TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

ja to stvarno i mislim ;)
ova moja me udavi za tog decka dosao je na kratko iz ino pa je interesuje da li ce je zvati ili makar sms. nije imala s njim vezu.
Hvala

Drugarica ce ti poloziti ispit samo pod uslovom da nista ne muva(na ispitu).A sa ovim muskarcem je trebala da se sretne,posto je to bio karmicki susret i privlacnost je obostrana,a da on joj se moze javljati neko vreme ali ne verujem da ce se nesto ozbiljno izmedju njih desiti.Neko je tu morao nesto da "ocisti" iz proslog zivota.

cao emily2! mislim da se ova veza ZAISTA blizi kraju... 27.09.1980 i 03.10.1982.
sta kazu brojke?
hvala unapred :)

Uh duso,znas sta,vi ste u sudbinskoj vezi(mislim da sam ti vec objasnjavala).Vi zapravo nikad necete definitivno "zavrsiti",jer je ovo emotivno jako teska veza i uvek ce dolaziti do svadja i sukoba.Moguce je da cete se ove godine razici,i to bas ovog meseca(aprila),ali vi cete se ponovo miriti-pa makar i nakon 20 god,nema pravila..

Uh duso,znas sta,vi ste u sudbinskoj vezi(mislim da sam ti vec objasnjavala).Vi zapravo nikad necete definitivno "zavrsiti",jer je ovo emotivno jako teska veza i uvek ce dolaziti do svadja i sukoba.Moguce je da cete se ove godine razici,i to bas ovog meseca(aprila),ali vi cete se ponovo miriti-pa makar i nakon 20 god,nema pravila..

hvala jos jednom :) pisala si mi ranije o mojim devetkama :)

emily, pomozi please..... ja vise ne znam sta cu od sebe.....
moj datum 30.12.1983. a njegov 22.03.1984. dan kad smo se smuvali je bio 10.11.2006. ne znam jel ovaj podatak bio bitan, ali napisah ti i to...
imam li cemu da se nadam, ima li sta od nas dvoje, mogucnost braka... ?
hvala unapred

emily, pomozi please..... ja vise ne znam sta cu od sebe.....
moj datum 30.12.1983. a njegov 22.03.1984. dan kad smo se smuvali je bio 10.11.2006. ne znam jel ovaj podatak bio bitan, ali napisah ti i to...
imam li cemu da se nadam, ima li sta od nas dvoje, mogucnost braka... ?
hvala unapred

Vidi duso,tesko da ce ovde doci do braka,ovo mi vise lice na one neformalne veze("neobavezne"),kao ljubavnici,cak mi sve lici na to da je neko vec zauzet(mozda i u braku)-ili ce biti.Ono sto je zanimljivo ovde jeste to da ste vi u sudbinskoj vezi,a to znaci da se vi mozete svadjati i rastajati ali cete se uvek iznova vracati jedno drugom,pa makar i nakon pauze od 20,30,god.
U prilog tome govori(i potvrdjuje)datum kada ste zapoceli vezu(govori o samoj vezi-kakva ce biti).Ovaj datum govori o tome da ste iz prijateljstva usli u vezu i da ste cak pokusali da je drzite u tajnosti.Medjutim price i pricice su kruzile jos i pre nego sto ste se smuvali pa traju i dalje.Govori o velikim emocijama ali i o velikim razocarenjima,zbog velikih ocekivanja i neispunjenih obecanja.Takodje potvrdjuje da je u pitanju sudbinska veza.

Inače rodjen sam 12 08 1956 godine Numerološki kod 2 3 5

S nestrpljenjem očekujem vaš odgovor.

Izvini molim te ako sam te propustila negde,u guzvi sam i ne stizem-na zalost..
Ovo ti je jako dobra godina koja ti donosi brojne prilike,sanse,povoljnosti..na poslovnom planu,moguce unapredjenje,isticanje,pocasti,bolji izvori zarade,itd.
Naklonjena ti je i trgovina,pa trguj..
Na emotivnom planu bices otvoren za kontakte,flert,brojne komunikacije,mada ne znaci da ce ti se ljubav i dogoditi pored mnostvo prilika,ozbiljniju vezu bi mogao da ocekujes sledece godine,mada se opet moze desiti i da se ostvare sve tvoje zelje na emotivnom planu jer je ova godina puna lepih iznenadjenja.
Sto se preseljenja tice,za prodaju i kupovinu nekretnina je najpovoljnija sledeca godina,ali i ova donosi realizaciju i ostvarenje velikih i ozbiljnih planova,pa i preseljenja,samo bez nervoze ako se neki planovi budu odlagali,jer ti je naklonjena sreca ove godine.

Cao ja sam vec jednom pisala ali vidim da si u zivoj frci i da ne mozes stici mi odgovorit al ja cu oper pokusati..ja sam rodjena 26.04.1979g u 15h cetvrtak a on 02.04.1979g u 1h mislim da je utorak..pa ako mozes ukratko da mi kazes kako nam je sa buducim zajednickim zivotom...UNAPRED HVALAA!!!!

Posto je proslo vec 3 i po meseca 2008 godine - kada ce mi se popraviti finansijska situacija.

Hvala puno emily2.

Problem je u tome,sto ulaskom u50-tu god. usli u takav zivotni ciklus koji od vas zahteva da radite na svom razvoju svesti,da izpoljite strpljenje,a zbog toga vam zivot namece okolnosti koje nece zavisiti od vas,i na koje necete moci da uticete,pa se moze javiti osecaj teskobe zbog toga sto nista nece biti onako kako ste vi zamislili,kao i osecaj da se sve okrenulo protiv vas,i ljudi,i situacije,i dogadjaji,znaci sve je to posledica spoljasnjih faktora,pa tako isto i sto se finansija tice.Ja ne znam sta vam je sudbina pripremila(nemam vase pune podatke),ali ovo je jedna od onih godina koja ce vam ponuditi neke prilike na poslovnom planu,pa ih iskoristite,izasli ste iz jako teske godine i sada trebate da predahnete i da se opustite,STRPLJENJE..

vidim da je guzva,razumijem...ali drugarica me izludi....pozdrav.....

Oni su iz prijateljstva usli u ljubavnu vezu,koju su ispocetka pokusavali da kriju(a vrlo verovatno kriju i dalje).Medjutim,oni to samo misle,jer su govorkanja okoline o toj semi postojala i pre njihovog ulaska u vezu,i te price traju i dalje.Ova veza moze opstati dokle god je atmosfera opustena,dokle god jedno drugom daju puno slobode i prostora,i oni jako lepo funkcionisu-kroz druzenje,zabavu,putovanja,itd.
Jedini problem moze nastati zbog velikih razocarenja koja mogu biti posledica neispunjenih obecanja i velikih ocekivanja.

Emily,kada nadjes vremena pogledaj i meni...Nazire li se neki muskarac u bliskoj buducnosti,ljubav,zaljubljivanje,nestoo..?:)27.04.1979, 8:30h,Podgorica.
Zahvaljujem unaprijed:)

Pa ovo ti je izuzetna godina za udvarace,flert,ljubavne romanse,zabave,druzenja,putovanja,opusti se,moguc je cak i neki mladji ili mladolik muskarac.A sledeca godina te moze odvesti i u bracne vode..;)

Back