TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

E draga emily,nekako na osnovu tvojih odgovora meni stekla sam povjerenje u tebe.Imam jedno pitanje kada stignes da mi odgovoris.Naime interesuje me za momka-kako je njegov poslovni zivot aspektiran,treba da pocne sa samostalnim biznisom,a veliki su ulozi pa neznam dali je pametno da krece sa istim.Zato bi te molila da mi odgovoris.On je rodjen 02.08.1982.god.Unapred se zahvaljujem Pozdrav

E draga emily,nekako na osnovu tvojih odgovora meni stekla sam povjerenje u tebe.Imam jedno pitanje kada stignes da mi odgovoris.Naime interesuje me za momka-kako je njegov poslovni zivot aspektiran,treba da pocne sa samostalnim biznisom,a veliki su ulozi pa neznam dali je pametno da krece sa istim.Zato bi te molila da mi odgovoris.On je rodjen 02.08.1982.god.Unapred se zahvaljujem Pozdrav

Ove godine NIKAKO!!!Ako se bude upustio u to bice finansijski izmanipulisan i iskoriscen-zapravo ce izgubiti pare a pri tom se moze zaduziti i pitanje je da li ce moci da vrati posle taj dug.On ove godine prolazi kroz odredjene sudbinske kodove,i inace mu je jako teska god.Nista nece biti onako kako on planira,sve zastaje,pa cak ide i unazad,i nece moci da utice na situacije i dogadjaje-ma koliko se trudio.
Velike odluke i zapocinjanje biznisa neka ostavi za sledecu godinu koja ce mu doneti mnogo prilika i sansi na poslovnom planu,i neka se posebno cuva "prodavaoca magle".

moje pitanje ostalo na 117 -oj strani.... :-(

Sorry,nije namerno,jednostavno ne postizem imam posla preko glave..
Ovde je prisutna jaka privlacnost,velike emocije i ljubav-naravno u zavisnosti od toga koliko dugo budete odrzali kontakt od toga ce zavisiti do kojih visina ce rasti i vase emocije.
Vi ste u karmickoj vezi sto znaci da ste morali da se sretnete i da izivite nesto sto niste dovrsili u nekom proslom zivotu.Ovakve veze se nikada ne zaboravljaju ali uglavnom jako kratko traju(na zalost),a izgleda kao da su osobe ceo zivot cekale jedna na drugu,toliko je mocan osecaj pripadnosti.

evo sta kaze Psiho:
Datum rođenja može pružiti vredne uvide u vašu psihu i ličnost, u vaše skrivene snage i slabosti, vašu pravu prirodu i možda ono što je najvažnije, ali i skrivena i nepoznata nadahnuća i talente koji vas mogu nagnati da dublje sagledate sebe u jednoj novoj perspektivi.
Savet. Datum rođenja ne možete promeniti, možete ime, ali ukoliko ste rođeni na nesretan datum, kao npr. 18 ili 28. tada proslavljajte rođendan dan ranije, ili ga slavite dan kasnije. Zašto? Slavljenjem u taj dan vi podržavate, prihvatate, tu energiju koja je vezana za taj dan vašeg rođenja. Postoji i način da se loši efekti odnosnog dana umanje, a to je, promenom broja imena, (ukoliko je zbir imena, prezimena i dana rođenja, neki loš broj).

evo sta kaze Psiho:
Datum rođenja može pružiti vredne uvide u vašu psihu i ličnost, u vaše skrivene snage i slabosti, vašu pravu prirodu i možda ono što je najvažnije, ali i skrivena i nepoznata nadahnuća i talente koji vas mogu nagnati da dublje sagledate sebe u jednoj novoj perspektivi.
Savet. Datum rođenja ne možete promeniti, možete ime, ali ukoliko ste rođeni na nesretan datum, kao npr. 18 ili 28. tada proslavljajte rođendan dan ranije, ili ga slavite dan kasnije. Zašto? Slavljenjem u taj dan vi podržavate, prihvatate, tu energiju koja je vezana za taj dan vašeg rođenja. Postoji i način da se loši efekti odnosnog dana umanje, a to je, promenom broja imena, (ukoliko je zbir imena, prezimena i dana rođenja, neki loš broj).

Aha..hm,pa jeste,to je tacno,sami brojevi nose negativnu vibraciju u sebi,a ja sad idem da spavam posto ujtru radim,a sutra kad se vratim sa posla pokusacu da ti objasnim sta to znaci.Nemoj da se plasis,to ne znaci da ces biti nesrecna..

Dosta sam citala na ovoj temi, i svasta zanimljivo pronasla. O sebi na primer, da tata i ja imamo istu numerolosku komb.325. A sinoc sam sa drugaricom i jednim drugom dosla do zakljucka da smo svo troje "petice" i bas smo se obradovali oko toga, posto se ne vidjamo cesto ali mnogo nam je lepo zajedno.
U vreme srednje skole, od nas petoro sto smo se druzili smo bili svi rodjeni 21. ili 28. u mesecu. Poslednjih godina uvek slavim rodjendan tacno na datum, cak insistiram na tome, a vidis sad mi je palo na pamet da mozda ne treba tako? Zato sam ustvari pitala ovo.
Pretpostavljam da ces biti umorna posle posla, (obzirom spavanje u 4) pa kad stignes...
Pozdrav!

Problem je u tome,sto ulaskom u50-tu god. usli u takav zivotni ciklus koji od vas zahteva da radite na svom razvoju svesti,da izpoljite strpljenje,a zbog toga vam zivot namece okolnosti koje nece zavisiti od vas,i na koje necete moci da uticete,pa se moze javiti osecaj teskobe zbog toga sto nista nece biti onako kako ste vi zamislili,kao i osecaj da se sve okrenulo protiv vas,i ljudi,i situacije,i dogadjaji,znaci sve je to posledica spoljasnjih faktora,pa tako isto i sto se finansija tice.Ja ne znam sta vam je sudbina pripremila(nemam vase pune podatke),ali ovo je jedna od onih godina koja ce vam ponuditi neke prilike na poslovnom planu,pa ih iskoristite,izasli ste iz jako teske godine i sada trebate da predahnete i da se opustite,STRPLJENJE..

Izvini Emily2 moji podaci su 12 08 1956 a numercki kod 2 3 5.
Sada sam u godini 3 (Jupitera) a finansijska situacija - dosta opterecujuca.

Posto sam u godini Jupitera 3 - znaci li to samo mogucnosti a ne i izvesnost da ce se to dogoditi na poslovnom,emotivnom i finansijskom planu.
Ili ja za to potrebno strpljenje, strpljenje... ili da se izdrzi do godine 4 (Saturna) koja donosi dosta ogranicenja i opterecenja.

Pozdrav za Emily2

Posto sam u godini Jupitera 3 - znaci li to samo mogucnosti a ne i izvesnost da ce se to dogoditi na poslovnom,emotivnom i finansijskom planu.
Ili ja za to potrebno strpljenje, strpljenje... ili da se izdrzi do godine 4 (Saturna) koja donosi dosta ogranicenja i opterecenja.

Pozdrav za Emily2

Prilike i sanse ce se pojaviti na svim poljima,pa su tu komunikacije,vesti,naklonost ljudi na polozaju,udvaranja,flertovi,kraca putovanja,itd.a od vas zavisi da li cete i na koji nacin te prilike iskoristiti.Ali posto ste u zivotnom ciklusu(u koji ste usli ulaskom u 50-tu god)koji ce trajati do kraja zivota,koji je pod vibracijom 2-ke,stvari i okolnosti nece mnogo zavisiti od vas,zapravo vi uopste necete moci da uticete na dogadjaje pa ce vas to frustrirati.Ipak ciklus nadvladava vibraciju licne godine(3-ke),i sve sto vam se desava nije slucajno,pa se malo prepustite,sve to ima svoju svrhu kroz koju vi ucite odredjenu lekciju.Jupiter jesu srecne okolnosti,ali tu postoji jos mnogo drugih elemenata.Mozda ne bi bilo lose da postavite natalnu kartu na nekoj temi "natalni horoskop",ili sl.pa ce vam Vip ili neko drugi reci sa astroloskog gledista da li ce se finansijska situacija popraviti.
Eto,cisto da cujete jos necije strucno misljenje..

Pozdrav!
Mene zanima zasto je 28. (ili 18.) u mesecu "nesretan" datum rodjenja? Pise tamo...na nekoj od prvih strana.
Hvala.

evo sta kaze Psiho:

Dosta sam citala na ovoj temi, i svasta zanimljivo pronasla. O sebi na primer, da tata i ja imamo istu numerolosku komb.325. A sinoc sam sa drugaricom i jednim drugom dosla do zakljucka da smo svo troje "petice" i bas smo se obradovali oko toga, posto se ne vidjamo cesto ali mnogo nam je lepo zajedno.
U vreme srednje skole, od nas petoro sto smo se druzili smo bili svi rodjeni 21. ili 28. u mesecu. Poslednjih godina uvek slavim rodjendan tacno na datum, cak insistiram na tome, a vidis sad mi je palo na pamet da mozda ne treba tako? Zato sam ustvari pitala ovo.
Pretpostavljam da ces biti umorna posle posla, (obzirom spavanje u 4) pa kad stignes...
Pozdrav!

Ti brojevi sami u sebi nose negativne vibracije,ali zavisi KADA i GDE se pojavljuju i u KOM KONTEKSTU.Nemoj da te to uzrujava,jer sam datum rodjenja na taj dan ne mora znaciti da ce se ta energija nuzno izraziti u tvom zivotu,i nemoj se tako kruto drzati toga-npr.da ne slavis rodjendan na taj dan-kao sto si primetila do sada se nista katastrofalno nije desilo kada si ga slavila na taj dan..:)
Postoje i mnogi drugi tzv "nesrecni brojevi",ali to se drugacije posmatra i analizira.
Opusti se..:wink:

Hej,Emily..dugo me nije bilo pa da te posetim malo!!Wow,vidim radis punom parom;)!Slusaju li te ti brojici:D!Jel`moze kad sam vec ovde da mi malo izanaliziras Ona 26.04.1979,On 05.10.1982!!Znam da si u guzvi ali molim te kad stignes odgovori!P.s.Neke stvari koje si mi rekla su se izrealizovale alii pssst,nemoj nikom da kazes;)!Zelim ti lepu noc!!

Hej,Emily..dugo me nije bilo pa da te posetim malo!!Wow,vidim radis punom parom;)!Slusaju li te ti brojici:D!Jel`moze kad sam vec ovde da mi malo izanaliziras Ona 26.04.1979,On 05.10.1982!!Znam da si u guzvi ali molim te kad stignes odgovori!P.s.Neke stvari koje si mi rekla su se izrealizovale alii pssst,nemoj nikom da kazes;)!Zelim ti lepu noc!!

:sad2::sad2::sad2:Ides na more bez mene???
Nadam se da si uspela da sredis papire..Nego..uvek se najezim kad vidim ovakve kombinacije,zapravo se rastuzim.Ovo je karmicki susret izmedju ovo dvoje koji budi toliko jake emocije koje se nikada ne zaboravljaju.Osobe osecaju kao da su ceo zivot cekale jedna drugu,kao da se znaju 100 god..uh,kao iz bajke..
Medjutim,veze sa ovakvim kombinacijama brojeva jako retko duze potraju,oni se zapravo srecu u ovom zivotu kako bi izivele nesto sto nisu dovrsile u nekom proslom zivotu..
Kad se dug "otplati" rastanak je neminovan(ali im to ne moras reci jer u retkim slucajevima veza moze potrajati i duze i to moraju da izive).

Back