Turci prete Evropi

Ма ОК, припадниче националне мањине. :)

nemoj da brines
cika Eko ima planove za vas:)

photo_verybig_118009.jpg

Nebitno otkad su nacija. Bitno je da se tako svi ljudi oko tebe osecaju, da si tu rodjen i imas taj pasos, ali da se stidis. Tipican kompleks nize vrednosti. Evo, ovde bi ti besplatno pomogli: https://www.facebook.com/pages/JZU-Psihijatriska-Bolnica-Skopje/109892602372482

makedonski pasos vredi isto kao srpski
da obrises guzicu sa njega-bolji to nego da carinici te tretiraju ko stoka na granicu
sa Bugarski pasos prolazis kao Sheik:)
to je i jedan od razloga zato pola Makedonija su Bugarski gragani:)

ja da sam na tvoje mesto bi se stideo da moja vojska pobegla zajedno sa kralj kroz albanske planine,gola i bosa:)
ali vi slavite i Kosovsku bitku,valjda slavje poraza je neka tradicija kod vas a?:)

Ja da sam na tvoje mesto bi se stideo svog kukavickog naroda koji se vecito priklanjao zavojevacima i napadao komsije s ledja, o stravicnim zlocinima da i ne govorim. Koju bitku vi imate da slavite, sve ste izgubili jadnici jedni. Vecito na porazenoj strani. Jedino sto mi je krivo sto vas nismo satrli posle II balkanskog rata, jer bismo spasli svoj narod vasih zlocina. Djubrad bugarska.

daj ozbiljno sad,cekam da mi das neki srpski istorijski izvor za ovo sto tvrdis
evo na primer nesto ovakvo

Nisam pogledao klip ali po samom naslovu vidim da su gluposti

Medjutim, ono sto JESU istorijske cinjenice to je da ste vi bugari neki paganski divljacki narod koji je naselio ove prostore i poprimio Pravoslavlje

Vidi se po izgledu da ste mnogo blizi Turcima nego Slovenima

Ja da sam na tvoje mesto bi se stideo svog kukavickog naroda koji se vecito priklanjao zavojevacima i napadao komsije s ledja, o stravicnim zlocinima da i ne govorim. Koju bitku vi imate da slavite, sve ste izgubili jadnici jedni. Vecito na porazenoj strani. Jedino sto mi je krivo sto vas nismo satrli posle II balkanskog rata, jer bismo spasli svoj narod vasih zlocina. Djubrad bugarska.

ti pricas za zlocine?
masakar na 8000 neduznih civila na pocetak 21 veka ?!
4 rata sta napravili za 5 godina
i ti ces da mi prodajes tu neku filozofiju
imate srecu Bugarska sto nije usla u rat u 90'te na stranu hrvata,albanaca i bosnjaka
ahahaha Bugarska na nikoga se nije klanjala mi smo imo bili uz velike i cekali nas deo kolaca kao sto sad ga cekamo od amere:)
kao sto i vi ste bile uz velike i cekali vas deo i dobivali uvek poklon tuge teritorije!

ti pricas za zlocine?
imate srecu Bugarska sto nije usla u rat u 90'te na stranu hrvata,albanaca i bosnjaka
ahahaha Bugarska na nikoga se nije klanjala mi smo imo bili uz velike i cekali nas deo kolaca kao sto sad ga cekamo od amere:)
kao sto i vi ste bile uz velike i cekali vas deo i dobivali uvek poklon tuge teritorije!

Ahahahahahahah znao sam ! Sve ono sto sam pisao !

Ne mogu Bugari nikad sami, uvek uz neciju pomoc hahaha :) i jos se budala hvali time

Nisam pogledao klip ali po samom naslovu vidim da su gluposti

Medjutim, ono sto JESU istorijske cinjenice to je da ste vi bugari neki paganski divljacki narod koji je naselio ove prostore i poprimio Pravoslavlje

Vidi se po izgledu da ste mnogo blizi Turcima nego Slovenima

ahahaha a vi kakvi ste bili kad ste dosli ovde?
pravoslavci ili pagani?
mi smo napravili gresku sto smo primili pravoslavje,bili smo u vrlo bliske relacije sa katolicku crkvu 200 godina ali na kraju se zavrsilo sa primanje vulgarne grcke religije-pravoslavje

ti pricas za zlocine?

Kad smo mi bili uz velike? Zaboravio si istoriju. Stvarno cudo jedno da niste uleteli na stranu hrvata, albanaca i bosnjaka. Sto ne napadnete 1 na 1. Pa to kad si uz velike i dajes svoju vojsku za njihove potrebe da bi dobio svoj deo kolaca se zove klanjanje, nego sta drugo. Kazem, mnogo smo se zahebali sto vas nismo izbrisali sa lica zemlje, mada to je trebao jos Stefan Decanski da uradi.

Ahahahahahahah znao sam ! Sve ono sto sam pisao !

Ne mogu Bugari nikad sami, uvek uz neciju pomoc hahaha :) i jos se budala hvali time

pomoc od hrvata,bosnjaka i albanaca? zar to se racuna u pomoc-bolji kazi da mi bi usli u njihovu pomoc
o cemu pricas sirotinju?
mi tada da smo usli protiv vas zar mislis da ste imali sansu protiv nas?
pa tad mi smo 50 godini spremali i drzili armiju koja bi trebala da bude spremna da ratuje protiv NATO drzave -turska i grcka
vi biste nam bili samo jedna ekskurzija

Kad smo mi bili uz velike? Zaboravio si istoriju. Stvarno cudo jedno da niste uleteli na stranu hrvata, albanaca i bosnjaka. Sto ne napadnete 1 na 1. Pa to kad si uz velike i dajes svoju vojsku za njihove potrebe da bi dobio svoj deo kolaca se zove klanjanje, nego sta drugo. Kazem, mnogo smo se zahebali sto vas nismo izbrisali sa lica zemlje, mada to je trebao jos Stefan Decanski da uradi.

Britanci i Francuzi ciju saveznici su bili?
vasi?
ocevidno nemali smo potreba od napad 1 na 1zato sto jedna Slovenija vas pohebala za 10 dana ahahaha

Задњи пут су га подували, од тада не нападају више. Никада!:cool:

ahahaha a vi kakvi ste bili kad ste dosli ovde?
pravoslavci ili pagani?
mi smo napravili gresku sto smo primili pravoslavje,bili smo u vrlo bliske relacije sa katolicku crkvu 200 godina ali na kraju se zavrsilo sa primanje vulgarne grcke religije-pravoslavje

Pa znamo mi da bi ti to voleo, voleo bi da ste uzeli Katolicanstvo, time bi ste postali jos veci miljenici Nemacke

Vama je u krvi da budete tudje sluge

pomoc od hrvata,bosnjaka i albanaca? zar to se racuna u pomoc-bolji kazi da mi bi usli u njihovu pomoc
o cemu pricas sirotinju?
mi tada da smo usli protiv vas zar mislis da ste imali sansu protiv nas?
pa tad mi smo 50 godini spremali i drzili armiju koja bi trebala da bude spremna da ratuje protiv NATO drzave -turska i grcka
vi biste nam bili samo jedna ekskurzija

Hahahaha naravno prica hipoteticki

Izgubili sva 3 rata protiv Srba i sad se kao vadi - cuvali smo vojsku

Kada bi baba imala muda bila bi deda :)

Српска засава, што се да приметити је на месту. Да се зна!

Смрдљиве мале кукавице са по 1.60 cm у просеку, ни Једрене нисте могли да заузмете без Срба, беде!:cool:

ahaha turska,bosnjacka zastava vam je tamo i pise YENI PAZARA i ti zadovoljan sto su vam istakli srpsku zastavu:)

nije Jedrene vec Odrin
i ta vasa ''pomoc'' nije bila ni nekakva pomoc-Odrin je ostao kao ostrov u more-ostao kao tvrgava i mogli smo samo da sacekamo da snemaju hrane
to je najmanje sto ste mogli da napravite jel celi trosak za rat smo poneli mi sa najvecu armiju,najvece gubitke,i drzeli smo glavni front-u Trakija -i stigli smo i 20 km od Carigrada
citaj ko smo bili mi tada a ko vi -i vi i grci ste bili zajebancija

Pa znamo mi da bi ti to voleo, voleo bi da ste uzeli Katolicanstvo, time bi ste postali jos veci miljenici Nemacke

Vama je u krvi da budete tudje sluge

da smo primili katolicizam sad nase crkve u severnu grcku ne bi bile asimilirane-bi jos bile tamo ako sto vase crkve jos stoje u Hrvatsku i nisu ''hrvatizirani''
da smo bili katolici nikada ne bi pali pod turaka
ali okolnosti su nalozili da primimo grcko pravoslavje
primili smo pravoslavje ali nismo se nikada pokorili na vizantijaca-za razliku od nekih:)

Back