Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.245
Pa sto si uso u diskusiju samnom?Zato što smo ti i ja ušli u diskusiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto si uso u diskusiju samnom?Zato što smo ti i ja ušli u diskusiju.
Kada su Isusu prišli apostoli dok je razgovarao sa ljudima, rekoše evo ti majke, a Isus pita onaj narod ko mi je majka?Ovo je već igra pokvarenih telefona. Ovde su stvari više nego očigledne bez obzira što je Isus njoj izašao u susret on ju je izvređao i ponizio mislim o čemu pričamo? Kakva dubina jevanđelja? Opet vređaš inteligenciju ne samo moju već i drugih ljudi pošto je ovo ipak javna diskusija.
Eto samo jevrejima tako da Isus Hrist nema veze sa nama Srbima. A ono što je posthumno rekao krstite ostale narode u ime moje nauke ništa ne znači.
Ok, recimo da mene spaseš od neverovanja u "te gluposti".Tebe ne mogu, ali možda mogu nekog drugog da spasim da ne veruje u ove gluposti koje ti veruješ .
Колико сам разумео он је ишао наоколо да помаже народу умно и телесно.Ne razumes koncept;
Leka nema bez pokajanja
Isus je dosao da propoveda onima koji su spremili na pokajanje; Zato je Sveti Jovan isao pred njim.
Ово ти је одлично питање. Свако треба да пронађе своје решење. Ако си га ти нашао у библији онда је то то.Ok, recimo da mene spaseš od neverovanja u "te gluposti".
I da te pitam, šta da radim nakon toga?
Šta mi je činiti?
Samo za odabrane.Za one koji se hoce spasti.Колико сам разумео он је ишао наоколо да помаже народу умно и телесно.
Али, ето и ти кажеш, само за одабране.
Ok, recimo da mene spaseš od neverovanja u "te gluposti".
I da te pitam, šta da radim nakon toga?
Šta mi je činiti?
Samo za odabrane.Za one koji se hoce spasti.
Sto bi gubio vreme sa onima koji ne mare za svoje spasenje?
Ja to i sada radimDa uživaš u životu kako ti želiš, da sam praviš svoj izbor, a ne da ti neko drugi nameće šta da radiš, da pustiš druge da rade to isto.
Ово ти је одлично питање. Свако треба да пронађе своје решење. Ако си га ти нашао у библији онда је то то.
Dosla je nedostojna, a takvima Isus kaze: - Idite od mene, ne poznajem vas.Eto hananejka je došla sa poštovanjem i molbom, a on ju je vređao i ponižavao.
Ja to i sada radim
Dosla je nedostojna, a takvima Isus kaze: - Idite od mene, ne poznajem vas.
Da neda Bog.To bi isto i tebi rekao.
?Kamo sreće da radiš nego namećeš svoja verovanja drugima.
Tvoja je uloga ovde da kusas vernike i da prevaris ako koga mozes ?Da uživaš u životu kako ti želiš, da sam praviš svoj izbor, a ne da ti neko drugi nameće šta da radiš, da pustiš druge da rade to isto.
Da neda Bog.
?
Možeš li izaći iz sveta sopstvene glave i pogledati stvarnost?
Tvoja je uloga ovde da kusas vernike i da prevaris ako koga mozes ?
Ne izgleda tako, veruj mi.Odavno sam ja izašao u stvaran svet.
To on zna.Misliš da si za njega bolji od te Hananejke?
Eto sad si se izjasnio kome sluzis,dobru ili zlu.Ti misliš da sam ja Satana? Hvala na komplimentu.
Eto sad si se izjasnio kome sluzis,dobru ili zlu.
Isto je to.Egoizam,odsustvo ljubavi -to je zlo.Ja služim samo sebi.