SalomooN
Ističe se
- Poruka
- 2.071
Teša ti sređuje odlazak za Kinu, sve je traljavo odrađeno ali Kinezi ne primećuju. Tamo upoznaješ devojku sa kojom ideš na piće 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saznaćeš kad umrešDa podelim ovo, zanimaju me mišljenja. Pre par meseci sanjam poruku vezano za ideju reinkarnacije "to je samo teorija". Ja verujem u reinkarnaciju a nesvesno mi poručuje onda šta? Da ne postoji ili da se ne opterećujem time.
Tad mi neće mnogo značiti, tj. to neću biti ovaj ja.saznaćeš kad umreš
suština a ne duša je ono što se inkarniraTad mi neće mnogo značiti, tj. to neću biti ovaj ja.![]()
to je jedan od onih snova sa obrnutim značenjemsanjala sam da prolazim pored groblja
sta to znaci?
Dijelim tvoje mišljenje ali ipak. Malo je nezgodno pričati o ovome. Par puta sam ovo ispričala pojedinim osobama. Ne kažu da mi ne vjeruju, ali ja to vidim.A nemam potrebu da lažem niti da glumim nekog proroka i vidovnjaka.Zato sam odavno prestala da pominjem ovaj san.Kako u poslednje vrijeme jako puno sanjam, uzeh da malo proguglam i nađoh ovu temu i ne znam zašto, napisah šta sam doživjela.Bilo kako bilo, ne bih nikada više željela takvo iskustvo, za mene je to nekako jezivoProročki san
Imao sam jedan pre 26 godina
To ti je Bog poslao, a zašto to niko ne zna...
Svrhu ima sigurno, vjerovati da je tako nešto slučajno, bilo bi ravno ludilu...
Eto, ja ti vjerujem i znam da se dešava i drugim, nisi jedina...Dijelim tvoje mišljenje ali ipak. Malo je nezgodno pričati o ovome. Par puta sam ovo ispričala pojedinim osobama. Ne kažu da mi ne vjeruju, ali ja to vidim.A nemam potrebu da lažem niti da glumim nekog proroka i vidovnjaka.Zato sam odavno prestala da pominjem ovaj san.Kako u poslednje vrijeme jako puno sanjam, uzeh da malo proguglam i nađoh ovu temu i ne znam zašto, napisah šta sam doživjela.Bilo kako bilo, ne bih nikada više željela takvo iskustvo, za mene je to nekako jezivo![]()
Sanjala sam da je moja pokojna majka dala 5 tableta leka mom sinu ( moj sin taj lek I inače pije) i time direktno doprinela da moj sin umre. Al ja sam ga nekako svojom voljom oživela I ljutila se na majku što je to uradila. Molim nekog ko zna da prptumači ovaj san