TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Emily, zanima me da li cu uskoro naci posao!!!? datum rodjenja 16.12.1970.:cry::think::sad2:

Ovo ti je jako teska godina na svim poljima,pa se opustaj sto vise a manje se nerviraj,jer neces moci da utices na dogadjaje i situacije koje se budu desavale.Ove godine sve zastaje pa cak ide i unazad,i bolje se prepusti i sacekaj sledecu godinu koja ce ti sigurno doneti mnogo sansi i prilika.Ove godine tesko..mada,i ako se bilo sta dogodi znaj da je to sudbinski,jer si ti sada u "godini sudbe".

Ja sam vec objasnjavala te karmicke veze par stranica unazad.Svaka karmicka veza govori da ste se vi sretali u ranijim zivotima i cim ste se sreli ponovo u ovom zivotu znaci da morate da oduzite neki dug iz proslog zivota.A kako biste opet bili zajedno ako se izmedju vas ne rodi velika privlacnost i ljubav koja ce vas "naterati" da zarad te ljubavi nesto zrtvujete i otrpite.
Covek je spreman da istrpi nesto samo ako mnogo voli tu osobu,u suprotnom bi te "bolelo uvo".Nigde neces naci da je karmicka veza nesto savrseno-naprotiv-ona govori da postoji neki "dug",a ko je kome ostao duzan,saznacete po tome ko ce ispastati.
Da li ti je sad malo jasnije?

Zeznuto....a mo smo svi,izgleda,mislili da su te karmicke veze nesto mnogo lepo...8)

Ja sam nova ovde, a sve ovo mi je jako interesantno...
I sama se bavim astrologijom, a ovu vezu ne mogu nikako drugacije da nazovem sem karmickom i sudbinskom.
Ajde Emily molim te pogledaj mi :)
JA: 14.02.1984. ON: 28.10.1978.

Jeste,karmicko-sudbinska.Sta da ti kazem,kad i sama znas sta te ceka..
Inace,nastavi da se bavis astrologijom to ti bas lezi,kao i religija,duhovnost..
Izbegavaj osamljivanje,povlacenje u sebe i cuvaj se depresivnih stanja..

da li cu imat jos jedno dijete? ako da ?sa kim ? hvala ti puno 16.05.1969

Kad bih mogla da znam sa kime cu ja imati svoje dete otisla pravac tamo da ga nadjem...:mrgreen:
Naravno ovo je sala,a na ovo pitanje ne moze niko da ti odgovori,eventualno da li ces imati jos jedno dete,a ja ti savetujem da uzmes nekog dobrog astrologa koji ce da odvoji nekoliko sati za tebe pa da ti lepo uradi ceo horoskop,ili uporedni,jer ja ne proricem buducnost.A sve i da imas neke predispozicije da se neke stvari dese u odredjenom periodu,to ne mora da znaci da ce se nuzno i desiti.

imam jos jedno pitanje za tebe! kazes da smo mi u sudbinskoj vezi i da cemo se jedno drugom vracat,da li on ima osjecaja za mene ili ce ih tek imat ja16.05.1969 on 27.04.1968 hvala

Privlacnost je obostrana,ali tesko da ce doci do zajednickog zivota(posto si me vec pitala za to),rekla bih da je on vec zauzet.

Back