Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.234
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubiti prestolonaslednika , to moze biti samo plan pobunjenika koji zeli njegov tron.I to je tvoj argument?Izgubio si u diskusiji dok sam ja pobedio. Bravo ja!![]()
Ubiti prestolonaslednika , to moze biti samo plan pobunjenika koji zeli njegov tron.
Razmisljaj malo.
Nemas ti pojma.Pazi sada ovo! Sve je Božji plan, ali nije centar priče Božji plan. Daj Milane malo se stabilizuj.
Nemas ti pojma.
Prestani da lupas.Ti još manje. Upravo negiraš Bibliju.
Prestani da lupas.
Djavo je trazio da ubije Hrista u zamenu da oslobodi ljude,misleci da ce tako zauzeti njegov tron.
Ali Hrist je vaskrsao.Ubio je smrt.I njegovi planovi su se izjalovili.
Pise nego ti nisi pazljivo citao.Sada ti lupaš. To nigde ne piše u tom delu priče o Isusu i Jude.
Pise nego ti nisi pazljivo citao.
+Ti si to citao bez razumevanja , zato nista ne kapiras.Jesam ito pažljivo i već sam rekao da zbog toga nisam više vernik kada sam malo bolje razumeo sve te grozote koje tamo pišu.
Zašto onda ne daš taj citat iz Biblije?
+Ti si to citao bez razumevanja , zato nista ne kapiras.
Da si hteo da cujes , cuo bi;Ti je sigurno nisi ni pročitao.
Da si hteo da cujes , cuo bi;
Lepo je kazano, ko ima oci nek vidi, ko ima usi nek slusa...
Zasto se vodio rat na Nebu?Lajsnuo si.
Zasto se vodio rat na Nebu?
A govorio si u srcu svom: Izaći ću na nebo, više zvezda Božjih podignuću presto svoj, i sešću na gori zbornoj na strani severnoj;Zbog pobune "palih anđela" i Satane radi preuzimanja mesta prestola nad Carstvom nebeskim.
Naravno nameštena utakmica od Boga. Znao se rezultat unapred.
A govorio si u srcu svom: Izaći ću na nebo, više zvezda Božjih podignuću presto svoj, i sešću na gori zbornoj na strani severnoj;
Jov 20:6, Ps. 48:2, Jer. 49:16, Plač 2:1, Jezek. 28:2, Jezek. 31:2, Jezek. 40:2, Dan. 8:10, Mt. 11:23, Otk. 12:4
14 Izaći ću u visine nad oblake, izjednačiću se s Višnjim.
15 A ti se u pakao svrže, u dubinu grobnu.
Ne mozes protiv bodila ritati se.Bitka još nije gotova.![]()
ok..mogu se sloziti sa tobom..ali sta cemo onda recimo sa zilotima?
oni imaju identican stav kao i SPC..identicnu polaznu osnovu ali se ne slazu sa SPC-om...cak bi se moglo reci da je se gnusaju.
Ziloti su jedna od mnoštva jeresi (krivoverja) koje postoje kao otpad od Crkve.
Koliko ja znam, njihova je neoprostiva zamerka Crkvi što se proces krštenja ne obavlja pogružavanjem nego poškropljavanjem. Zato smatraju da čovek u Crkvi nije pravilno kršten, tj. da nije kršten.
I, da Crkve šuruju sa jereticima koji su moćni i mnogobrojni, pa i uticajni u svetovnom smislu, te da tako pravi kompromis s njima iz materijalijalističkih pobuda. Pa su, prema njihovom mišljenju, Crkvu preuzele prodane duše.
*
Nema te jeresi koju ljudi nisu oprobali, pa evo i ovo.
Kada bi se Crkva (jedna, sveta, saborna i apostolska... pravoslavna Crkva) sa svim jeresima zabavljala, ne bi joj preostalo vremena za svoje aktivnosti. Kada bi i mi ovde, svako malo zastajali i razuveravali jednog po jednog koji ima primedbe, pa zasukao rukave i iskopava nam argumentaciju da će Bog npr. zle ljude pobiti kako bi očistio teren za njih pravednike... dokle bismo......
Tako da, naše je da živimo kako Bog zapoveda, da Ga slušamo, i osluškujemo, da ljudima i svoj tvari oko sebe pomognemo prema darovima koje nam je Bog dao, i sl., u duhu pravoslavlja.
Hristos vaskrse
И шта је поента у тој епизоди са Јудом? Каква је порука?Исус није наводио Јуду, сасвим јасно је речено да је Јуда донио одлуку прије тајне вечере и да је сатана ушао у њега. Јасно је да је Исус знао за план издаје и није било потребе да се дужи.
poruka je da mi hriscanske patriote preuzimamo celu ovu planetu zvanu ZEMLJA, jer je Hristu data sva vlast na nebu i na OVOJ zemlji, i da izdajnici imaju na umu kako je juda zavrsio.И шта је поента у тој епизоди са Јудом? Каква је порука?
DA,A govorio si u srcu svom: Izaći ću na nebo, više zvezda Božjih podignuću presto svoj, i sešću na gori zbornoj na strani severnoj;
Jov 20:6, Ps. 48:2, Jer. 49:16, Plač 2:1, Jezek. 28:2, Jezek. 31:2, Jezek. 40:2, Dan. 8:10, Mt. 11:23, Otk. 12:4
14 Izaći ću u visine nad oblake, izjednačiću se s Višnjim.
15 A ti se u pakao svrže, u dubinu grobnu.