Turci prete Evropi

ajde ukucaj

Српско-бугарски рат (1885)

ahahaha
kao prvo prvi balkanski rat mi smo bili saveznici protiv turaka
a drugi balkanski nije bilo 1 na 1 vec 5 na 1

Hahaha sad mi je sve jasno, ulazis u rasprave a ni istoriju ne znas

Bila su 2 balkanska rata - prvi i drugi. U prvom su zemlje Balkana (Srbija, Crna Gora, Bugarska, Makedonija i Grcka) zajednickim snagama isterale Tursku

Drugi balkanski rat - Srbija protiv Bugarske - ratovalo se oko podele Makedonije. Izgubili ste

http://en.wikipedia.org/wiki/Second_Balkan_War

Procitaj ko je prvi zapoceo sukobe mi ili vi

Hahaha sad mi je sve jasno, ulazis u rasprave a ni istoriju ne znas

Bila su 2 balkanska rata - prvi i drugi. U prvom su zemlje Balkana (Srbija, Crna Gora, Bugarska, Makedonija i Grcka) zajednickim snagama isterale Tursku

Drugi balkanski rat - Srbija protiv Bugarske - ratovalo se oko podele Makedonije. Izgubili ste

http://en.wikipedia.org/wiki/Second_Balkan_War

Procitaj ko je prvi zapoceo sukobe mi ili vi

ti si napisao da prvi balkanski rat ste bili protiv nas !

pa zar ne vidis protiv koga smo ratovali gde vidis da pise samo srbija???
kakve veze ima ko je prvi napao sa tome sto smo ratovali protiv 5 drzava!
mi smo prvi napali vas i grke i sa razlog-crna gora ne ni racunam jel ona bila privezak za srbiju...

a i rekao sam ti da nisu nas rumuni i turci napali vi i grci bi odavno bili na spisak ugrozenih vrsta

ti si napisao da prvi balkanski rat ste bili protiv nas !

pa zar ne vidis protiv koga smo ratovali gde vidis da pise samo srbija???
kakve veze ima ko je prvi napao sa tome sto smo ratovali protiv 5 drzava!
mi smo prvi napali vas i grke i sa razlog-crna gora ne ni racunam jel ona bila privezak za srbiju...

a i rekao sam ti da nisu nas rumuni i turci napali vi i grci bi odavno bili na spisak ugrozenih vrsta

Hahahaha Turci, Nemci, Austro-Ugari, NATO...svi su nekad ratovali protiv Srbije, a vi pisljivi Bugari cete da nas stavite na spisak ugrozenih vrsta

Ok, nastavi da zivis u svojoj masti i fantaziji kako je Bugarska jaka, gde su vasi porazi u stvari pobede, kako vas se ceo Balkan plasi...a ja cu da gledam da ti nadjem nekog jeftinog psihijatra

Back