Turci prete Evropi

ahaha turska,bosnjacka zastava vam je tamo i pise YENI PAZARA i ti zadovoljan sto su vam istakli srpsku zastavu:)

nije Jedrene vec Odrin
i ta vasa ''pomoc'' nije bila ni nekakva pomoc-Odrin je ostao kao ostrov u more-ostao kao tvrgava i mogli smo samo da sacekamo da snemaju hrane
to je najmanje sto ste mogli da napravite jel celi trosak za rat smo poneli mi sa najvecu armiju,najvece gubitke,i drzeli smo glavni front-u Trakija -i stigli smo i 20 km od Carigrada
citaj ko smo bili mi tada a ko vi -i vi i grci ste bili zajebancija

Све сте ви могли, ал ништа нисте остварили. Ђаво крив или је ваша неспособност у питању?

Одговор није тежак!

Ето и годину дана касније сте ударили на Србе, па сте га испушили, ударили на Грке, па сте га испушили, а Румуни и Турци вас заслужено дотукли, како ку*ва и заслужује.:cool:

ahaha turska,bosnjacka zastava vam je tamo i pise YENI PAZARA i ti zadovoljan sto su vam istakli srpsku zastavu:)

nije Jedrene vec Odrin
i ta vasa ''pomoc'' nije bila ni nekakva pomoc-Odrin je ostao kao ostrov u more-ostao kao tvrgava i mogli smo samo da sacekamo da snemaju hrane
to je najmanje sto ste mogli da napravite jel celi trosak za rat smo poneli mi sa najvecu armiju,najvece gubitke,i drzeli smo glavni front-u Trakija -i stigli smo i 20 km od Carigrada
citaj ko smo bili mi tada a ko vi -i vi i grci ste bili zajebancija

Pa ko ste bili vi kad ste vec sledece godine pukli ko zvecke pa ste bezali i plakali i molili za milost. Mnogo veliki junaci :cepanje:

Све сте ви могли, ал ништа нисте остварили. Ђаво крив или је ваша неспособност у питању?

Одговор није тежак!

Ето и годину дана касније сте ударили на Србе, па сте га испушили, ударили на Грке, па сте га испушили, а Румуни и Турци вас заслужено дотукли, како ку*ва и заслужује.:cool:

neznas osnovne stvari

Бугарска, често називана „Пруска Балкана“, је била војнички најјача од све четири државе савезнице, са великом, добро обученом и добро опремљеном армијом. У периоду мира армија је бројила 60.000 војника, у току рата тај број је повећан на 370.000 војника, а до краја рата мобилисано је скоро 600.000 војника, што је био огроман број војника за једну државу која је тада имала 4.300.000 становника. Бугарске снаге бројиле су; 9 пешадијских дивизија, 1 коњичку дивизију и 1.116 артиљеријских цеви. Званично врховни командант бугарских снага је био цар Фердинанд, мада је заправо команда била у рукама његовог заменика, генерала Михајла Савова. Бугари су такође поседовали малу морнарицу од шест торпедних чамаца, који су углавном патролирали бугарском обалом Црног мора.

Pa sve trce za tobom.. a ti zracis cuvenom bugarskom lepotom.. ihaaa...

pa cim ovaj Qazim moze da uhvati Bekvalac
sto ne bi mogao ja neku srpkinju da si uhvatim:)

173429_zabbekvalac-foto-svet-rs_f.jpg

neznas osnovne stvari

Заеби то, тих 600000 бугарских војника је ваљало само за контролисање окупираних територија и којекакве страже и пунктове, у рату се показали као пооотпуно бескорисни. Како је оно рек'о Кајзер вашем Фердинанду, Борису, како се зваше, неколико хиљада Срба одлучило рат, срамота!

Заеби то, тих 600000 бугарских војника је ваљало само за контролисање окупираних територија и којекакве страже и пунктове, у рату се показали као пооотпуно бескорисни. Како је оно рек'о Кајзер вашем Фердинанду, Борису, како се зваше, неколико хиљада Срба одлучило рат, срамота!

ahaha opet vase propagande
pa jos culi ste kako smo vikali bezite zivi idu mrtvi ahahahaha

samo da te informisem-kad je bio probiv na solunskom frontu je vec sve bilo reseno
o ratu je odlucila kapitulacija velike-Nemacka
a nista nije zaviselo do nas -tada bugarski vojnici su vec i pre toga poceli da se povlacaju jel su bili vec 6 meseca na front i nisu hteli jos da ostanu i da ginu za rat koji je bio jasan!

MI SMO NOSILI CELI PRVI BALKANSKI RAT NA NASU LEGU!

a i vase povucenje preko albaniju je zbog nas
mi sa nase pobede dok vi ste uspesno vodili rat protiv austrijance smo vas doveli u situaciju da budete suoceni sa totalno unistavanja

ZNACI CITAJ NESRPSKU ISTORIJU -NE CITAJ BUGARSKU VEC INTERNACIONALNU PRIHFACENU OD SVETSKE ISTORIJOGRAFIJE JEL TO JE NEUTRRALNA ISTORIJA !
A NE OVAKO POVRSINSKI I SAMO SRPSKU STRANU !

ahaha opet vase propagande
pa jos culi ste kako smo vikali bezite zivi idu mrtvi ahahahaha

samo da te informisem-kad je bio probiv na solunskom frontu je vec sve bilo reseno
o ratu je odlucila kapitulacija velike-Nemacka
a nista nije zaviselo do nas -tada bugarski vojnici su vec i pre toga poceli da se povlacaju jel su bili vec 6 meseca na front i nisu hteli jos da ostanu i da ginu za rat koji je bio jasan!

MI SMO NOSILI CELI PRVI BALKANSKI RAT NA NASU LEGU!

a i vase povucenje preko albaniju je zbog nas
mi sa nase pobede dok vi ste uspesno vodili rat protiv austrijance smo vas doveli u situaciju da budete suoceni sa totalno unistavanja

ZNACI CITAJ NESRPSKU ISTORIJU -NE CITAJ BUGARSKU VEC INTERNACIONALNU PRIHFACENU OD SVETSKE ISTORIJOGRAFIJE JEL TO JE NEUTRRALNA ISTORIJA !
A NE OVAKO POVRSINSKI I SAMO SRPSKU STRANU !

Класичан пример убода ножем у леђа најгоре врсте!;)

makedonski pasos vredi isto kao srpski
da obrises guzicu sa njega-bolji to nego da carinici te tretiraju ko stoka na granicu
sa Bugarski pasos prolazis kao Sheik:)to je i jedan od razloga zato pola Makedonija su Bugarski gragani:)
e cobne tupavi Bugari rade za kikiriki po EU,konkretno u Nemackoj za 10€ satnicu na racun :).Planiram opet dvojicu da uposlim,rade kao konji a sto su jeftiniiii :)One vase zene kao"ribe" okupirale su sa Rumunkama bordele,mada su mnogo bre grdne a i trebalo im je pocupati zube kao kod prasadi da "ne grizu":D
Vi se tipican primer iz one narodne"kada se opanak popapuci".Radite za dzabe po zemljema EU ili ste pokupovali sva krs auta koja ne vrede vise od 500€, pa se qrcite sa krsevima po Sofiji.Vozis mecavu 15 godina staru, otvoris prozore , izbacis laktove,odvrnes cecu i glavni si papirkar u Sofiu.
Ali vi ste kao Seici sa bugarsku putovnicu kada se pojavite u EU,zavidim vam:lol:

gledaj bitke a ne ratovi:)
to sto su ratovi izgubljeni nije zaviselo do nas,vec od drugih:)

http://forum.krstarica.com/showthread.php/497513-Nezavisna-dr%C5%BEava-za-Rome?p=19032639&viewfull=1#post19032639

O tome se vec raspravljalo i utvrdjeno je da je najbolje na teritoriji Bugarske.

Inace Sliven region u Bugarskoj ce prema ocenama biti prva autonomija za Rome u Evropi.

U Rumuniji zivi najvise Roma u Evropi medjutim u Bugarskoj najvise u odnosu na broj stanovnika.

Uzimajuci u obzir da od svih zemalja na svetu stanovnistvo najvise opada u Bugarskoj a da romska populacija raste Bugarska moze doziveti da bude prva zemlja koja ce ionako imati vise Roma od 50% stanovnistva.

Podaci poslednjeg bugarskog popisa pokazuju neverovatan propust popisivaca, da cak 800000 ljudi nema upisanu nacionalnost!?

Romske partije smatraju da ogromna vecina tih ljudi su Romi i da je pravi broj Roma u Bugarskoj izmedju 800000 i 1000000.

Prema recima bugarskog ministra obrazovanja 50% upisane dece u prvi razred prosle skolske godine su bila deca ciji maternji jezik nije bugarski, ove godine se procenjuje vise od 50%, velika vecina te dece su romska deca.

Back