako Erdogan vam dolazi ko sultan u Novi Pazar i kako onaj muftija vam preti![]()

Vojvoda Stepa Stepanovic je spalio sve do Sofije da se osveti za pokolj Srba u Istocnoj Srbiji 1915-1917. Hteo je i Sofiju ali mu nisu dali Englezi. A Pirot je bio deo Srbije od 1878. Nasa krajnja tacka u vasoj zemlji je bio Bitolj, isfrustrirano Makedonce.![]()

ma najbolji za balkanske narode bi bilo opet da budemo pod turaka
tada mi Bugari smo bili svi zajedno,niko nije nas asimilirao,ubijao zato sto smo bugare,zabranjivao da pricamo Bugarski,zatvarao nase crkve...
sve se to desilo kad su nase teritorije dosle pod grka i srba
makedonac?sta je to?
jel se maze na hleb ?
ozbiljno daj objasni sta je to ''makedonac''?
jel to neka nacija ili?
Да би дошао довден, треба да прође кроз Бугарску.
А тамо већ годинама влада панични страх од турске најезде!![]()

Makedonci su nacija od oko 1,5 miliona ljudi. Nacija ciji si ti clan, frustrirani stvore. I uglavnom su mnogo dobri ljudi, osim nekih primeraka koji pisu ovde po froumu. U stvari, i oni su dobri, samo malo previse defanzivni. To sto se stidis cinjenice da je Makedonija mala, pa trazis utehu u okolnim narodima, a neces u Srbima jer ti je verovatno neki Srbin oteo ribu pa se okreces Bugarima je tvoj psihicki problem.
A na svu srecu, Bugari ne dele tvoj drugi psihicki problem, zelju da te anektira Turska.

ahahahaha
vi tada ste bili rastureni ko turska u balkanski rat
da tako pobegnes kroz planine -bruka,ponizivanje...
jel to je nesto novo iz Deretica?
daj mi neki dokaz neki tekst da vidim
jeste zato i kazem da vise od Pirot niste pomirisale-i onda je dosao i Bosilegrad i Caribrod pod okupaciju
po Berlinskog kongresu kad opet bez rat su vam poklonili Pirot,Leskovac i ostale jugoistocne regione gde su ziveli Bugari...
hebote,pa nismo ih videli kad su prosli da bi dosli u Sandzak i RS da vam traze da sklonite zastavu![]()

@Bugarash
Isto kao i hrvati, mozes da se siris ovde na internetu i da cekas svog novog gospodara (Austro-Ugarsku ili Hitlera)
Vi i hrvati ste oduvek bili sluge, nista bez gospodara
Jel ljubis noge ili lizes dupe ?

Evo linkova:
makedonci su nacija od 1945
idi da kazes ostalim Bugarima sta su makedonci pa da vidis odgovor
ne samo nas da anektira,i vas normalno
sve da se vrati do Bec otomanska imperija