Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vidi ti mora da si STRRRRRRashnOOOOOO razmazena (verovatno jedinica) i u podsvesti bi strashno volela da imash se4stru ili josh bolje brata da moze s'vremena na vreme da te istuche drugarski i ti budesh kool narednih mettar dana. to je po mojoj logici a odgovor na psiholoshkoj osnovi bi bio sledeci: tvoja mama zeli unuche a ti dete , s'tim da mama ne bi da ti jos uvek zatrudnish i itd., jer si ti njena cera,pa je sanjala kako je ona trudna.nadam se da ti je OK shto sa profesionalno ne slatkoreciv.Pozz :mrgreen:

Jarke boje....
To je sigurno lepo.... uzivas u zivotu, svom sopstvenom postojanju, prirodi...mozda si na svom pravom mestu trenutno...I verovatno u situciji da pomognes mnogo nekome ko ti je blizak...

ZvezdanKa:
Sta mislis helena o ovom tetoviranju, malo me brine to... u snu je bilo nametnuto, bez moje volje...
Mozda neko hoce da me prevari, ili se toga bojim?
ne... dobila si zeljeni oblik tetovaze ali ne i broj tj. velicinu... prihvataju te onakvom kakvom se predstavljas ali u mnogo vecoj meri od ocekivane...

Sto ode ova tema na cetvrtu stranu?
Pa zar niko ne sanja vise??
CCCCCC
Evo ja nocas sanjala da neke devojke pljackaju prolaznike. tako sto uhvate neku osobu za ruku i zasecu prst na ruci i cvrsto stegnu da ne mozes da se pomeras...i navodno tako mozes da iskrvaris ako te ne pusti....
Ja ulazim u taxi, i ona otvara vrata i grabi me za ruku. Ja se otimam, i posle nekoliko pokusaja uspeva da me isece, i bas vidim kako mi curi krv iz ruke, a ona drzi cvrsto. Podignem nogu i sutnem je tako da ona odleti.
U tom trenutku se probudim, jer sam sutnula jorgan, pa sam se otkrila...
Eh ljudi moji, ovo je bilo mnogo ludo!!!

ja sam ovih dana stalno sanjala da neshto crtam......
neke crtezhe....

jedan dan sam ga kao nacrtala....i predala.....znachi crtezh - extra....u snu....
a sledece noci sam sanjala kako ga neko komentarishe da je losh...i bla bla...... ali nije izgledao kao prethodne nocji....vec je bio mnogo loshiji.......
i tako....

imao sam tezak san nocas: ja na nekoj ekskurziji u hotelskoj sobi na recimo 2-3 spratu i ispod mene prolaze dva ogromna policijska psa, prave zveri. Pocese da njuse i skocise uvis uz zid hotela ka mom prozoru. Pomislih kako je to los znak i zbog cega one hoce mene. Onda sam sanjao kako smo u autobusu ( valjda je to bilo u Madjarskoj ili nekoj drugoj susednoj zemlji ), a neki tipovi pocnu da nas kamenuju...Ima tu jos...
Je l' ovo znaci da treba da padnem u depresiju?

ja sam znala sanjati stvari koje bi se ostvarile. jednom sam sanjala da nas profesor, koji nikad ne ispituje već samo daje testove, ispitiva . sutradan nas je pitalo čitav sat. a nekada sam sanjala stvari koje su mi se desile nekad u prošlosti, samo bi ih malo izvrnula. npr sanjala sam jednom čitavo svoje ljeto, sve važnošto sam radila samo što se radnj asna događala u trgovačkom centru.čudno mi je to, ali ima u snovima istine

cleopathra:
Cesto sanjam neku osobu i ujutro na mobilnom telefonu imam propusten poziv od te osobe. To je energija koja kruzi kroz snove. Verujem u to, ali covek mora biti hipersenizitivan!

A meni se recimo desava da u nekim danima imam veliku potrebu da mislim o nekim ljudima i da toga prosto ne mogu da se otresem. Onda se najcesce desi da sretnem tu osobu ( najcesce iz proslosti ). Nije san al' da se nadovezem...

emilya:
sanjala sam da mi se slomio zub na pola.....izgedalo je tako stvarno....sta to znaci?

Narodna vjerovanja...

Gubitak zubi u snu, kažu savremeni psihoanaliticari, mogao bi oznacavati da na neki nacin gubimo samopoštovanje. Ipak, zubi u vjerovanjima nekih naroda simboliziraju složnu porodicu (gornji zubi muške, a donji ženske clanove).

bok!nedavno sam sanjala san koji mi je bitan jer se spremamo na kupnju nekretnine.
sanjala sam se da mi je u sobu izvana uslo mnogo zmija (zeleno-smedjih, dugackih oko metar) i da mi se skrivaju ispod kreveta i ormara. ja se spremam ici spavati i stvaraju mi neugodu. nije me toliko strah, koliko neugodno. trazim tatu da ih ubije, ali on kaze da mi nece nista i da odem u krevet. na kraju, gledam i nema u sobi vise ni jedne. zmije su mi, kao, dopuzale u sobu izvana, ispod starog oraha.
moja mama je sanjala taj dan da je goni covjek sa duplim nozem i da je sve mracno i gnjusno... puno nekakvih zatocenih ljudi.
moj tata je sanjao da je dosao u hotelsku sobu, ostavio kofer ispred kupatila, ali, kako nije zakljucao ulazna vrata, netko ju je drpio torbu.
a nakon nekoliko dana mama mi je sanjala da ona i ja hodamo po bistoj, velikoj vodenoj povrsini.

pitanje: nekoliko dana nakon sna isli smo vidjeti kucu na selu koju bismo kupili. meni se tamo nesto bas i ne svidja... ispred kuce raste golemi orah i parcela je podjeljena potokom na dva dijela.
iako sam pogledala u sanjaricu i vidjela da ovi snovi nemaju negativnog znacenja, zanima me vase misljenje. hvala i pozdrav!

Back